Esra Erol İzdivaç

Esra Erol İzdivaç

Son dakika Esra Erol izdivaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Erol izdivaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Erol izdivaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Erol İzdivaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra erol izdivaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 esra erol izdivaç haberi bulunmuştur. Tüm esra erol izdivaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda...
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda... Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi son noktayı koydu. Yeni sezonda Esra Erol'un izdivaç programı devam edecek mi?
16.08.2017 Televizyon
Esra Erol’dan 'tarihi' açıklama: 1920'ye dayanıyor...
Esra Erol’dan 'tarihi' açıklama: 1920'ye dayanıyor... Esra Erol, dünkü canlı yayınında evlilik programları hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi.
20.06.2017 Televizyon
Esra Erol kararını verdi
Esra Erol kararını verdi Ünlü sunucu Esra Erol, izdivaç programlarıyla ilgili kararını verdi
10.04.2017 Magazin
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi...
Esra Erol kararını verdi! İşte yeni işi... Önümüzdeki sezon evlilik programı sunmayacağını açıklayan Esra Erol, bundan sonra bakın ne iş yapacak? İşte Esra Erol'un yeni işi...
30.03.2017 Magazin
İşte Esra Erol'un yeni işi!
İşte Esra Erol'un yeni işi! Önümüzdeki yıl evlilik programı yapmayacağını açıklayan Esra Erol, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Peki Esra Erol hangi projede yer alacak? İşte Esra Erol'un açıklamaları...
19.03.2017 Magazin
Kamera arkasında yaşananları ifşa edince Esra Erol çıldırdı!
Kamera arkasında yaşananları ifşa edince Esra Erol çıldırdı! Esra Erol'da gelin adayları arasındaki tartışma ünlü sunucuyu çileden çıkarttı.
20.12.2016 Magazin
Esra Erol 'o' ismi transfer etti!
Esra Erol 'o' ismi transfer etti! 'Esra Erol'da' programının yeni sezonuna başlayan Esra Erol'dan çok konuşulacak transfer
30.08.2016 Magazin
Esra Erol Acun'a mesaj gönderdi
Esra Erol Acun'a mesaj gönderdi İsmi izdivaç programlarıyla özdeşleşen Esra Erol, yaptığı son açıklamalarda bu program formatını bırakacağının sinyallerini verdi...
26.04.2016 Magazin
Esra duymuş ama önemsememiş!
Esra duymuş ama önemsememiş! Esra Erol, İzdivaç programıyla ilgili yaşanan gelişmeleri anlattı
23.09.2009 Televizyon
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli?
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali sonrası hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran Ahu Tuğba’nın da eski sevgilisi Meriç Erkan ismini değiştirdi, sakallı ve sarıklı imajıyla sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali ve yeni adı…
10.02.2022 Magazin
Ceyda Kırıcı evlendiğini duyurdu!
Ceyda Kırıcı evlendiğini duyurdu! 3 yıl önce 'Esra Erol'la İzdivaç' programında görünen gelin adayı Ceyda Kırıcı, sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeli haberi duyurdu.
26.06.2019 Magazin
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı? Kemal İnci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci, evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor. İşte Kemal İnci hakkında merak edilen bilgiler...
30.09.2018 Gündem
Zuhal Topal ekranlara dönüyor!
Zuhal Topal ekranlara dönüyor! Zuhal Topal, geçen sezon sona eren izdivaç programlarının ardından ekrana veda eden tek isim olmuştu. Meslektaşları Esra Erol ve Seda Sayan format değiştirip yayın hayatına devam etmişti. Şimdi Zuhal Topal da yayın hayatına geri dönmeye karar verdi.
9.07.2018 Televizyon
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı gündemde merak konusu oldu ve araştırılıyor. Instagram hesabından veda eden Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Peki Caner Toygar yaşıyor mu?
29.03.2018 Gündem
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Magazin
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar...
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar... İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2018 Magazin
Berke ağlayarak anlattı: Caner bana ilk arabada...
Berke ağlayarak anlattı: Caner bana ilk arabada... Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Berke, "Caner beni arabadan atmaya kalktı" dedi.
30.01.2018 Magazin
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti!
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti! Evlilik programlarının damat adayı George Khotivari'nin vefat ettiği öğrenildi.
18.12.2017 Magazin
İşte yeni Hanife! Resmen kopyası...
İşte yeni Hanife! Resmen kopyası... RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı delen Hande Ataizi, kendine bir de görenlerin "yeni Hanife" dediği kapalı gelin adayı buldu.
31.10.2017 Televizyon
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi...
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi... Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK'ün yasağını ilk delen isim oldu.
1.11.2017 Televizyon
Caner'den şok sözler: Milyonlar verdiler, yine de...
Caner'den şok sözler: Milyonlar verdiler, yine de... Evinde bulunan eşyalarla ilgili, Esra Erol'un programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.10.2017 Televizyon
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf!
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf! ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği “Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan'dan şaşırtıcı iddialar.
24.10.2017 Magazin
Rus gelin adayı olanları bir bir anlattı!
Rus gelin adayı olanları bir bir anlattı! Fuhuş baskınında gözaltına alınan damat adayı Birkan ile de bir süre birliktelik yaşayan Rus gelin adayı Luvrita, izdivaç programında dönen dolabı ifşa etti.
20.10.2017 Magazin
Esra Erol'u görenler şoke oldu!
Esra Erol'u görenler şoke oldu! İzdivaç programı ile adını duyuran ünlü sunucu Esra Erol'un estetik harikası olduğu ortaya çıktı.
18.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Erol İzdivaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra erol izdivaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.