Gazete Vatan Logo

Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?

Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı gündemde merak konusu oldu ve araştırılıyor. Instagram hesabından veda eden Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Peki Caner Toygar yaşıyor mu?

Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?

Instagram hesabından canlı yayın yaparak vedalaşan Caner Toygar intihar etti. Gündemde Caner Toygar hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılmaya başlandı. Takipçilerini şoke eden Caner Toygar'a ne oldu? Tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor...

CANER TOYGAR'IN SAĞLIK DURUMU

Esra Erol’un eşi Ali Özbir de “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” ifadelerine yer verdi. Caner Toygar hastanede tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu açıklandı.

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980'de Adana'da doğan Caner Toygar, Türkiye'ye adını bir izdivaç programı olan Gelinim Olur Musun? ile duyurdu. Bu programda Tülin Koca isimli yarışmacıyla fırtınalı bir ilişki yaşayan ve bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan Toygar, yarışma sonrası çeşitli programlara katıldı.

Konuk olarak yer aldığı bir gündüz programına telefonla bağlanan Tülin Koca ile canlı yayında tartışıp kafasında bardak kıran Caner Toygar, bir kez daha gündem oldu. İlerleyen yıllarda müziğe yönelen ve "Naber Fıstık" adında bir albüm çıkaran Toygar, daha sonra oyunculuk da yaptı. Her iki alanda da başarıya ulaşamayan Caner Toygar, geçtiğimiz yıllarda bir izdivaç programında daha ortaya çıktı. Bu programda tanıştığı Berke Kentli isimli bir yarışmacıyla dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Oyunculuk ve şarkıcılık maceralarından sonra bir köfteci dükkanı açan ancak bu alanda da başarılı olamayan Caner Toygar, son olarak evlendirme konseptli bir arkadaşlık sityesi kurmuştu.