Gazete Vatan Logo

Anıl Karakurt kimdir?

Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.

Anıl Karakurt kimdir?

Survivor’a sonradan katılan üç yarışmacıdan birisi olan Anıl Karakurt, 1 Mayıs 1980’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Erzincanlı Sas Komandosu’dur ve annesi de Bulgaristan’dan göçmüştür. Üç çocuklu ailenin en küçüğü olan Karakurt, babasının mesleğinden dolayı birçok ilde yaşamıştır. Küçük yaşlardan itibaren birçok sporla ilgilenmiştir ve hala da ilgilenmektedir. Yüzme, dalış ve futbolda amatör lisansa sahip olan Karakurt, hobi olarak da wakeboard, cross, snowboard, windsurf ve basketbol yapmaktadır. Son yıllarda ise karavan, kampçılık ve doğa sporlarına yöneldiği bilinmektedir. 10 seneden beri dünyanın farklı yerlerinde sürdüğü Loadmasterlık görevi sayesinde de birçok farklı kültürle tanışmıştır.

Survivor Anıl Karakurt Kimdir? Tıkla Öğren!

Anıl Karakurt Sivil Havacılık sektöründe çalışmaktadır ve Survivor’a katılma amacını da şu şekilde belirtmiştir: “Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim.”

Anıl Karakurt, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım ile adrenaline olan tutkusunu ve doğaya olan sevgisini belirtmiş ve şu sözleri eklemiştir:

"İstanbul'da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor'da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum."

Survivor 2017 Gönüllüler Kadrosu

Her sene olduğu gibi bu seneki Gönüllüler kadrosu da birçok renkli yarışmacıdan oluşuyor. İkisi Göz6 programının galibi olarak katılan Gönüllüler Takımı şu şekilde:

Eser West, Ogeday Girişken, Yiğit İzik, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Elif Şadoğlu, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Berna keklikler ve Erdi Ünver ise Göz6 adlı yarışmanın galipleri olarak Survivor 2017’ye katılmaya hak kazanmışlardır.

Haberin Devamı