Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Böyle olmasına üzüldüm’

‘Böyle olmasına üzüldüm’

Önceki gün kaybettiğimiz Erol Büyükburç’un eski eşi Ute User, sanatçı için “Böyle olmasına çok üzüldüm, yalnız ölmesini istemezdim” diye konuştu.

Türk pop müziğinin ilk yıldızlarından Erol Büyükburç önceki gün vefat haberiyle sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Büyükburç’un Alman asıllı eski eşi Ute User, dün ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlandı. 12 yıl Erol Büyükburç’la birlikte olan Ute User, “Böyle olmasına çok üzüldüm, yalnız ölmesini istemezdim” dedi. Kendisinin de göğüs kanseri rahatsızlığı yaşadığını söyleyen User, “Ben Erol Büyükburç’la sonsuza kadar mutlu olacağımızı düşünmüştüm, öyle isterdim. Beynim durmuş gibi artık düşünemiyorum. Mutlaka cenazesine gideceğim” diye konuştu.

Cenazesi bugün

User, 2004 yılında evlendiği Büyükburç’un kendisini sürekli aşağıladığı ve ekonomik yönden istismar ettiği iddiasıyla boşanmıştı. Büyükburç bugün saat 10.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek tören sonrası Levent Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.