Esra Erol İnstagram

Esra Erol İnstagram

Son dakika esra erol instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra erol instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra erol instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Erol İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra erol instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 esra erol instagram haberi bulunmuştur. Tüm esra erol instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol ameliyat oldu
Esra Erol ameliyat oldu Sunucu Esra Erol, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu duyurdu
31.01.2019 Magazin
Esra Erol şokta! Yaşam mücadelesi veriyor...
Esra Erol şokta! Yaşam mücadelesi veriyor... Esra Erol'un izdivaç programı yayınlandığı dönemde eş arayan damat adayı Yasin Sayman, yaşam mücadelesi veriyor. Sayman için Esra Erol da kan bağışı çağrısı yaptı.
6.10.2017 Magazin
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda...
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda... Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi son noktayı koydu. Yeni sezonda Esra Erol'un izdivaç programı devam edecek mi?
16.08.2017 Televizyon
İşte Esra Erol'un yeni işi!
İşte Esra Erol'un yeni işi! Esra Erol, bir animasyon filminde seslendirme yaptı.
23.05.2017 Magazin
Esra Erol'un tehdidine karşı tehdit geldi!
Esra Erol'un tehdidine karşı tehdit geldi! Boks dersleri alan Esra Erol, ders videosunu Instagram hesabında takipçileri ile paylaştı ve eşi Ali Özbir'e gözdağı verdi. Ancak Özbir'den cevap gecikmedi.
17.05.2017 Magazin
Esra Erol: Bu iki can için dünyaları delerim
Esra Erol: Bu iki can için dünyaları delerim Ünlü sunucu Esra Erol, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
15.05.2017 Magazin
Esra Erol canlı yayında açıkladı!
Esra Erol canlı yayında açıkladı! Esra Erol, eşi Ali Özbir'in Instagram'dan yaptığı paylaşımla hamile olduğunu ima etmesine açıklık getirdi. Peki Esra Erol hamile mi? İşte Esra Erol'ın yanıtı...
15.05.2017 Magazin
Esra Erol hakkında flaş gelişme! Eşi açıkladı...
Esra Erol hakkında flaş gelişme! Eşi açıkladı... Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesanından kafa karıştıran bir mesaj paylaştı. Özbir; 'Haydi üçüncü çocuğu açıkla, tam günü' dedi.
12.05.2017 Magazin
Esra Erol 90’lı yıllara gitti!
Esra Erol 90’lı yıllara gitti! Görümcesinin doğum gününde 90'lı yıllara dönen Esra Erol, görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.
6.03.2017 Magazin
Esra Erol'un 'ikizi' ortaya çıktı!
Esra Erol'un 'ikizi' ortaya çıktı! Esra Erol, instagram hesabından arkadaşı İdil Başeskioğlu ile fotoğraf paylaştı. İşte Esra Erol'a çok benzeyen kişi...
21.02.2017 Magazin
Esra Erol'un ruh hali!
Esra Erol'un ruh hali! İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, instagram hesabından eğlenceli bir paylaşımda bulundu.
26.01.2017 Magazin
Esra Erol'dan flaş karar! İptal etti..
Esra Erol'dan flaş karar! İptal etti.. ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programının bugünki yayınının iptal edildiği duyuruldu.
12.12.2016 Magazin
Esra Erol korkuttu! Fotoğrafı paylaşınca ortaya çıktı..
Esra Erol korkuttu! Fotoğrafı paylaşınca ortaya çıktı.. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol ile İzdivaç programının sunucusu Esra Erol, rahatsızlanan eşi Ali Özbir'i zorla hastaneye götürdü.
14.10.2016 Magazin
Esra Erol'dan ağlatan mesaj!
Esra Erol'dan ağlatan mesaj! Esra Erol doğum yaptıktan sonra bebeğiyle yeni fotoğrafını paylaştı ve izleyicilerine mesaj verdi.
13.12.2015 Magazin
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanan Caner Toygar, bir süredir Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapıyor. Ünlü isim, dün nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini yapan Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu.
12.06.2023 Magazin
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?"
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?" Esra Erol kocası Ali Özbir ile evlilik yıldönümlerini bir paylaşımla kutladı. Paylaşımı büyük ilgi gören sunucu Esra Erol'un kocası da yaptığı yorumla dikkat çekti. Ali Özbir eşi Esra Erol'un paylaşımına "Sana bebişim diyebilir miyim?" yazdı.
4.07.2022 Magazin
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı!
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Esra Erol, zaman zaman paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak eşi Ali Özbir'in köpekleri Pogi ile bir videosunu yayınlayan Erol, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.04.2022 Magazin
Esra Erol'un kocası Ali Özbir paylaştı! Aşk pozu...
Esra Erol'un kocası Ali Özbir paylaştı! Aşk pozu... Başarılı sunucu Esra Erol hafta sonunu eşiyle geçirdi. Ali Özbir karısıyla pozunu sosyal medyadan paylaşıp "Romantik bir gün" dedi. Erol'un hayranları fotoğrafa beğeni yağdırdı.
6.03.2022 Magazin
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti...
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti... Geçtiğimiz günlerde "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkat çekti. Yanlışlıkla mı yoksa bilinçli bir beğeni mi olduğu tartışma konusu olmuştu. Tiyatro oyunu galasına katılan ünlü televizyoncuya sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu.
19.02.2022 Magazin
EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı?
EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezonu için nefesler tutuldu. Dizinin takipçileri yeni sezonu merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezonu akıllarda kalan bir final ile bitiren EDHO'da gözler yeni sezona çevrildi. Yeni oyuncuların da dahil olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ne zaman? EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı? İşte EDHO ile ilgili merak edilenler...
27.09.2021 Gündem
Esra Erol ilk kez paylaştı! O an...
Esra Erol ilk kez paylaştı! O an... Sunucu Esra Erol, oğlu Ömer'in doğumundan hemen sonra çekilen bir videoyu instagram hesabı üzerinden paylaştı
21.11.2020 Magazin
Ceyda Kırıcı evlendiğini duyurdu!
Ceyda Kırıcı evlendiğini duyurdu! 3 yıl önce 'Esra Erol'la İzdivaç' programında görünen gelin adayı Ceyda Kırıcı, sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeli haberi duyurdu.
26.06.2019 Magazin
Esra Erol hamile mi?
Esra Erol hamile mi? Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine kafaları karıştırdı.
13.05.2019 Magazin
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince...
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince... Buse Varol, takipçileri durumu fark edince, "Sabahtan beri birileri hesabımla uğraşıyor, benim adıma bir takım şeyler yapıyormuş. Hesabımı kurtardım" şeklinde açıklama yaptı.
11.02.2019 Magazin
Esra Erol geleneği bozmadı
Esra Erol geleneği bozmadı Sunucu Esra Erol, her sene olduğu gibi yeni yılı Eyüp Sultan Camii'nde karşıladı.
1.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Erol İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra erol instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.