Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Son dakika Eskişehir Osmangazi Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eskişehir osmangazi üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 766 eskişehir osmangazi üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm eskişehir osmangazi üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi Eskişehir şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, asri mezarlıktaki kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.
20.02.2024 Gündem
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü!
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü! Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel (47), kullandığı otomobille karşı yönden gelen kamyona çarptı. Kazada Filiz Bayrakçı Karel ile kızı Yağmur Karel (15), hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü...
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü... 14 Aralık'ta Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu (51) hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede, Elif Nur ve diğer çocukların haftalarca herhangi bir besin yemeden çatı arasında kaldıklarının tespit edildiği belirtildi.
4.07.2023 Gündem
Sollama yaparken arkadaşının kullandığı motosiklete çarptı; 18 yaşındaki Ezgi hayatını kaybetti
Sollama yaparken arkadaşının kullandığı motosiklete çarptı; 18 yaşındaki Ezgi hayatını kaybetti Eskişehir'de motosiklet sürücüsü Gökhan Demirkapı (30), aynı yönde giden arkadaşı Ruşen Can'ı (30) sollarken motosikletine çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletlerin sürücüleri yaralanırken, Gökhan Demirkapı'nın kullandığı motosiklette bulunan Ezgi Nehir Uçarlı (18) ise kaza yerinde hayatını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor!  '8 saat çalışıp gidiyorlar'
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor! '8 saat çalışıp gidiyorlar' Yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren birçok işletmenin camlarında son zamanlarda ‘eleman aranıyor’ ilanları artış gösterirken, ilan sahipleri, başvuruda bulunanların sadece para odaklı olduklarını, özellikle gençlerin geleceğe yönelik meslek öğrenme hevesinin ve aşkının olmadığını söyledi.
14.06.2023 Yaşam
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı Eskişehir'de kontrolden çıkıp, tarla uçarak yan yatan servis otobüsündeki 3 işçi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.
19.04.2023 Gündem
Depremin 'ölümcül' tehlikesine dikkat çekti: Ortadan kaldırılmalıdır
Depremin 'ölümcül' tehlikesine dikkat çekti: Ortadan kaldırılmalıdır İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Kahramanmaraş merkezli her iki depremde de sıvılaşmanın gerçekleşmesi nedeniyle özellikle Antakya ve Gölbaşı gibi yerleşimlerde hem can hem de mal kaybı ciddi boyutlara ulaşmıştır. Demek ki sıvılaşma tehlikesi ortadan kaldırılmadan bu binalar projelendirilip, inşa edilmiş. Depremin suçu yok. Suç bu yanlış işlerin altına imza atanlarda" dedi.
13.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Hasan Sözbilir depremin nedenini açıkladı!
Prof. Dr. Hasan Sözbilir depremin nedenini açıkladı! İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, en az 5 fay segmentinin kırılarak büyük afete neden olduğu belirtip, "Bu faylar, tek başına kırılmış olsalardı bu kadar büyük deprem üretemeyeceklerdi ama birbirleri ile birleşerek kırıldıkları için depremin büyüklüğü ve yıkım derecesi artmış oldu" dedi.
11.02.2023 Gündem
24 yıl sonra en büyük fay yarıkları
24 yıl sonra en büyük fay yarıkları Depremin merkezi sayılan Pazarcık’a en yakın bölge sayılan Tevekkeli köyünde fayın yolları 4 metre sola kaydırdığı saptandı. Bölgede incelemelerde bulunan ekipten jeoloji mühendisi Prof. Akyüz, “Gölcük depreminden sonraki en büyük fay atımları oluştu” dedi.
10.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Sözbilir: Kahramanmaraş'ta fayın yeryüzünü kestiği yer tespit edildi
Prof. Dr. Sözbilir: Kahramanmaraş'ta fayın yeryüzünü kestiği yer tespit edildi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 7.7 büyüklüğündeki depreme neden olan fayın yeryüzünü kestiği yerin bulunduğunu belirtip, "Fayın, Gölbaşı- Türkoğlu hattı boyunca kırıldığını söyleyebiliriz. Bu zon boyunca ve yakınındaki evlerin önemli bir bölümü yıkılmış durumda" dedi.
7.02.2023 Gündem
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi Eskişehir'de 86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ile oğlunun cenazeleri İnönü ilçesinde birlikte toprağa verildi.
29.01.2023 Gündem
25 yaşındaki Tuğçe'nin vahşi ölümü! İşe giderken defalarca bıçaklayıp boğazını kestiler
25 yaşındaki Tuğçe'nin vahşi ölümü! İşe giderken defalarca bıçaklayıp boğazını kestiler Eskişehir’de sabah saatlerinde evinden çıkarken apartman girişinde defalarca bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe Can hayatını kaybetti.
12.01.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Polis memuru ve oğlu, trafik kazasında öldü; anne ile kızı yaralı
Polis memuru ve oğlu, trafik kazasında öldü; anne ile kızı yaralı Eskişehir'de, kavşaktan dönüş yapan hafif ticari araçla çarpışan otomobildeki sürücü Yakup Efe Sarı ve polis memuru babası Ercan Sarı, hayatını kaybetti. Otomobildeki Ercan Sarı'nın eşi ve kızı ile hafif ticari aracın sürücüsü ise yaralandı.
26.11.2022 Gündem
Barlar sokağında silahlı kavga!
Barlar sokağında silahlı kavga! Eskişehir’de barlar sokağında iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerince bir şüpheli tabancayla yakalanırken, 1 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 
22.11.2022 Yaşam
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model!
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model! Sağlık Bakanlığı’nın ağız ve diş sağlığı hizmetlerini genişletmesi amacıyla hazırladığı ‘Aile Diş Hekimliği’ projesi ilgili kesimler tarafından olumlu karşılanırken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, konuyla ilgili olarak “Ağız ve diş sağlığında yeni bir modele geçiyoruz” dedi.
19.08.2022 Gündem
Arkadaşları ile sohbet ederken 4’üncü kattan üzerine cam düştü!
Arkadaşları ile sohbet ederken 4’üncü kattan üzerine cam düştü! Eskişehir’de bir işletmenin 4’üncü katından kopan cam, işletme önünde arkadaşları ile çay içip sohbet eden bir şahsın üzerine düşerek yaralanmasına sebep oldu. İşletme çalışanı camın düşme sebebini, yakınlardaki inşaatın titreşimi ve bir kuşun cama çarpması olarak değerlendirdi.
11.08.2022 Yaşam
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı!
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı! Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, uçaktan atlayış yapan eğitmen, Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Yılmaz, iniş sırasında teknik aksaklık nedeniyle paraşütü açılmayınca zemine düşerek ağır yaralandı.
4.08.2022 Yaşam
Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki kamyona çarptı: 2'si ağır 5 yaralı
Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki kamyona çarptı: 2'si ağır 5 yaralı Eskişehir'de sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Kazada orta refüje çıkarak hurdaya dönen araçta 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
3.08.2022 Yaşam
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri?
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatılıyor mu? Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu. Peki, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı?
26.07.2022 Eğitim
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu.
26.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eskişehir osmangazi üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.