Gazete Vatan Logo

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?

Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.

Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?

Yarışmanın ilk kısmındaki performansından dolayı başarılı görünen Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi geçmişinden dolayı denge konusunda da deneyimli. Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir ve öğrenimini de İzmir’de yapmıştır. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Demir, eğitim süresi içerisinde birçok sportif faaliyete de katılmıştır. Buz hokeyi konusunda profesyonel bir eğitime sahip olan Tuğçe Melis Demir, aynı zamanda hem ODTU Buz Hokeyi Takımında oynamaktadır hem de milli sporcudur.

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir? Tıkla Öğren!

62 kilo olan ve 1,69 boyundaki Tuğçe Melis Demir, bu seneki Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’na yaklaşık 300 bin kişi arasından seçilmiştir. Sosyal mecralarda hayranlar Tuğçe Melis Demir hakkında “Çok güzel, çok yetenekli”, “Gönüllerin favorisi olarak görüyorum” şeklinde yorumlar yapmaktadır.

Survivor 2017 Gönüllüler Kadrosu

Bu seneki Survivor başvurularının sonucunda Gönüllüler Takımı belirlendi. Yaklaşık 300 bin kişinin arasında seçilen Survivor 2017 Gönüllüler Takımı kadrosu ise şu şekilde: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Ayrıca bu sene final yapmış olan Göz6 programının galipleri olan Berna Keklikler ve Erdi Ünver de, Gönüllüler Takımı kadrosuna alınmıştır.

Survivor 2017 Ünlüler Takımı

Survivor’ın en ilgi çekici noktalarından birisi de ünlüler. Her sene çeşitli alanlarda başarısı olan ünlüleri adaya götüren Survivor, bu sene de yine birbirinden renkli ünlüleri ağırladı. İşte bu seneki Survivor 2017 Ünlüler Takımı: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, milli atlet Pınar Saka, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı, Milli dalgıç Şahika Ercümen, atlet Sema Apak, DJ Berna Öztürk, dizi oyuncusu Seda Demir ve kickboksçu Sabriye Şengül.

Haberin Devamı