Et Fiyatı

Et Fiyatı

Son dakika et fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan et fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını et fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Et Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan et fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 739 et fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm et fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması Sık sık ekrana getiriyoruz, et fiyatları yükseldikçe yükseliyor. Tüketicinin şikayeti de artıyor. Ancak besicilere göre et pahalı değil. Et fiyatlarını kuru kayısı, ceviz, hatta ıhlamurla karşılaştıran besici, "Et neye göre pahalı" diye sordu.
4.03.2024 Ekonomi
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına 15 günde peş peşe zam!
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına 15 günde peş peşe zam! Son birkaç ay içerisinde kırmız et fiyatlarına gelen artışlar cep yakmaya başladı. Kırmızı etteki pahalılık sonrası tavuk etine yönelen vatandaşlar bir şokla daha karşılaştı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, fiyat artışlarını açıkladı. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
Kırmızı ette fahiş fiyat uyarısı: İfşa edin!
Kırmızı ette fahiş fiyat uyarısı: İfşa edin! Et fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi. Rekabet Kurumu, kırmızı ette fiyat artışlarının yakından takip edildiğini açıkladı. Kurum, kanun ihlali tespit edilmesi durumunda şirket cirolarının yüzde 10'una kadar para cezası verileceğini duyurdu. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı alındığı açıklandı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan'da kırmızı etin avantajlı fiyatlarla ulaştırılmasının amaçlandığını belirterek "Aynı zamanda spekülatif artışların bu hamlelerle bertaraf edilmesini bekliyoruz" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
Et fiyatlarında 2 ayda yüzde 50 artış oldu, satıcı da tüketici de tepkili
Et fiyatlarında 2 ayda yüzde 50 artış oldu, satıcı da tüketici de tepkili Et fiyatlarında yılbaşından bugüne yüzde 50 oranında artış oldu. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, "Bir yılda olması gereken artış, 2 ayda oldu" dedi. Kasaplar yüksek fiyatların müşteri kayıplarına neden olduğunu belirtirken, ucuza satış yapan Et ve Süt Kurumu mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştu.
6.03.2023 Ekonomi
Et fiyatlarındaki yükseliş durmuyor
Et fiyatlarındaki yükseliş durmuyor İki ay önce 90 lira olan karkas etin fiyatı 130 liraya yükseldi. Kasaplar, kırmızı et fiyatlarında yakın dönemde artış yaşanabileceğini belirtti.
9.01.2023 Ekonomi
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları…
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları… Et fiyatlarına zam geldi mi, kırmızı etin kilosu ne kadar oldu? Zamlardan en çok etkilenen besin ürünlerinden ete bayramdan sonraki hafta zam geldi. Et fiyatlarına Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtti. Peki, En ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları kaç TL, ete ne kadar zam geldi?
2.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL Kırmızı et fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Et fiyatlarında, Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtiler. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşın kırmızı ete olan talebi azaldı. Bu nedenle kasaplar kepenk kapatıyor. Haziran ayında İstanbul'da 17 kasap kapandı.
2.08.2022 Ekonomi
Kurbanlık fiyatlarında il il son durum! En ucuz büyükbaş ve küçükbaş rakamları: 2022 Kurban kesim yerleri nerede?
Kurbanlık fiyatlarında il il son durum! En ucuz büyükbaş ve küçükbaş rakamları: 2022 Kurban kesim yerleri nerede? Türkiye'nin dört bir yanındaki kurban pazarlarında hareketlilik sürüyor. Kurbanlık fiyatlarında son durum nedir? Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar hangi fiyattan alıcı buluyor? İşte pazarlardaki dana, koç, koyun ve keçi kurbanlık fiyatları...
4.07.2022 Ekonomi
Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika! 2023'e kadar sürecek
Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika! 2023'e kadar sürecek Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Et ve ekmek fiyatları için önemli gelişme. Et ve ekmek fiyatlarını dengelemek için regülasyon sürüyor. Sonbahardan bu yana uygun fiyat taahhüdü aldıkları un sanayicilerine piyasa fiyatının altında buğday sağladıklarını hatırlatan TMO Genel Müdürü Güldal, “Un regülasyonu Mayıs 2023’e kadar sürecek” dedi. Güldal, kanatlı, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın maliyetlerini azaltmak ve yem fiyatlarını dizginleyebilmek için “yem regülasyonunu” da yürüttüklerini bildirdi.
24.06.2022 Ekonomi
İl il 2022 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte kilogram bedelleri...
İl il 2022 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte kilogram bedelleri... Kurbanlık fiyatları tüm Türkiye'de resmen belli oldu. Küçükbaş 2.500, büyükbaş ise 30 bin TL'den başlıyor. Bu yıl 850 bin büyükbaş, 2.5 milyon küçükbaş pazara inecek. Besiciler, bayram ikramiyelerinin kurbanlık satışını artırdığına dikkat çekti.
14.06.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama Son günlerde et fiyatlarına yeni zam yapılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Son haftalarda devreye giren ithalat lobisi besicileri, “Fiyat artacak, hayvanınızı kesmeyin” diyerek manipüle ediyor. Fiyat artışını tetikleyen bu duruma karşı sektör temsilcileri ise besicileri uyardı: “Hayvanınızı bekletmeyin, oyuna gelmeyin!”
