Esat Yontunç

Esat Yontunç

Son dakika Esat Yontunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esat Yontunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esat Yontunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esat Yontunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esat yontunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 esat yontunç haberi bulunmuştur. Tüm esat yontunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2022 heyecanı başlarken birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışmada kıyasıya rekabet şimdiden başladı. Survivor All Star 2022’de adaya yeni bir kural eklendi: sürgün kampı! Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni kuralı olan sürgün kampını açıkladı. Yayınlanan son bölümünde ilk eleme adayı da belli oldu. Dokunulmazlığı alan isim yarışmacılar arasından bir kişiyi eleme adayı olarak gösterdi. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star'da ilk eleme adayı!
16.01.2022 Gündem
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek!
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek! Esat Yontunç ve Hande Gülşen çifti, oğulları Esathan’ı, “Survivor”ın çekimleri için yılın büyük bölümünü geçirdikleri Dominik’te okula yazdırıyor.
10.01.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret!
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret! Acun Ilıcalı, 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu'nun annesi Naciye Acaroğlu'nu Konya'daki evinde ziyaret etti.
9.09.2021 Magazin
Motosiklet tutkunu Esat Yontunç
Motosiklet tutkunu Esat Yontunç Başarılı televizyon yapımcısı Esat Yontunç, geçtiğimiz gün Vadİstanbul’da görüntülendi.
23.07.2020 Magazin
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 51 yaşına girdi. Yakın dostu Esat Yontunç, ünlü yapımcıya 'Survivor 2020' çekimleri sırasında doğum günü sürprizi yaptı.
30.05.2020 Magazin
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli?
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alan İtalyan Şef Danilo Zanna, Lezzetin Şarkısı programıyla gündeme geliyor. Peki, İtalyan Şef Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Zanna'nın eşi kim? İşte Danilo Şef hakkında merak edilenler…
26.05.2020 Gündem
Somer şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir?
Somer şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir? Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alan Somer Sivrioğlu Survivor 2020’nin bu akşamki bölümünde olacak. Survivor 2020 bu akşam yayınlanan bölümünde Masterchef heyecanı yaşanacak. Survivor’un bu sefer ki mücadelesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Acun Ilıcalı ve ekibine yemek hazırlayacak. Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Somer Sivrioğlu da talimatlarıyla yarışmacıları yönlendirecek. Peki, Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Şef Somer Sivrioğlu kimdir? İşte Somer Şef hakkında merak edilenler…
29.04.2020 Gündem
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak...
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak... Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen oğulları Esathan'a kavuştu. Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Yontunç'un mutlu anlarını Instagram'dan paylaştı.
2.08.2019 Magazin
Esat Yontunç baba oluyor!
Esat Yontunç baba oluyor! Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen bebek bekliyor. Müjdeli haberi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin duyurdu.
27.02.2019 Magazin
Bornozlo  bayram  ziyareti
Bornozlo bayram ziyareti Bodrum’da tatil yapan Acun Ilıcalı, sürat teknesi ile geldiği Türkbükü’nde Fatih Terim’i evinde ziyaret etti.
23.08.2018 Magazin
Rıza’dan dans!
Rıza’dan dans! Şarkıcı Baran Bayraktar, önceki gün Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
20.07.2018 Magazin
Survivor fena karıştı! TV'de yayınlanamadı...
Survivor fena karıştı! TV'de yayınlanamadı... Survivor 2018'de aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi ve Adem bu defa sembol oyunları finalinde karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği olayda yarışmacılar uyarı aldı.
29.05.2018 Magazin
Evli çiftler buluştuk
Evli çiftler buluştuk Pelin Karahan-Bedri Güntay çifti önceki akşam Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen ile yemekte buluştu.
14.11.2017 Magazin
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evlendi
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evlendi Yapımcı Acun Ilıcalı ile çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda, Esat Yontunç ve Kübra Subaşı'nın şahitliğinde hayatlarını birleştirdi.
19.09.2017 Magazin
Acun Ilıcalı servet harcadı! Detaylar ortaya çıktı...
Acun Ilıcalı servet harcadı! Detaylar ortaya çıktı... 19 Eylül'de dünya evine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın düğün detayları belli oldu. Acun'un THY'den özel uçak kiraladığı öğrenildi.
18.09.2017 Magazin
Balayı arkadaşlarla
Balayı arkadaşlarla Esat Yontunç, tasarımcı Hande Gülşen’le önceki gün evlendikten sonra düğüne katılan Murat Boz, Hadise, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay sabah erken saatlerde otelden ayrıldı.
26.08.2017 Magazin
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer...
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç, Antalya'da düzenlenen görkemli bir tören ile hayatını Hande Gülşen'le birleştirdi. Olay ikili Murat Boz ve Eser Yenenler de düğüne katıldı.
25.08.2017 Magazin
Hande Gülşen kimdir?
Hande Gülşen kimdir? Hande Gülşen kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ile sözlenen Hande Gülşen kim olduğu, yaşı, hayatı, mesleği gibi konular araştırılıyor. İşte Hande Gülşen'in merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Ex aşkım bana neler ettin!
Ex aşkım bana neler ettin! Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Çeşme’de Kenan Doğulu konserinde iki eski aşkı Hakan Sabancı ve Esat Yontunç’la pişti oldu.
9.07.2017 Magazin
Esat Yontunç evleniyor
Esat Yontunç evleniyor Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç aradığı aşkı buldu. Yontunç bakın kiminle evleniyor.
11.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan şok itiraf: Ölüyordum!
Nihat Doğan'dan şok itiraf: Ölüyordum! Türkücü Nihat Doğan, yorumculuk yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında 'Survivor' macerasını anlattı.
8.12.2016 Magazin
Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi!
Acun Ilıcalı'dan O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) haberi! Acun Ilıcalı'dan fenomenlerini sevindirecek bir haber geldi. Acun, O Ses Yunanistan (The Voice Of Greece 2016) yarışmasının çekimlerine başladığını duyurdu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
Erkek modasına yön verdiler
Erkek modasına yön verdiler Dockers, Salt Galata’da gerçekleştirilen 30’uncu yaş günü partisinde moda ve gösteri dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu...
5.10.2016 Magazin
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor?
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor? Acun Ilıcalı Tv 8'i satın alarak medya patronluğuna ilk adımı atmıştı. Şimdi ise spor alanında yatırımlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı yeni bir kanal mı açıyor? Acun'un yeni kanalının formatı ne olacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Bayram sofrasında buluştular
Bayram sofrasında buluştular Acun Ilıcalı ve ailesi, bayram tatilinde aile oteli Ela Quality Resort Belek’i tercih etti...
14.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esat Yontunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esat yontunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.