Estetik Açıklaması

Estetik Açıklaması

Son dakika estetik açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetik açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetik açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 estetik açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm estetik açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Özel hayatından müzik çalışmalarına kadar Güneş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Magazin
Yeni görüntüsü çok konuşulmuştu! Gökhan Özen'den estetik açıklaması: Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız!
Yeni görüntüsü çok konuşulmuştu! Gökhan Özen'den estetik açıklaması: Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız! Gökhan Özen, yüzündeki değişimle dikkat çekmiş ve estetik olduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından yeni bir açıklamada bulundu.
17.01.2024 Magazin
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuşulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023 Magazin
Tuğba Özay'dan estetik açıklaması: Sürekli yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum!
Tuğba Özay'dan estetik açıklaması: Sürekli yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum! Deprem sonrası yaptığı yardımlarla adından söz ettiren model Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde Bursa'daki bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özay, sürekli estetik yaptıran insanları eleştirdi.
25.04.2023 Magazin
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı Ufak tefek estetik operasyonlar geçirdiğini gizlemeyen Melek Mosso, bu kez de kalçasını yaptırdı. Silikon taktıran Mosso'nun son hali merak edildi.
5.02.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması!
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması! Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Şile’de Yük Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği’ne ait çiftliği derneğin kurucusu Okan Oflaz ile gezdi. Özge Özpirinçci, samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi!
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi! Mersin'de evlenmeye hazırlanan Mirhat Ekmen ve Lara Katiukha çifti düğün için çekime gittikleri esnada trafik kazası geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan çift hastaneden taburcu edildi. Fakat kaza dolayısıyla psikolojisi bozulan genç kadın kendi düğününe katılmadı.
23.01.2023 Magazin
Melek Mosso'dan estetik açıklaması!
Melek Mosso'dan estetik açıklaması! Son dönemin konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz akşam yavru vatan Kıbrıs’ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, hakkında çıkan estetik haberleriyle ilgili, "Bırakın da yaptırayım 35 yaşındayım" açıklamasında bulundu.
23.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu Ünlü oyuncu Mine Tugay, konuk oyuncu olarak katıldığı bir dizideki görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının estetik yaptırdığını iddia ettiği Tugay, hakkındaki söylentilere kayıtsız kalamadı; Instagram'dan açıklama yayınladı.
7.01.2023 Magazin
Oyuncu Zehra Yılmaz'dan estetik açıklaması!
Oyuncu Zehra Yılmaz'dan estetik açıklaması! Oyuncu Zehra Yılmaz, bu zamana kadar hiç estetik yaptırmadığını söyledi. Yılmaz “Estetiğe karşı değilim. İnsanların bu şekilde eleştirmelerine karşıyım. Kim nasıl kendini iyi, mutlu hissedecekse öyle olsun. Burnu, dudağı, gözü, vücudu doğal veya değil; bu yalnızca kendini ilgilendirir. İhtiyaç duyarsam ben de yaptırırım" dedi.
12.10.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması!
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması! ATV'nin fenomen olan dizilerinden 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in yıllar önceki fotoğrafları görenleri şaşırtmıştı. Bir dönem eski fotoğrafları ve değişimi ile adından söz ettiren, sosyal medyada hakkında 'estetik' yorumları yapılan genç oyuncu, "Kariyerime odaklandığım ve doğallığı korumak istediğim için vücuduma dokunmuyorum" dedi.
8.06.2022 Magazin
Hande Doğandemir'den estetik açıklaması!
Hande Doğandemir'den estetik açıklaması! Annemizi Saklarken dizisi ile ekranlara dönüş yapan ancak bu diziden umduğunu bulamayan Hande Doğandemir, Women’s Shine dergisine konuştu.Doğandemir estetiğe karşı olmadığını söyledi.
8.05.2022 Magazin
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor Azra Akın ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Kalamış'ta yeni nesil güzellik teknolojilerinin tanıtıldığı etkinlikte objektiflere yansıdı. Akın, estetiğe karşı olmadığını ancak herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlattı.
11.12.2021 Magazin
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu! Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına bugün, Rachel Araz’ın açıklamaları damga vurdu.
26.11.2021 Magazin
İlayda Alişan'dan estetik açıklaması!
İlayda Alişan'dan estetik açıklaması! Nişantaşı'nda makyajsız doğal haliyle görüntülenen oyuncu İlayda Alişan (25), geçtiğimiz ay sosyal medyada gündem olan fotoğrafıyla ilgili, söz konusu karenin 10 sene önce çekildiğini açıkladı.
17.11.2021 Magazin
Deniz Seki'den iddialara cevap: Hiçbir şey yaptırmadım!
Deniz Seki'den iddialara cevap: Hiçbir şey yaptırmadım! Deniz Seki, gündem olan son haliyle ilgili ortaya çıkan estetik iddialarına açıklama getirdi.
4.11.2021 Magazin
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum'
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum' Temmuzda Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, geçirdiği estetik operasyon hakkında açıklama yaptı. İşte Serap Paköz'ün son hali...
23.10.2021 Magazin
Defne Samyeli'den estetik açıklaması
Defne Samyeli'den estetik açıklaması Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, "Sevdiğin birisiyle aynı yatakta isterse horlasın, sarılıp uyumak da çok güzeldir ama filmlerde falan öyle mükemmel yansıtılıyor ki her şey... Hayır, gerçek hayat böyle değil. Anlaşmazlıklar da olmalı ilişkide" dedi. Samyeli, tek eşliliğe inanan biri olduğunu da dile getirdi.
10.12.2020 Magazin
Linet kalçasını mı büyüttü? Canlı yayında açıkladı
Linet kalçasını mı büyüttü? Canlı yayında açıkladı Evinin terasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Linet'in, kalçaları olay olmuştu. Linet, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında estetik açıklaması yaptı.
1.06.2020 Magazin
Rafet El Roman'dan estetik açıklaması
Rafet El Roman'dan estetik açıklaması Şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdığı iddialarına çektiği video ile cevap verdi
19.02.2019 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan estetik açıklaması
Kenan İmirzalıoğlu'ndan estetik açıklaması Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Ulus’ta bulunan bir siteye girerken görüntülendi.
15.12.2018 Magazin
Estetik değil ödem!
Estetik değil ödem! Hakan Peker’in (54) sosyal medyadan paylaştığı bu fotoğraf olay oldu.
10.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.