Eser West

Eser West

Son dakika eser west haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eser west ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eser west haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eser West

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eser west gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 eser west haberi bulunmuştur. Tüm eser west haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmetse Olur Cansel Çördük cesur pozuyla dikkat çekti!
Kısmetse Olur Cansel Çördük cesur pozuyla dikkat çekti! 'Kısmetse Olur' programında Eser West ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yeleğinin önünü açarak verdiği pozla dikkat çekti.
25.10.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün videosu magazin gündemini salladı! Eser West'ten gönderme...
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün videosu magazin gündemini salladı! Eser West'ten gönderme... Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen Cansel Çördük paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettiriyordu. Çördük son paylaştığı videoyla magazin gündemini salladı.Cansel Çördük'ün FBG Goat isimli bir müzisyenle öpüşme videosu ortaya çıktı. Videonun ardından eski aşkı Eser West kendini tutamadı.
25.05.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük ile aşk yaşamıştı! Eser West'in son hali...
Kısmetse Olur Cansel Çördük ile aşk yaşamıştı! Eser West'in son hali... Kısmetse Olur yarışmasında Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla öne çıkan Eser West daha sonra da Survivor'a katılmıştı. Bir süredir gözlerden uzak olan Eser West yeni imajını takipçileriyle paylaştı.
23.01.2022 Magazin
Eser West'in yeni imajı ortalığı yıktı! İşte son hali...
Eser West'in yeni imajı ortalığı yıktı! İşte son hali... Katıldığı Survivor ve Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Eser West'in yeni imajı sosyal medyayı salladı. İşte Wes'in son hali...
14.01.2022 Magazin
Eser West Türkiye'yi terk etti!
Eser West Türkiye'yi terk etti! 'Survivor 2017' ve 'Kısmetse Olur'un yıldızlarından Eser West, Türkiye'de geçirdiği 3 yılın ardından Amerika'ya döndü.
1.09.2017 Magazin
Acun Ilıcalı '3 Adam'ın üzerini bakın neden çizdi?
Acun Ilıcalı '3 Adam'ın üzerini bakın neden çizdi? Acun Ilıcalı, açlığa dayanamayıp Survivor'dan ayrılan Eser West ile bir araya geldi. Acun Ilıcalı, 3 Adam'ın yerine Eser West'in talk show yapması için teklif götürdü.
2.08.2017 Televizyon
Acun ile Eser West'ten müthiş düet!
Acun ile Eser West'ten müthiş düet! Survivor 2017'den kendi isteği ile elenen Eser West, önceki gün Çeşme'de programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile buluştu.
31.07.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'dan aylar sonra gelen Eser West itirafı!
Acun Ilıcalı'dan aylar sonra gelen Eser West itirafı! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, açlığa dayanamadığı gerekçesiyle 'Survivor 2017'ye kendi isteğiyle veda eden Eser West hakkında açıklamalarda bulundu.
22.06.2017 Magazin
Survivor'dan elenen Volkan'dan Eser West itirafı!
Survivor'dan elenen Volkan'dan Eser West itirafı! 'Survivor 2017'ye veda eden Volkan Çetinkaya, açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle adadan ayrılan Eser West hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Survivor Volkan'ın herkesi şoke eden o sözleri...
31.05.2017 Magazin
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt kimdir? Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Survivor'ın 'kötü çocukları' buluştu!
Survivor'ın 'kötü çocukları' buluştu! Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver ve Eser West İstanbul'da buluştu.
18.04.2017 Magazin
Survivor'da Fatih Terim bombası!
Survivor'da Fatih Terim bombası! Survivor birleşme partisi büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, birleşme partisinde Fatih Terim'i de onur konuğu olarak davet etti. Fatih Terim, bütün yarışmacıların performanslarını değerlendirdi. Fatih Terim'in Serhat Akın ve İlhan Mansız yorumları ise izleyicileri kırdı geçirdi. İşte Survivor birleşme partisine dair tüm detaylar...
10.04.2017 Spor Magazin
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı?
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı? Aramızda Kalmasın programına katılan Eser West Cansel Çördük ile neden ayrıldıklarını açıkladı.Ayrıca Duygu Çetinkaya'nın "Başka bir kızla barda yakınlaştığın doğru mu?" sorusuna "Bilmiyorum, olabilir sonuçta bekar bir adamım" diyerek akılda yeni bir ilişkiye mi başladı? sorusunu bıraktı.
21.01.2022 Magazin
Eser West'ten Adem Kılıççı itirafı!
Eser West'ten Adem Kılıççı itirafı! 'Survivor 2017'ye kendi isteğiyle veda eden Eser West, ünlüler takımından hangi yarışmacıya sempati duyduğunu açıkladı. Eser West Adem Kılıççı itirafı geldi. İşte Eser West'in Adem Kılıççı için söyledikleri...
20.03.2017 Magazin
Eser West pişman mı oldu?
Eser West pişman mı oldu? Survivor'dan açlığa dayanamadığı için ayrılan Eser West en merak edilen sorunun yanıtını verdi. Survivor Panorama'ya katılan Eser West yarışmayı bıraktığına pişman mı oldu? İşte Eser West'in o açıklamaları...
20.03.2017 Magazin
Eser West pişman mı oldu?
Eser West pişman mı oldu? Survivor'dan açlığa dayanamadığı için ayrılan Eser West en merak edilen sorunun yanıtını verdi.
20.03.2017 Sinema-Dizi
Eser West şoke etti! Canlı yayında...
Eser West şoke etti! Canlı yayında... Cansel Çördük'ten ayrılan Eser West dövmesini sildirirken Instagram'dan canlı yayın yapmayı ihmal etmedi!
16.03.2017 Magazin
Eser West canlı yayında şoke etti!
Eser West canlı yayında şoke etti! Eser West canlı yayında şoke etti!
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eser West ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eser west haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.