Esat Yontuç

Esat Yontuç

Son dakika esat yontuç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esat yontuç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esat yontuç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esat Yontuç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esat yontuç gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 esat yontuç haberi bulunmuştur. Tüm esat yontuç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek!
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek! Esat Yontunç ve Hande Gülşen çifti, oğulları Esathan’ı, “Survivor”ın çekimleri için yılın büyük bölümünü geçirdikleri Dominik’te okula yazdırıyor.
10.01.2022 Magazin
Acun Ilıcalı duyurdu! Emel Yontuç hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı duyurdu! Emel Yontuç hayatını kaybetti Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından çocukluk arkadaşı ve iş ortağı Esat Yontuç'un annesi Emel Yontuç'un vefatını duyurdu.
4.02.2021 Magazin
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi
Esat Yontunç’tan Acun Ilıcalı’ya doğum günü sürprizi TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, 51 yaşına girdi. Yakın dostu Esat Yontunç, ünlü yapımcıya 'Survivor 2020' çekimleri sırasında doğum günü sürprizi yaptı.
30.05.2020 Magazin
Esat Yontunç baba oluyor!
Esat Yontunç baba oluyor! Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen bebek bekliyor. Müjdeli haberi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin duyurdu.
27.02.2019 Magazin
'Survivor 2019'dan ilk görüntü geldi
'Survivor 2019'dan ilk görüntü geldi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan’ yarışmasının çekimlerinin başladığını duyurdu.
1.02.2019 Televizyon
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi: Hain bir saldırı sonucu kaybettik Deneyimli televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından acı haberi verdi. Ilıcalı, Acun Medya çalışanı kameraman Alper Baycın’ın hain Dominik'te bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Oldukça üzgün ve konuşmakta zorluk çektiği gözlenen Acun Ilıcalı, Kıbrıs'tan canlı yayınlanması gereken programı da iptal etti.
28.06.2018 Magazin
Survivor'da gerginlik devam ediyor! Adem ile Turabi...
Survivor'da gerginlik devam ediyor! Adem ile Turabi... Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde Adem ile Turabi yine birbirine girdi. Bir önceki bölümde kavga eden Turabi ve Adem arasında işler iyice karıştı
27.05.2018 Televizyon
Yontuç çifti alışverişte
Yontuç çifti alışverişte Geçtiğimiz ağustosta nikah masasına oturan Esat Yontuç ile Hande Gülşen Zorlu AVM’deydi.
2.10.2017 Magazin
Tarkan yine tıklım tıklım!
Tarkan yine tıklım tıklım! Megastar’ın Açıkhava konser maratonunun yedinci gecesinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ni yine hınca hınç doldurdu.
17.09.2017 Kültür Sanat
Damada can simidi
Damada can simidi Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontuç’un Göcek’teki düğününe katılan davetliler eğlenceye sabahtan başladı. İskeleye gelen gelin ve damat da eğlenceye katıldı
25.08.2017 Magazin
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer...
Olay ikili yine bir arada! Bu sefer... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç, Antalya'da düzenlenen görkemli bir tören ile hayatını Hande Gülşen'le birleştirdi. Olay ikili Murat Boz ve Eser Yenenler de düğüne katıldı.
25.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın 'Nusret' paylaşımı tepki çekti!
Şeyma Subaşı'nın 'Nusret' paylaşımı tepki çekti! Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı Esat Yontuç ile Hande Gülşen'in düğününe terlikle katılan restoran sahibi Nusret, sosyal medyada "tuvalet terliğiyle düğüne gitmiş" yorumlarına neden oldu.
25.08.2017 Magazin
Esat Yontuç'un düğününde ünlü yağmuru!
Esat Yontuç'un düğününde ünlü yağmuru! Acun Ilıcalı ile uzun yıllar birlikte iş yapan ve yakın arkadaş oldukları bilinen Esat Yontuç, 4 Ağustos'ta sözlendiği Hande Gülşen ile bugün hayatlarını birleştirdi.
24.08.2017 Magazin
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı Acun Ilıcalı'nın yakın dostu ve iş ortağı Esat Yontuç, nişan yüzüğünü takarak evliliğe ilk adımını attı. Törene, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın katılmaması dikkat çekti.
13.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor! Esat Yontuç, Oğulcan Engin, Kaan Kalyon, Ergin Varlıbaş, Hakan Sabancı ve son olarak da Kerem Tunçeri ile birliktelik yaşayan Alkoçlar, bu kez de başka bir isimle ortaya çıktı...
17.06.2017 Magazin
Esat Yontunç evleniyor
Esat Yontunç evleniyor Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç aradığı aşkı buldu. Yontunç bakın kiminle evleniyor.
11.04.2017 Magazin
Tesadüfün böylesi!
Tesadüfün böylesi! İsimleri aşk dedikodusuna karışan Arda Turan ile Ebru Şallı, önceki akşam ayrı masalarda Ebru Gündeş’i dinledi.
25.12.2016 Magazin
Arda Turan’ın çorapları paylaşıma damga vurdu
Arda Turan’ın çorapları paylaşıma damga vurdu Son zamanlarda aşk hayatıyla fazlaca gündemde olan Arda Turan'ın TBT'sindeki çorap ayrıntısı dikkat çekti.
16.12.2016 İspanya
'Oh ne güzel öpmüşler kızımı'
'Oh ne güzel öpmüşler kızımı' Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
16.11.2016 Magazin
Acun'u kızdıran söylenti!
Acun'u kızdıran söylenti! 'O Ses Yunanistan' isimli programın hazırlıklarını sürdüren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve sosyal medyadaki yorumları sert bir dille eleştirdi...
3.11.2016 Magazin
Acun Ilıcalı'nın hayali gerçek oldu!
Acun Ilıcalı'nın hayali gerçek oldu! Uzun zamandır hayata geçirmek istediği yurtdışı projeleri için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlayan Acun Ilıcalı ilk adımını attı.
2.11.2016 Magazin
Survivor 2016 Birleşme partisinde neler yaşandı?
Survivor 2016 Birleşme partisinde neler yaşandı? Survivor birleşme partisinde eğlenceli dakikalar yaşandı! Survivor 2016 dün akşam ekrana gelen son bölümde Birleşme partisi heyecanı yaşandı. Yarışmacıların söylediği şarkılar için oylama yapıldı. Bazı yarışmacıların şarkı performansı ise kahkahaya boğdu! Survivor Birleşme partisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esat Yontuç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esat yontuç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.