Estetik Ameliyatı

Estetik Ameliyatı

Son dakika estetik ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetik ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetik ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 estetik ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm estetik ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı Meme küçültme ameliyatlarının kadının genel sağlığı üzerinde yarattığı olumlu sonuçlarıyla yaşam kalitesini de artırdığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bilge Kağan Aysal, “Kadınlarda meme büyüklüğü boyun ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığında tetiklenme veya hijyen problemleri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Meme küçültme ameliyatları sıklıkla estetik kaygılarla yapılmakla birlikte, sağlıkla ilgili de çok ciddi düzeylerde hastalara yardımcı oluyor. Meme küçültmenin her anlamda yüz güldürücü bir ameliyat olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.
16.10.2023 Sağlık
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor Trafik kazalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Olası trafik kazası sonrası verilen sağlık hizmetleri milyonlarca araç sürücüsünü ve vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Kaza durumunda prim borcu olan ya da sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşın dahi sağlık hizmet bedeli devlet tarafından karşılanıyor. Sınırsız tıbbi malzeme desteği ve ücretsiz estetik ameliyatı gibi konular da kapsamda bulunuyor.
12.08.2023 Ekonomi
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı 50 kişinin ölümünden sorumlu bir çeteye üye olan ve 17 yıldır her yerde aranan katil en sonunda yakayı ele verdi. Katilin yakalanmamak için yüzüne estetik yaptırdığı ve parmak izlerinden kurtulmak için parmaklarını asitle erittiği ortaya çıktı.
14.03.2023 Gündem
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap!
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap! Türk halk müziği ustalarından biri olan Bedia Akartürk, Samsun'da estetik ameliyatı oldu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, "Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
20.02.2023 Magazin
Estetik ameliyatı hayatını kararttı! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Estetik ameliyatı hayatını kararttı! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Eşine evde bakmak zorunda kalan Rüstem Abbas, eşinin tıbbi hata nedeni ile bu hale geldiğini iddia ederek Antalya 2'ikinci Tüketici Mahkemesi'ne maddi ve manevi tazminat davası açtı.
25.07.2022 Yaşam
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu!
Ameliyat oldu kabusu yaşadı çareyi Türkiye'de buldu! Ülkesinde geçirdiği estetik ameliyatı sonrası yaşlı adam kabusu yaşadı. 79 yaşındaki emekli adam, şişkin yanaklarını düzeltmek için geçirdiği estetik operasyondan sonra kabusu yaşadı. Başarısız operasyon nedeniyle üç yıldır gözlerini kapatamayan adam, çareyi ameliyat için Türkiye'ye gelmekte buldu.
17.01.2022 Dünya
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor!
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor! Doğuştan gelen sorunlar, doğum ve kilo alıp verilen durumlarda vücutta deformasyonlar oluşuyor. Psikolojik olarak etkileyen bu bozukluklar estetik oparasyonlarla düzeltilebiliyor. Özellikle doğum gibi genital deformasyona neden olan durumlarda kadınlar estetik oerasyonlara yöneliyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım kadınların doğum sonrasında en çok tercih ettiği genital operasyonları anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat!
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat! İstanbul'da yaşayan avukat Ayşen Atar, 2012 yılında mahkemeye başvurarak, ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak’a 100 bin lirası manevi, 3 bin lirası da maddi olmak üzere toplam 103 bin liralık tazminat davası açtı.
13.11.2021 Yaşam
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı Samsun’da pitbull dehşeti yaşandı. Azerbaycanlı 35 yaşındaki iş insanı Arif Sehri, sokakta, sahibinin tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası yüzünde büyük hasar oluşan ve estetik ameliyat olmak için bekleyen Sehri, “Köpeğin sahibi 'korkmayın bir şey yapmaz' dedi. Sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı, burnumu kopardı” dedi.
20.10.2021 Gündem
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde yer alan Venezuelalı eski General Hugo Armando Carvajal Barriso, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen operasyonda yakalandı.
11.09.2021 Dünya
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu!
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu! Dijital platformların en çok izlenen yapımlarından biri olan '365 Days' filminin yıldızı Michele Morrone, İstanbul'da estetik ameliyatı oldu.
17.08.2021 Magazin
Maske kullanımı, solunum problemlerinin fark edilmesini sağlıyor
Maske kullanımı, solunum problemlerinin fark edilmesini sağlıyor Deviasyon olarak da bilinen burun kemiği eğriliği, halk arasında estetik ameliyatı olmak isteyenlerin en yaygın gerekçesi olarak değerlendiriliyor. Ancak uzmanlar, deviasyonun ciddi bir sağlık sorunu olduğuna ve maske kullanımının bu sorunun fark edilmesinde etkili olduğuna dikkat çekiyor.
19.01.2021 Sağlık
Boyun gençleştirme estetiği nasıl yapılır?
Boyun gençleştirme estetiği nasıl yapılır? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, boyun bölgesindeki yaşlanma belirtilerinin tedavisini sizler için anlattı.
13.01.2021 Sağlık
Seranay Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama!
Seranay Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama! Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Maslak'taki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isimle yaptığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama geldi.
10.10.2020 Magazin
Göz doktoruna 'hatalı estetik' iddiası! '15 yaş gençleşirsin dedi, beni bu hale getirdi'
Göz doktoruna 'hatalı estetik' iddiası! '15 yaş gençleşirsin dedi, beni bu hale getirdi' Gözlük numarasını değiştirmek amacıyla muayene olmaya gittiği özel hastanede, doktorun önerisiyle estetik ameliyatı olduğunu söyleyen ve bu nedenle yüzünün tanınmaz hale geldiğini iddia eden şarkıcı Hacı Kalan, doktordan şikayetçi oldu. Yabancı uyruklu doktorun kendisine 3 ameliyat daha yaptığını öne süren Kalan, ameliyat sonrası yüz ifadesinin tamamen değiştiğini, sahneye çıkıp şarkı söyleyemediğini ve görme oranının da yüzde 50'ye düştüğünü belirterek, avukatı aracılılığı ile doktor M.R.H hakkında suç duyurusunda bulundu.
7.09.2020 Gündem
Özel hastanede ‘yetkisiz estetik ameliyatı’na suçüstü
Özel hastanede ‘yetkisiz estetik ameliyatı’na suçüstü Pendik’te özel bir hastanede yetkileri olmadığı halde estetik ameliyatı yaptığı iddia edilen İran uyruklu şüpheliler, ameliyathanede suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
2.03.2020 Yaşam
'Bıçak parası' aldığı iddia edilen doktor hakkında dava açıldı
'Bıçak parası' aldığı iddia edilen doktor hakkında dava açıldı Gaziantep'te üniversite hastanesinde görevli KBB uzmanı tutuklu sanık hakkında, hastanede yaptığı bazı ameliyatlar için elden veya havaleyle "bıçak parası" aldığı iddiasıyla 81 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
17.02.2020 Sağlık
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor
Küçük göğüs özgüveni etkiliyor Op.Dr. Ekrem Keskin, küçük göğsün kadınlarda özgüveni etkilediğini söyledi.
23.12.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.