Erol Büyükburç

Erol Büyükburç

Son dakika Erol Büyükburç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erol Büyükburç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erol Büyükburç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Büyükburç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol büyükburç gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 erol büyükburç haberi bulunmuştur. Tüm erol büyükburç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak...
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak... 7 yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erol Büyükburç’un anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi.
28.07.2022 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
"Babama tam doydum derken kaybettim"
"Babama tam doydum derken kaybettim" Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Erol Büyükburç'un piyano eğitmeni ve akademisyen olan kızı Özlem Büyükburç, tek hayalinin babasının şarkılarından oluşan senfonik konseri hayata geçirmek olduğunu söyledi.
3.05.2020 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Serveti kızlarını birbirine düşürdü!
Serveti kızlarını birbirine düşürdü! 2015 Mart’ta vefat eden ‘Yerli Elvis’ olarak anılan Erol Büyükburç, tüm mal varlığını kızı Evren Büyükburç’a bırakmıştı.
23.02.2018 Magazin
Erol Büyükburç’a buruk anma!
Erol Büyükburç’a buruk anma! Erol Büyükburç, vefatının ikinci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
15.03.2017 Magazin
Türkiye rock müzikte kimi hatırlayacak?
Türkiye rock müzikte kimi hatırlayacak? “Rock müzik öldü, bundan 100 yıl sonra hangi rockçıyı hatırlayacağız?” Otoritelere göre 100 yıl sonra dünyada Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones ve Elvis’ten yalnızca biri hatırlanacak. Peki ya Türkiye’de?
23.07.2016 Arşiv
Erol Büyükburç'un 3 kızı miras kavgasına tutuştu
Erol Büyükburç'un 3 kızı miras kavgasına tutuştu Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Erol Büyükburç'un vasiyetinde tüm servetini kızı Evren Büyükburç'a bırakması diğer kızlarını rahatsız etti.
11.07.2016 Magazin
‘İnan’  diyecek
‘İnan’ diyecek Birçok bestesi bulunan Haliç Üniversitesi öğretim görevlilerinden Salih Dinçel, ilk single’ının hazırlıklarını tamamladı...
11.01.2016 Magazin
Türkiye 2015'te Google'da en çok neleri aradı?
Türkiye 2015'te Google'da en çok neleri aradı? 2015’te neleri merak ettik, kimleri aradık, hangi diyetleri uyguladık, hangi şarkılarla eğlendik? İşte Google'ın 2015 yılında en çok arananları...
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’de müzik sektörü çöktü
Türkiye’de müzik sektörü çöktü Unutulmaz şarkılara imza atan efsane sanatçı Orhan Gencebay rock tarzı bir aşk şarkısı yapıyor. Türk müziğinin devamı olduğunu da söyleyen Gencebay, 114 sanatçıya büyük emekler verdiğini belirterek, “Ajda Türk popunda öncüdür. Volkan Konak müziği bırakıyordu ben engelledim” diye konuştu.
6.06.2015 Magazin
Seksenler 156.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümünde İbrahim Tatlıses rüzgarı esiyor!
Seksenler 156.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümünde İbrahim Tatlıses rüzgarı esiyor! TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler 156.bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Seksenler'in yeni bölüm seyirciyi büyük süprizler bekliyor! Seksenler 156.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..
12.05.2015 Magazin
Nilüfer Kayahan’ı anıcak!
Nilüfer Kayahan’ı anıcak! Ülkemizde gençlere yönelik en kapsamlı müzik etkinliği olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması’nda büyük final için geri sayım başladı...
7.05.2015 Magazin
Seksenler 155.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümünde seyirciyi süprizler bekliyor
Seksenler 155.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümünde seyirciyi süprizler bekliyor TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler 155.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Seksenler'in yeni bölümünde seyirciyi ne gibi süprizler bekliyor! Seksenler 155.bölüm fragmanı yayınladı. İşte ayrıntılar...
7.05.2015 Magazin
Doğdukları evde fotoğrafladı!
Doğdukları evde fotoğrafladı! Ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, Portakal Çiçeği Karnavalı’na bu yıl ilginç bir sergi ile katıldı...
10.04.2015 Magazin
Bohem bir bahar
Bohem bir bahar Galasından hemen sonra vizyon tarihi değişen, YouTube’da iki milyondan fazla izlenen fragmanıyla olay yaratan Hayalet Dayı’nın oyuncularından Tuğçe Karabacak’la Instyle Dergisi, ilhamını 70’lerin bohem tasarımlarından alan bir çekim gerçekleştirdi
9.04.2015 Magazin
İşte Erol Büyükburç'un son görüntüleri
İşte Erol Büyükburç'un son görüntüleri Büyükburç evinde çekilen görüntülerde gitarıyla "Bir Başka Sevgiliyi" söylüyor.
26.03.2015 Haber
Ustaya veda
Ustaya veda Türk Pop Müziğin efsanevi sesi Erol Büyükburç, dün son yolculuğuna uğurlandı. İki kızı cenazede başucundan ayrılmadı
29.09.2021 Gündem
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik Büyükburç’un cenazesi Levent Camisi’nde kılınacak öğlen namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek
14.03.2015 Magazin
'Çok gereksiz gol yedik'
'Çok gereksiz gol yedik' Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahalarında 4-2 kazandıkları Balıkesirspor maçıyla ilgili konuştu.
13.03.2015 Futbol
‘Böyle olmasına üzüldüm’
‘Böyle olmasına üzüldüm’ Önceki gün kaybettiğimiz Erol Büyükburç’un eski eşi Ute User, sanatçı için “Böyle olmasına çok üzüldüm, yalnız ölmesini istemezdim” diye konuştu.
13.03.2015 Magazin
Parasını abisi yönetiyor!
Parasını abisi yönetiyor! Oyuncu Meryem Uzerli’nin bütün para işlerini abisi Dany Lyons yönetiyor.
12.03.2015 Magazin
'Erol Büyükburç'un ölümü düşündürücü'
'Erol Büyükburç'un ölümü düşündürücü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erol Büyükburç'un ölümü üzerine açıklama yaptı. Erdoğan, Büyükburç'un yarınki programı öncesi ölümünün düşündürücü olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erol Büyükburç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol büyükburç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.