Ali Özbir

Ali Özbir

Son dakika ali özbir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali özbir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali özbir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Özbir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali özbir gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 ali özbir haberi bulunmuştur. Tüm ali özbir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı 2yılında dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
21.03.2024 Magazin
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanan Caner Toygar, bir süredir Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapıyor. Ünlü isim, dün nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini yapan Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu.
12.06.2023 Magazin
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış"
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış" Esra Erol'da programıyla her gün ekranda olan sunucu Esra Erol özel hayatıyla da gündeme geliyor. Uzun yıllardır Ali Özbir ile evli olan Erol'un kocası da sosyal medyada aktif. Özbir, son olarak eşiyle aşk pozunu paylaştı.
17.01.2023 Magazin
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma'
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma' ATV ekranlarında 'Esra Erol'da adlı programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ekranlara dönen ünlü sunucu, eşi Ali Özbir ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Özbir ise ünlü sunucunun gönderisine düştüğü 'Bana öyle bakma' notuna kayıtsız kalamadı.
1.09.2022 Magazin
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Esra Erol havuz başından paylaştı! Kocası kayıtsız kalamadı...
Esra Erol havuz başından paylaştı! Kocası kayıtsız kalamadı... Bir süredir ailesiyle tatil yapan sunucu Esra Erol havuz başında verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Esra Erol'un pozlarına eşi Ali Özbir kayıtsız kalamadı. Ali Özbir'in karısına yazdığı not sosyal medyada dikkat çekti.
19.07.2022 Magazin
Esra Erol'dan Yargı'nın yıldızı ile tatil pozu!
Esra Erol'dan Yargı'nın yıldızı ile tatil pozu! Esra Erol eşi Ali Özbir ile geçtiğimiz günlerde evlilik yıldönümünü kutlamıştı. Erol şimdilerde tatil yapıyor. Programı sezon finali yapan Esra Erol tatilde sıkı dostları Uğur Arslan ve Sema Ergenokon ile birlikte. Esra Erol yakın arkadaşları olan Yargı'nın yıldızlarıyla poz verdi.
7.07.2022 Magazin
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?"
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?" Esra Erol kocası Ali Özbir ile evlilik yıldönümlerini bir paylaşımla kutladı. Paylaşımı büyük ilgi gören sunucu Esra Erol'un kocası da yaptığı yorumla dikkat çekti. Ali Özbir eşi Esra Erol'un paylaşımına "Sana bebişim diyebilir miyim?" yazdı.
4.07.2022 Magazin
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı!
Esra Erol'dan Ali Özbir paylaşımı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Esra Erol, zaman zaman paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak eşi Ali Özbir'in köpekleri Pogi ile bir videosunu yayınlayan Erol, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.04.2022 Magazin
Esra Erol'un kocası Ali Özbir paylaştı! Aşk pozu...
Esra Erol'un kocası Ali Özbir paylaştı! Aşk pozu... Başarılı sunucu Esra Erol hafta sonunu eşiyle geçirdi. Ali Özbir karısıyla pozunu sosyal medyadan paylaşıp "Romantik bir gün" dedi. Erol'un hayranları fotoğrafa beğeni yağdırdı.
6.03.2022 Magazin
Şafak Özbir Akusta kimdir? Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir kaç yaşında ve nereli?
Şafak Özbir Akusta kimdir? Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Mesut Akusta, Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirdi. Mesut Akusta'nın Ankara'da beyin kanaması geçirdiğini duyuran eşi Şafak Özbir, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mesut Akusta kiminle evli? Mesut Akusta eşi kim? Şafak Özbir Akusta kimdir? Şafak Özbir kaç yaşında? İşte Şafak Özbir'in biyografisi...
20.08.2021 Gündem
Esra Erol ilk kez paylaştı! O an...
Esra Erol ilk kez paylaştı! O an... Sunucu Esra Erol, oğlu Ömer'in doğumundan hemen sonra çekilen bir videoyu instagram hesabı üzerinden paylaştı
21.11.2020 Magazin
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol saat kaçta? Esra Erol kimdir?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol saat kaçta? Esra Erol kimdir? Esra Erol'da yeni sezon 31 Ağustos Pazartesi günü başladı. Yeni sezonda yeni bölümleri ve konukları ile izleyici karşısına çıkan Esra Erol'da programının saati izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol saat kaçta? Esra Erol kimdir? İşte Esra Erol'da programı hakkında merak edilenler...
22.09.2020 Gündem
"Anam bu Sezen her yerde satıyor"
"Anam bu Sezen her yerde satıyor" Ayta Sözeri, Harbiye Açıkhava' da gösterdiği performans sonrasında Bodrum'da sahne aldı.
15.07.2019 Magazin
Esra Erol hamile mi?
Esra Erol hamile mi? Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine kafaları karıştırdı.
13.05.2019 Magazin
Esra Erol'dan hamilelik açıklaması
Esra Erol'dan hamilelik açıklaması Sunucu Esra Erol, üçüncü çocuğuna hamile olduğu iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu.
25.02.2019 Magazin
Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin boşandı
Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin boşandı Belçim Bilgin ile Ağustos 2006'da evlenen Yılmaz Erdoğan, 10 gün önce boşandıklarını açıkladı.
13.12.2018 Magazin
Aile saadeti
Aile saadeti Esra Erol, eşi Ali Özbir ve çocukları ile birlikte İstinyePark’ta objektiflere takıldı.
15.10.2018 Magazin
Bol yıldızlı düğün
Bol yıldızlı düğün 1.5 senelik birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Selim Selimoğlu ile Bengü’yü mutlu gününde iş ve sanat dünyasından dostları yalnız bırakmadı
30.08.2018 Magazin
Ali Özbir'den takipçisine sert yanıt
Ali Özbir'den takipçisine sert yanıt Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sosyal medya hesabından hoş olmayan bir yorumda bulunan takipçisine argo kelime ile karşılık verdi.
13.08.2018 Magazin
Ali Özbir'den takipçisine sert yanıt
Ali Özbir'den takipçisine sert yanıt Sunucu Esra Erol'un eşi iş adamı Ali Özbir, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan bir yoruma sert dille cevap verdi
22.06.2018 Magazin
Baş başa akşam yemeği
Baş başa akşam yemeği Sunucu Esra Erol Özbir ve eşi Ali Özbir önceki akşam Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
17.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Özbir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali özbir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.