Ermeni Lobisi

Ermeni Lobisi

Son dakika ermeni lobisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ermeni lobisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ermeni lobisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ermeni Lobisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ermeni lobisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 ermeni lobisi haberi bulunmuştur. Tüm ermeni lobisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırma kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken ABD'de Ermeni diasporasının sözcüsü gibi yayın yapan gazeteden Atatürk için skandal bir çağrı geldi.
10.08.2023 Dünya
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi
RTÜK Başkanı Şahin: Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin “Atatürk” isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.
1.08.2023 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi' Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 24 Nisan'da Los Angeles ve İstanbul'da eş zamanlı olarak, ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar için 'Şehit Diplomatlar Sergisi' açacak.
23.04.2021 Kültür Sanat
Fransa'dan skandal Dağlık Karabağ kararı
Fransa'dan skandal Dağlık Karabağ kararı Fransa Senatosu, yapılan oylama ile Fransız hükümetinden "Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'nin" tanınmasını öngören teklifi 305 oyla kabul etti.
25.11.2020 Dünya
Numan Kurtulmuş’tan ABD'ye S-400 tepkisi
Numan Kurtulmuş’tan ABD'ye S-400 tepkisi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik'le Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, " S-400 meselesinin bugüne gelmesi, Türkiye'nin tercihi değildir. Bu işin bu noktaya gelmesindeki temel neden de ABD'deki politikacılarının tutumu." dedi.
24.10.2020 Gündem
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Fransa'ya sert tepki: Herkesin efelik yapacağı bir ülke olmadığımızı görsünler
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Fransa'ya sert tepki: Herkesin efelik yapacağı bir ülke olmadığımızı görsünler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğine katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransız gemilerinin taciz edildiği iddialarına “Türkiye'nin, her aklına gelenin efelik yapacağı bir ülke olmadığını görsünler" dedi. Akar, "Azerbaycan bizim canımızdır. Biz Türkiye olarak daima can kardeşimiz Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
17.07.2020 Gündem
KKTC'den ABD Temsilciler Meclisi'ne tepki
KKTC'den ABD Temsilciler Meclisi'ne tepki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, ABD Temsilciler Meclisince, sözde "Ermeni soykırımı" tasarısı ile Barış Pınarı Harekatı sebebiyle Türkiye'ye yönelik yaptırımlar öngören yasa tasarısının kabul edilmesine tepki gösterdi.
30.10.2019 Gündem
ABD'den iki skandal karar! Türkiye'den sert tepki....
ABD'den iki skandal karar! Türkiye'den sert tepki.... ABD Temsilciler Meclisi iki skandal karara imza attı. Sözde "Ermeni soykırımı" ve yaptırım kararlarına Türkiye'nin tepkisi çok sert oldu. Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimini ilişkilerimize daha fazla zarar verebilecek adımların önlenmesi için gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz" çağrısı yaptı.
30.10.2019 Siyaset
Türkiye'den ABD Temsilciler Meclisi'ne: Şiddetle kınıyoruz
Türkiye'den ABD Temsilciler Meclisi'ne: Şiddetle kınıyoruz Türkiye'nin, ABD Temsilciler Meclisi'nce kabul edilen sözde "Ermeni soykırımı" kararını reddedildiği bildirildi.
29.10.2019 Gündem
Çirkin kampanya: 'Türkiye'ye F-35 verilmesin'
Çirkin kampanya: 'Türkiye'ye F-35 verilmesin' Yunan Amerikan Liderlik Konseyi F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye verilmemesi için Washington’da kampanya başlattı.
12.02.2018 Dünya
Fransa'dan skandal hamle!
Fransa'dan skandal hamle! Fransa Ermeni Organizasyonları Koordinasyon Konseyi’nin senelik yemek davetine katılan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, takvime sözde “Ermeni soykırımını anma günü”nü ekleyeceğini açıkladı.
31.01.2018 Dünya
ABD'de skandal karar
ABD'de skandal karar ABD’de uzun bir süredir Ermeni lobisi ile birlikte hareket eden Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye düşmanlığına hız verdi. Sürekli olarak FETÖ’nün ABD’deki sözde diyalog faaliyetlerine katılan Lowa Valisi Kim Reynolds tarafından yapılan açıklamada sözde Ermeni Soykırımı’nın kabul edildiği belirtildi.
25.08.2017 Dünya
Kürşat Yılmaz: Hrant Dink'i öldürmemi istediler
Kürşat Yılmaz: Hrant Dink'i öldürmemi istediler Kürşat Yılmaz, FETÖ’nün Ankara imamı İsmail E.’nin, “Ermeni lobisi oluşturmaya çalışıyor” diyerek Hrank Dink’i öldürmesini teklif ettiğini söyledi. Yılmaz, “Cemaatin mafyası olmamı istediler.” dedi
29.09.2021 Gündem
Azeri vekil Paşayeva'dan Ermenistan’a uyarı!
Azeri vekil Paşayeva'dan Ermenistan’a uyarı! Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, 'Artık Azerbaycan 20 yıl önceki Azerbaycan değil, ne de ordusu 20 yıl önceki ordu değil. Artık 10-20 yıl kadar beklemeyeceğiz' dedi.
17.06.2021 Dünya
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı: Asker içerisinde uyuyan hücrelerimiz var!
Bu bilgiler ilk kez ortaya çıktı: Asker içerisinde uyuyan hücrelerimiz var! Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, 2015 yılının Kasım ayında ifadesi alınan gizli tanığın, örgütün düzenlediği gizli toplantıların içeriğinden darbe planına kadar FETÖ ile ilgili kamuoyuna yansımayan bilgiler verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi'
'Darbe olsaydı 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi' FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sınırda yakalanan ajandan şok ifade!
Sınırda yakalanan ajandan şok ifade! Doğu ve Güneydoğu sınırında FETÖ ile birlikte çalışan CIA ve muhaberat ajanları sınırdaki mülteci kamplarını vurma planları yaptığı ortaya çıktı. Muhaliflerin sınırda yakaladığı Esed ajanı, Yayladağı Sınır Kampı’nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan birçok kampın daha vurulacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Ermeni lobisinin baskıları sonuç getirmeyecek
Ermeni lobisinin baskıları sonuç getirmeyecek Ermeni diaspora kuruluşlarının 1915 yılı olaylarına ilişkin Türkiye’ye dış baskı uygulatma çabalarını değerlendiren Amerikalı uzmanlar, tarihi bir konuda siyasi karar dayatma çabalarının sonuçsuz kalacağını söyledi.
22.04.2016 Dünya
‘Dostluk ve işbirliği’ ortadan kalkacak mı?
‘Dostluk ve işbirliği’ ortadan kalkacak mı? Rusya Komünist Partisi milletvekilleri, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önüne 95 yıl önce Sovyet Rusya ile Türkiye arasında imzalanan “16 Mart 1921 dostluk ve işbirliği” anlaşmasının iptal edilmesini istedi...
8.02.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ermeni Lobisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ermeni lobisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.