Espri

Espri

Son dakika espri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan espri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını espri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Espri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan espri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.801 espri haberi bulunmuştur. Tüm espri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı Samsun'da 25 yıldır muhtar olan 1 çocuk annesi Filiz Kavalcı yine rakibi olmadan tek başına seçimlere gitti. Kavalcı'nın 4 dönemdir rakibi çıkmamasıyla Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı olma unvanına sahip olduğu belirtildi.
31.03.2024 Gündem
Aracıyla dereye uçtu! Kaza sonrası yakınlarını arayıp espri yaptı
Aracıyla dereye uçtu! Kaza sonrası yakınlarını arayıp espri yaptı Bursa'da bir otomobil sürücüsü aracıyla dere yatağına uçtu. Ters dönen otomobilden çıkan sürücü o anları "hiçbir şey yokmuş" gibi telefonda anlatırken, arkadaşı o anları gülerek kayda aldı.
23.01.2024 Vatan TV
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı Ünlü sunucu İbrahim Selim, geçtiğimiz haftalarda 'Kelime Oyunu' ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yarışmacının Arapça kökenli bir soru üzerine yaptığı espri karşısında kahkahaya boğuldu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.11.2023 Magazin
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Aslı Gökyokuş acı haberi Instagram hesabından duyurdu
Aslı Gökyokuş acı haberi Instagram hesabından duyurdu Müzisyen ve söz yazarı Aslı Gökyokuş'un babası Metin Gökyokuş hayatını kaybetti.
9.08.2023 Magazin
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023…
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023… Soğuk espri severler, can sıkmak için güncel soğuk esprileri araştırıyor. Espri, günlük hayatta insanlar arasında bir eğlence aracı olarak sıkça kullanılır. Arkadaş veya aile ortamlarında atmosferi hafifletmek, gülme ve neşe sağlamak amacıyla paylaşılan espiriler komik, absürt veya beklenmedik bir şekilde sunulup, insanları güldürmeyi amaçlar. Espri yapma ve espri anlama becerisi insanların mizah anlayışlarına, kişiliklerine ve yaş gruplarına göre değişse de soğuk espri herkesi kucaklar, aynı zamanda can sıkarken yüzde tebessüm ettirir. Biz de yazımızda sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler derledik. İşte buzdan soğuk espriler 2023…
6.07.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de! 'Ben de halktan sayılırım'
Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de! 'Ben de halktan sayılırım' "Televizyon için yarışma programına başlayacağım" açıklamasıyla dikkat çeken Mehmet Ali Erbil, Cihangir'de objektiflere yansıdı. "Bugün halk günüymüş" sözleriyle espri yapan şovmen, yoğun temposundan bahsetti ve sevenlerine "Sürprizim var" diyerek müjde verdi.
28.06.2023 Magazin
'Yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürmüştü! Oğuzhan Koç'tan yeni açıklama
'Yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürmüştü! Oğuzhan Koç'tan yeni açıklama Son dönemde gergin tavırlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, sosyal medya üzerinden isyan etti. Ünlü şarkıcı, "Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş" şeklinde ayakkabılarını eleştiren bir fenomenin Intagram hesabını ifşa etti ve çok sert ifadeler kullandı. Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda biten Oğuzhan Koç, dün akşam Kocaeli'de bir mekanda konser verdi. Sahne performansı ve şarkılarıyla alkış alan Oğuzhan Koç, sosyal medya fenomenine yönelik sert tepkisinden sonra magazin gündemindeki ayakkabı polemiğine dair bu kez sahnede konuştu.
18.06.2023 Magazin
'Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürdü: Yeni dünyanın parazitlerine başarılar
'Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş' yorumuna ateş püskürdü: Yeni dünyanın parazitlerine başarılar Son dönemde gergin tavırlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, sosyal medya üzerinden isyan etti. Ünlü şarkıcı, "Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş" şeklinde ayakkabılarını eleştiren bir fenomenin Intagram hesabını ifşa etti ve çok sert ifadeler kullandı.
17.06.2023 Magazin
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldüren sevgilisinden dalga geçer gibi ifade!
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldüren sevgilisinden dalga geçer gibi ifade! Eskişehir'de, sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına 4 kez ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan Fakıoğlu (22) hakkında iddianame hazırlanarak ‘kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede savcılık ifadesine de yer verilen Hasan Fakıoğlu, Ayşenur’un elinden almak istediği silahın kazaya ateş aldığını öne sürüp, arkadaşlarının tanık ifadelerinde yer alan ‘Onu kimseye yar etmeyeceğim, kendimi de onu da öldüreceğim, bu kez beni niye aramıyor, öldüreceğim’ dediği sözlerin ise ‘espri’ olduğunu savundu.
13.06.2023 Yaşam
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim'
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim' Eskişehir'de, sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına 4 kez ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan Fakıoğlu (22) hakkında iddianame hazırlanarak ‘kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede savcılık ifadesine de yer verilen Hasan Fakıoğlu, Ayşenur’un elinden almak istediği silahın kazaya ateş aldığını öne sürüp, arkadaşlarının tanık ifadelerinde yer alan ‘Onu kimseye yar etmeyeceğim, kendimi de onu da öldüreceğim, bu kez beni niye aramıyor, öldüreceğim’ dediği sözlerin ise ‘espri’ olduğunu savundu.
13.06.2023 Yaşam
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil Rockçı Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden dünyaya gelen ve 10 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte geçtiğimiz gün AVM’de objektiflere yansıdı.
26.05.2023 Magazin
Cher: Biri ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi?
Cher: Biri ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi? 'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, 77'nci yaş gününü kutladı. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından espri yapan Cher, "Bu sayıları sürekli duyuyorum ama dürüstçe söylemeliyim ki anlayamıyorum" dedi.
23.05.2023 Magazin
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
The Simpsons'taki 31 yıllık sır! Dizinin hayranı gizli cümleyi buldu
The Simpsons'taki 31 yıllık sır! Dizinin hayranı gizli cümleyi buldu ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons), yıllar geçse bile eski bölümleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kehanetleriyle ünlü eski bölümlerdeki bir espri, 31 yıl sonra açığa çıktı. 1992 tarihli The Otto Show bölümüne gömülü olan espri, dizinin bir hayranı tarafından ortaya çıkarıldı.
22.04.2023 Dünya
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Ümit Erdim'den Survivor yorumu!
Ümit Erdim'den Survivor yorumu! “Survivor”dan ilk elenen isim olan Ümit Erdim, kızı Ses ile birlikte önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.
31.01.2023 Magazin
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm! Rock müzik diyince akla gelen ilk isimlerden olan 44 yaşındaki Hayko Cepkin, önceki gün meslektaşı Demir Demirkan ile birlikte Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, "Neden sizin tarzınızda yeni bir sanatçı yetişmiyor?" sorusuna esprili bir cevap verdi.
28.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Espri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki espri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.