Gazete Vatan Logo
Magazin Parasını abisi yönetiyor!

Parasını abisi yönetiyor!

Oyuncu Meryem Uzerli’nin bütün para işlerini abisi Dany Lyons yönetiyor.

Parasını abisi yönetiyor!

Meryem Uzerli kariyerinin en parlak yıllarını geçiriyor. Dizi görüşmeleri, reklam teklifleri derken Almanya-İstanbul arası mekik dokuyor. En son bir reklam filmi çekimi için buradaydı. Kaşesi en yüksek kadın oyuncuların başında gelen Meryem’in bütün para işlerini ise abisi Dany Lyons yönetiyormuş. Meryem’in aynı zamanda menajerliğini yapan Dany, kardeşinin yaptığı anlaşmalarda, yatırımlarda karar vericiymiş. Öyle ki Meryem en ufak bir şey alırken bile abisine soruyormuş. Mesela en son reklam çekimlerinde giydiği ayakkabıları çok beğenmiş, satın almak için abisini devreye sokmuş.

Meryem’in parayla pulla işi olmadığını Muhteşem Yüzyıl’ı zirvedeyken bırakıp gitmesiyle anlamıştık. Şanı şöhreti burada bırakıp Berlin’de bir doktorun yanında asistanlık yapmak için iş başvurusunda bulunmuştu. Meryem’i tanıyanlar “para hesabı bilmez, eli çok açık” diyor. Maddiyata fazla önem vermeyen Meryem’in hayatında abisinin olması büyük şans.

İlişkisi ciddiymiş!

Özlem Yıldız, Sinan Serter’le boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Evli işadamı Mustafa Elgin ile olan birlikteliğini bitiren Yıldız bu kez de galerici Murat Karabova ile anılıyor. Bu beyefendinin de evli olduğunu söyleyenler var ama araştırdım eşinden geçen yıl boşanmış.

Haberin Devamı

Özlem’le üç gün önce arkadaşları vasıtasıyla Bebek’teki Catz isimli mekanda tanışmış, ünlü sunucudan çok etkilenmiş. Hatta yakın bir arkadaşına “Özlem’den hoşlanıyorum. Bu arkadaşlığın arkasındayım, ciddiyim” diyormuş. Bir gecede nasıl bu kadar ciddi olduğunu anlamadım ama Özlem Yıldız aşk haberlerini görünce çılgına dönmüş. Murat Karabova’nın telefon numarasını bulup “Bu söylentiyi sen mi çıkardın?” diye sert çıkmış. Anlaşılan Murat Bey durumu iyi idare etmiş, bu hararetli telefon görüşmesinin ardından aralarında bir yakınlaşma olmuş. Şimdilik sık sık telefonda görüşüyorlarmış. Bakalım Murat Karabova’nın dediği gibi bu iş ciddiye binecek mi?

Ajlan’a kavuştu

Bazı sanatçılar vardır hiç ölmeyecek gibi gelir size. Sanki onlar yaşlanmaz, onlar hastalanmaz gibi hissedersiniz. Erol Büyükburç da öyleydi. 79 yaşındaydı ama ruhu gençti. Ne zaman karşılaşsak ‘canımmmm’ diye açardı kollarını. Türk pop müziğinin Batılılaşmasında çok emeği vardı. En son Fikret Şeneş’in cenazesindeydi. İyi gözüküyordu. Kızı Ajlan’ın ölümü hayatındaki en büyük acıydı. Bizim programa konuk olduğunda “Özlediğim insanlar ölmüş bile olsa canlı gibi karşıma çıkıyor” demişti. “Ben ailemi çok sevdim, onları çok özlüyorum” diyerek gözyaşlarını tutamamıştı. Şimdi sevdiklerine kavuştu. Nur içinde yat Erol Büyükburç.

Haberin Devamı