8.05.2022 Ekonomi
Et fiyatına indirim geldi! Satış başladı, kilosu 82 liradan başlıyor...
Et fiyatına indirim geldi! Satış başladı, kilosu 82 liradan başlıyor... Ucuz et satışı Tarım Kredi marketlerinde başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Peki et fiyatları indirim sonrası İstanbul ve Ankara'da ne kadar? İşte detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi Ucuz et satışıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ramazan boyunca satışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Bakan Kirişci, ucuz et satışının Kurban Bayramı'nda da uygulanacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 10...
Et fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 10... Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ramazan öncesi alınan tedbirlerle et fiyatlarında fırsatçılığa geçit verilmedi. Hükümetin özellikle hayvan ihracatını yasaklamasının çok önemli olduğunu aktaran Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (ETBİR) Başkanı Ahmet Yücesan, bunun da et fiyatlarındaki tırmanışı durdurduğunu kaydetti. Yücesan, "Şu anda et fiyatlarında herhangi bir artış yok. Stabilizasyon sağlandı. Hatta Ramazan'ın ikinci haftasından itibaren fiyatlar yüzde 5 ila 10 arasında gerileyebilir" ifadelerini kullandı.
2.04.2022 Ekonomi
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi! Et fiyalarına KDV indirimine rağmen yapılan zam sonrası vatandaş et fiyatlarını merak ediyor. Son bir ayda üç kez zam yapılan et, yüzde 33 artmıştı. Ayçiçek yağı, et fiyatları ve son olarak süte gelen zam ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ile Et ve Süt Kurumu vatandaşın uygun fiyata ihtiyaçlarını karşıladığı yerler haline geldi. Pek çok kişi de özellike Et ve Balık Kurumu et fiyatları ile ürünlerinin fiyatlarını araştırıyor. Peki, Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
19.03.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı Kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Et fiyatları KDV indirimine rağmen son bir aylık dönemde yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Dana etinin kilogram fiyatı 90 liradan 120 liraya yükseldi. Bölgelere, market ve kasaplara göre değişiklik gösteren fiyatlar, şarküterilerde 145 liraya kadar çıkıyor. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, sadece kırmızı ete değil, her şeye zam geldiğine dikkat çekerek, “Fiyatların nereye kadar yükseleceğini bilmiyoruz. Vatandaşın satın alama gücünün de bir sınırı var. Bu sınır aşıldı gibi geliyor bana.” dedi.
14.03.2022 Ekonomi
Ete zam mı gelecek? Et fiyatları artacak mı?
Ete zam mı gelecek? Et fiyatları artacak mı? Et fiyatları artacak mı? Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Pazartesi günü ete zam bekleniyor ama biz olmasını istemiyoruz" dedi. "Et şu an en ucuz gıda maddesidir" diyen Yardımcı, zincir marketlerde et satışının yasaklanmasını istedi.
21.01.2022 Ekonomi
Son dakika zam açıklaması! 'Şu anda fiyatlara yansıtılmıyor'
Son dakika zam açıklaması! 'Şu anda fiyatlara yansıtılmıyor' Gıda fiyatlarındaki fiyat artışları vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Özellikle et ürünlerine gelen zam nedeni ile dar gelirli vatandaş bu ürünlere ulaşmakta zorluk çekiyor. Et ve Süt Kurumu karkas et fiyatını 10 lira artırdı. Kasaplar gelen zammı henüz fiyatlara yansıtmadıklarını söyledi. Öte yandan market ve kasaplardaki fiyat farkları da dikkat çekti. Markette etin kilosu ortalama 15 lira daha pahalıya satılıyor.
19.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Köyüne dönene destek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Köyüne dönene destek... Corona virüs salgını, tüm dünyaya tarımsal üretimin önemini tekrar hatırlattı. Türkiye’de de ekilmedik toprak kalmasın diye kollar sıvanıyor. Köyüne dönene, tarıma başlayacak beyaz yakalıya, gençlere ve kadın üreticilere bol teşvik var. Tersine göçe destekleri uzmanlarıyla konuştuk
28.04.2020 Ekonomi
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız"
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız" Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Ramazanda ete zam yapılmayacak çünkü fiyatlar sabitlendi. Spekülatörlük yapmasınlar, etimiz de çok tavuğumuz da. Vatandaşımız kasaba girmekten korkmasın, ramazanda kırmızı et yesin." dedi.
3.05.2019 Ekonomi
Ucuz ette ikinci hamle geliyor
Ucuz ette ikinci hamle geliyor Ucuz et için harekete geçen bakanlık, üreticiyi desteklemek için de düğmeye bastı. Et ve Süt Kurumu, etin yerli üreticiden alış fiyatını yükseltti. Düve alımına da hibe verilecek.
9.11.2017 Ekonomi
Ucuz ete devletten önce esnaf desteği
Ucuz ete devletten önce esnaf desteği Burdur’da bir restoran, sattığı kebap ve et ürünlerinde devletten önce yüzde 40 oranında indirim kampanyası başlattı
29.09.2021 Gündem
Yoksulluk sınırı 5 bin TL’yi aştı
Yoksulluk sınırı 5 bin TL’yi aştı Türk-İş’in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin gıda, giyim, konut, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi ihtiyaçlar için yapması zorunlu harcamaların toplam tutarı 5 bin 30 lira oldu
27.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Et Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki et fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.