Buse Narcı

Buse Narcı

Son dakika Buse Narcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Narcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Narcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Narcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse narcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 buse narcı haberi bulunmuştur. Tüm buse narcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım!
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Deniz'in '2022' notunu eklediği paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.
2.01.2022 Magazin
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım'
Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! ‘Asla inanmadım' Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Buse Narcı, önceki akşam 'Bayram Şekeri' filminin galasına katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen eski sevgilisi hakkında konuştu.
10.12.2021 Magazin
Buse Narcı'ya yüzen kahvaltı
Buse Narcı'ya yüzen kahvaltı Sık sık tipini değiştirmesiyle ünlü fotomodeloyuncu Buse Narcı 20 gün önce saçlarını kısacık kestirip sarıya boyattı
19.06.2019 Magazin
Buse Narcı, Bali'de yol kesti
Buse Narcı, Bali'de yol kesti Buse Narcı, 5 gün önce Endonezya’nın Bali adasına gitmişti. Tatili devam eden oyuncu, Bali'de aklına eseni yapıyor.
7.06.2019 Magazin
Buse Narcı’dan cesur paylaşım
Buse Narcı’dan cesur paylaşım Buse Narcı, Endonezya'nın Bali adasında tatil yapıyor.
4.06.2019 Magazin
Dubai pozları sosyal medyayı salladı
Dubai pozları sosyal medyayı salladı Bir dönem Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oyuncu Buse Narcı, erken yaz tatilinden paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.
2.04.2019 Magazin
Buse Narcı'nın olay itirafı!
Buse Narcı'nın olay itirafı! Bir ay önce Buse Narcı'nın saç protezi yaptırdığı ortaya çıkmış ancak oyuncu bunu yalanlamıştı. Takvim yazarı Ufuk Özcan bu konuyu kaleme aldı
25.03.2019 Magazin
Buse Narcı son haliyle şaşırtmıştı! Gerçek ortaya çıktı...
Buse Narcı son haliyle şaşırtmıştı! Gerçek ortaya çıktı... Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla adını duyuran 25 yaşındaki oyuncu Buse Narcı burnu, yanakları, çenesi, gözleri, dudakları, dişleri, göğüsleri ve kalçaları olmak üzere çok sayıda estetik operasyon geçirmişti. En son dökülen saçlarıyla gündeme gelen oyuncunun bir rahatsızlığının olmadığı ve olayın aslı bugün ortaya çıktı.
21.01.2019 Magazin
Buse Narcı'dan şoke eden görüntü!
Buse Narcı'dan şoke eden görüntü! Mavi gözleriyle ünlenen oyuncu Buse Narcı gittiği konser çıkışı görüntülendi. Eliyle yüzünü kapatmaya çalışan Narcı şoke etti
3.11.2018 Magazin
Yıldız Tilbe: Shakira’dan neyim eksik?
Yıldız Tilbe: Shakira’dan neyim eksik? Başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.
1.11.2018 Magazin
Tatlı cadılar
Tatlı cadılar Dünyanın birçok ülkesinde 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı son yıllarda ülkemizde de renkli görüntülere sahne oluyor.
27.10.2018 Magazin
Buse Narcı oyunculuktan şarkıcılığa geçti
Buse Narcı oyunculuktan şarkıcılığa geçti Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye karar verdi.
16.10.2018 Magazin
Sinan’ın yeri ayrı
Sinan’ın yeri ayrı Buse Narcı, “Yunan Heykelim” dediği Sinan Akçıl’ı ayrılık sonrası topa tutmuş, “Ayrıldığımızı gazetelerden öğrendim. Arkadaşlığımızı Sinan kendisi yazdı, yönetti” demişti.
1.10.2018 Magazin
Sinan’ın sevgilisi estetikli
Sinan’ın sevgilisi estetikli Buse Narcı, teve2’deki 2. Sayfa’ya konuk oldu.
26.09.2018 Magazin
Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi
Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi Özcan Deniz'in eski sevgilisi oyuncu Buse Narcı, ensesindeki 'Özcan' dövmesinin babasının ismi olduğunu ve hayatına girecek kişiyi düşündüğü için sildirdiğini söyledi
26.09.2018 Magazin
Buse Narcı'dan Özcan Deniz ve Sinan Akçıl açıklaması
Buse Narcı'dan Özcan Deniz ve Sinan Akçıl açıklaması Buse Narcı, hayal kırıklığıyla biten Özcan Deniz ve Sinan Akçıl ilişkisi için, “Onlar yanlış seçimlerdi. Üzerimde uğursuzluk var. Bundan sonra işime ve aileme odaklanacağım” dedi
18.09.2018 Magazin
İçini döktü! "Oh be demek için..."
İçini döktü! "Oh be demek için..." Oyuncu Buse Narcı (25), sosyal medya paylaşımı ile iç hesaplaşmasını gözler önüne serdi.
27.08.2018 Magazin
Buse Narcı'nın direk dansı
Buse Narcı'nın direk dansı Pek çok ünlü isim gibi direk dansına merak salan oyuncu Buse Narcı, sosyal medya paylaşımı ile bu işte ne kadar usta olduğunu gözler önüne serdi.
13.08.2018 Magazin
Ayrılığı gazeteden öğrendim
Ayrılığı gazeteden öğrendim Oyuncu Buse Narcı, popçu Sinan Akçıl’ın “Buse ile tanışma aşamasında ayrıldık” açıklamasına fena kızdı.
10.08.2018 Magazin
Eski Türkiye güzeli ile görüntülendi
Eski Türkiye güzeli ile görüntülendi 3 gün önce oyuncu Buse Narcı ile ayrılan şarkıcı Sinan Akçıl, 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı ile yeni bir aşka yelken açtı.
9.08.2018 Magazin
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Buse Narcı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte güzelliğiyle dikkat çeken Buse Narcı'nın yaşı, kariyeri, eğitimi gibi konulara dair merak edilen bilgiler...
9.08.2018 Gündem
üç günde yenisini buldu
üç günde yenisini buldu Buse Narcı ile ilişkisini üç gün önce bitiren Sinan Akçıl, 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı ile yeni bir aşka yelken açtı.
8.08.2018 Magazin
Buse ile ayrıldık
Buse ile ayrıldık SİNAN Akçıl, önceki gün Azka Hotel’de sahne aldı. Muhabirlerle sohbet ederken Aleyna Tilki şarkısı çalınca “Aleyna’yı nasıl buluyorsunuz?” soruları geldi.
7.08.2018 Magazin
Sinan  benim Yunan  heykelim
Sinan benim Yunan heykelim Popçu Sinan Akçıl (36) ile aşk yaşayan oyuncu Buse Narcı (25) “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusunu cevapladı.
30.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Narcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse narcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.