Eski Sevgililer

Eski Sevgililer

Son dakika Eski sevgililer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eski sevgililer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eski sevgililer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Sevgililer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski sevgililer gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 eski sevgililer haberi bulunmuştur. Tüm eski sevgililer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa Camila Cabello ile Shawn Mendes klip çekiminde tanışıp aşk yaşamaya başlamışları. Çift 2021 yılının sonlarına doğru ayrıldıklarını açıkladılar. Herkes bu ilişki bitti derken çiftten samimi görüntüler geldi.
17.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu sessizliğini bozdu: Mert Ramazan bizim arkadaşımız
Mert Yazıcıoğlu sessizliğini bozdu: Mert Ramazan bizim arkadaşımız 4 yıllık aşkları geçtiğimiz haftalarda biten Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu 'ihanet' dedikodularının gölgesinde ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Üçüncü kişi' iddiasını yalanlayan ünlü çiftten Yazıcıoğlu geçtiğimiz gün muhabirlere açıklama yaptı.
17.01.2023 Magazin
Eski sevgililer Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı gün sezon açtı!
Eski sevgililer Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı gün sezon açtı! Sen Çal Kapımı dizisinde partner olduktan sonra set aşkları gerçeğe dönüşen ve sonra yollarını ayıran Hande Erçel ve Kerem Bürsin, son paylaşımlarıyla adeta vücut şov yaptı. Eski sevgililer aynı gün sezonu açtı.
22.06.2022 Magazin
Eski aşkına alkış
Eski aşkına alkış Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen’in 4 yıllık ilişkisi geçen mart ayında bitti, ancak eski sevgililer birbirlerine sırt çevirmedi.
12.04.2020 Magazin
Eski sevgililer pişti oldu
Eski sevgililer pişti oldu Bir ödül gecesi, eski sevgililer Hakan Altun’la Seray Sever’i aynı salonda buluşturdu.
28.11.2019 Magazin
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu’nun 2013’te Petek Ertüre’den Ali Ege adında bir oğlu olmuştu.
27.05.2019 Magazin
Adriana ve Metin aşkında flaş gelişme!
Adriana ve Metin aşkında flaş gelişme! Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirmiş...
14.03.2019 Magazin
Sıla ve Ahmet Kural barıştı mı?
Sıla ve Ahmet Kural barıştı mı? Eski sevgililer Sıla ve Ahmet Kural, psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı 'Süt Lekesi' kitabının tanıtım toplantısında bir araya geldi.
13.10.2018 Magazin
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya
Bütün eski aşklarını düğününe davet etti
Bütün eski aşklarını düğününe davet etti Prens Harry’nin ABD’li oyuncu Meghan Markle ile düğününe eski sevgililer damga vuracak
23.03.2018 Magazin
Yanlış damadı öptü
Yanlış damadı öptü BKM’nin olaylı düğün komedisi “Düğüm Salonu” 16 Mart’ta vizyona giriyor.
5.03.2018 Magazin
Fikrimin ince gülü!
Fikrimin ince gülü! ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki akşam Taksim CVK Otel’de doğum gününü kutladı.
31.01.2018 Magazin
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı?
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı? Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Genç oyuncu Buse Narcı, Deniz ile bir yıldır görüşmediğini belirtti. Özcan Deniz de görüntülerin montaj olduğunu söyledi.
24.01.2018 Magazin
Sinan'dan uzak dur!
Sinan'dan uzak dur! Sinan Akçıl’ın yeni sevgilisi Otilia’ya eski aşkı Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den mesaj geldi: Kız, aklını kullan!
16.11.2017 Magazin
Antalya’da karşılaştılar!
Antalya’da karşılaştılar! Bu yıl 54’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Antalya Film Festivali, eski sevgilileri de bir araya getirdi.
30.10.2017 Kültür Sanat
Kürkçü dükkanıyım
Kürkçü dükkanıyım İki ay önce evlenme teklifi edeceği gece kavga edip sevgilisinden ayrılan fotoğrafçı Mehmet Turgut, ayrılığa dayanamadı.
18.08.2017 Magazin
Sarp ile Begüm 5 yıl sonra buluştu!
Sarp ile Begüm 5 yıl sonra buluştu! Sarp Levendoğlu'nun, geçtiğimiz gün eski sevgilisi Begüm Birgören ile Muğla Akyaka'da buluştuğu iddia edildi.
28.07.2017 Magazin
O kızlara ayıp ettin!
O kızlara ayıp ettin! Brezilyalı top model Adriana Lima ile birlikte olan Metin Hara’nın eski sevgililerinin ismini açıklaması sosyal medyada tepkilere neden oldu
14.07.2017 Magazin
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı! Yılan hikayesine dönen Arda Turan-Aslıhan Doğan ilişkisi yeniden başladı. İşte ilk görüntüler...
2.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı pişti oldu!
Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı pişti oldu! Eski sevgililer Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, İstanbul gecelerinde pişti oldu.
16.05.2017 Magazin
Koltuk krizi
Koltuk krizi Ahmet Kural ile eski nişanlısı Burcu Kıratlı ödül töreninde pişti oldu. Birbirlerine çok yakın koltuklarda oturan iki eski sevgilinin gerginliği yüzlerine yansıdı
9.05.2017 Magazin
Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca sosyal medyada kapıştı!
Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca sosyal medyada kapıştı! Eski sevgililer Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca, sosyal medyada herkesin gözü önünde tatlı bir atışma içerisine girdi.
9.05.2017 Magazin
Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu
Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu “Melekler ile Yaşamak” adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli‘yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç’un yargılandığı davada 2 eski sevgilisi ve annesi tanık olarak dinlendi.
27.04.2017 Yaşam
Levent Yüksel ve Sertab Erener yıllar sonra birlikte!
Levent Yüksel ve Sertab Erener yıllar sonra birlikte! Bir dönem evli olan ve 1996 yılında boşanan Sertab Erener ile Levent Yüksel, müzik için bir araya gelmeye devam ediyor.
5.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eski Sevgililer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski sevgililer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.