Caner Toygar

Caner Toygar

Son dakika caner toygar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caner toygar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caner toygar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Toygar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner toygar gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 caner toygar haberi bulunmuştur. Tüm caner toygar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanan Caner Toygar, bir süredir Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapıyor. Ünlü isim, dün nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini yapan Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu.
12.06.2023 Magazin
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var!
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var! Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' dedi.
5.10.2022 Magazin
Caner Toygar yıllar sonra Armağan Çağlayana itiraf etti! Kafasında bardak kırmasının nedeni
Caner Toygar yıllar sonra Armağan Çağlayana itiraf etti! Kafasında bardak kırmasının nedeni Evlilik programıyla hafızalara Caner Toygar, magazinden düşmüyor. Şu sıralar bir televizyon kanalında muhabirlik yapan ve sağlık problemleriyle gündem olan Toygar, Armağan Çağlayan'a konuk olarak, hakkında yanlış bilinenleri açıkladı. Caner Toygar, kendisiyle özdeşleşen 'kafada bardak kırma' hareketinin sebebini de ilk kez açıkladı.
6.07.2022 Magazin
Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen "bardak kırma" itirafı! Armağan Çağlayan'a anlattı
Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen "bardak kırma" itirafı! Armağan Çağlayan'a anlattı Evlilik programıyla hafızalara Caner Toygar, magazinden düşmüyor. Şu sıralar bir televizyon kanalında muhabirlik yapan ve sağlık problemleriyle gündem olan Toygar, Armağan Çağlayan'a konuk olarak, hakkında yanlış bilinenleri açıkladı. Caner Toygar, kendisiyle özdeşleşen 'kafada bardak kırma' hareketinin sebebini de ilk kez açıkladı.
6.07.2022 Magazin
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
TV’de başladı mahkemede bitti
TV’de başladı mahkemede bitti Katıldığı evlilik programında tanışan Caner Toygar ve Berke Kentli boşandı. Mahkeme, Toygar’ın Kentli’ye 50 bin TL tazminatın yanı sıra aylık 500 TL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Toygar’ın tazminat talebi ise reddedildi.
20.06.2019 Magazin
Esra Erol'da ekibine şok saldırı!
Esra Erol'da ekibine şok saldırı! Esra Erol’da programının muhabiri ve kameramanı, canlı yayında saldırıya uğradı.
17.05.2019 Magazin
Aday adaylığı başvuru süresi doldu! İşte partiler ve başvuru sayıları
Aday adaylığı başvuru süresi doldu! İşte partiler ve başvuru sayıları 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partilere yapılan aday adaylığı başvuruları için de süre doldu. AK Parti rekor sayıda başvuru alırken onu İyi Parti'nin izlemesi dikkat çekti.
11.05.2018 Siyaset
Milletvekili olmak için ilk adımı attı! Aday oldu...
Milletvekili olmak için ilk adımı attı! Aday oldu... Evlilik programlarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Caner Toygar, AK Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
3.05.2018 Magazin
'İntihar yayını'nda şoke eden yorum!
'İntihar yayını'nda şoke eden yorum! Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunmadan önce yaptığı canlı yayında bir takipçisinin "Dayı şu borcu öde. Parfümcü ben" şeklinde yorum yapması okuyanları şoke etti.
29.03.2018 Magazin
İşte intihar girişimi sonrası ilk görüntüsü!
İşte intihar girişimi sonrası ilk görüntüsü! "Son sözler güzeldir" paylaşımı yapıp intihar girişiminde bulunan Caner Toygar'ın hastaneden ilk görüntüsü geldi. Durumu iyi olan Caner, kendisini merak edenlere mesaj da gönderdi.
29.03.2018 Magazin
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı gündemde merak konusu oldu ve araştırılıyor. Instagram hesabından veda eden Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Peki Caner Toygar yaşıyor mu?
29.03.2018 Gündem
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Magazin
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar...
Şoke eden iddia! Yasak aşk yaşıyorlar... İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2018 Magazin
Berke ağlayarak anlattı: Caner bana ilk arabada...
Berke ağlayarak anlattı: Caner bana ilk arabada... Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Berke, "Caner beni arabadan atmaya kalktı" dedi.
30.01.2018 Magazin
Büyük sürpriz! Survivor 2018'de...
Büyük sürpriz! Survivor 2018'de... Evlendirme programı ile şöhreti yakalayan Caner Toygar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla "Survivor'a mı gidiyor?" dedikodularını alevlendirdi.
21.11.2017 Magazin
Caner'den bomba Tülin itirafı: 15 yaşında çocuğumuz...
Caner'den bomba Tülin itirafı: 15 yaşında çocuğumuz... Berke Kentli ile olan boşanma davası sebebiyle zor günler geçiren Caner Toygar, Esra Erol'un programında "Keşke Tülin'le evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğum olurdu" dedi.
25.10.2017 Magazin
Caner'den şok sözler: Milyonlar verdiler, yine de...
Caner'den şok sözler: Milyonlar verdiler, yine de... Evinde bulunan eşyalarla ilgili, Esra Erol'un programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.10.2017 Televizyon
İşte müzmin damat adayı Caner'in yeni işi!
İşte müzmin damat adayı Caner'in yeni işi! İzdivaç programının yasaklanması sonrası ortada kalan Caner Toygar, diğer damat ve gelin adayları gibi sosyal medyadan reklam yaparak para kazanmaya başladı.
12.10.2017 Magazin
'Boşanmak için 300 bin TL istiyor'
'Boşanmak için 300 bin TL istiyor' Esra Erol'un programında evlenip 4 ay içinde boşanma kararı alan Caner ve Berke'nin dava dilekçesindeki detaylar şoke etti. Caner, Berke'nin 300 bin TL'ye yakın tazminat istediğini söyledi.
18.09.2017 Magazin
'Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim!'
'Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim!' Berke Toygar, Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlendiği Caner Toygar'a boşanma davası açtı.
15.09.2017 Magazin
Yasakları dinlemeyen Esra Erol'u şikayet ettiler!
Yasakları dinlemeyen Esra Erol'u şikayet ettiler! Ali Eyüboğlu, format değiştiren Esra Erol'un programına gelen eleştirileri köşesine taşıdı.
11.09.2017 Televizyon
Caner'den Berke'ye kötü haber!
Caner'den Berke'ye kötü haber! Caner Toygar bugün Esra Erol'un programına katıldı ve Berke Kentli ile boşanma süreçlerini anlattı. Berke'ye şiddet uygulamadığını söyleyen Caner, ayrıca barışmayı da düşünmediğini belirtti.
7.09.2017 Magazin
Caner'den şok sözler: Başka erkeklerle...
Caner'den şok sözler: Başka erkeklerle... Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlenen Caner Toygar ve eşi Berke Kentli'nin arası yine bozuldu. Caner Toygar eşi Berke Kentli'ye şiddet uyguladığı, karakolluk olduğu iddiasına yanıt verdi. İşte Caner'in o paylaşımı...
22.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Caner Toygar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner toygar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.