Erkenci Kuş

Erkenci Kuş

Son dakika Erkenci Kuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkenci Kuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkenci Kuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkenci Kuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkenci kuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 erkenci kuş haberi bulunmuştur. Tüm erkenci kuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı!
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı! Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, havalimanında yoğun kalabalık tarafından karşılanması gündem oldu.
30.03.2024 Magazin
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu' dizilerinde rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da evlendi.
26.03.2023 Magazin
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir? İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir çifti bir şekilde Roma'da evlendi. Peki, İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
24.10.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Six Senses Hotel’de organizasyonunu Jovie Events ‘in yaptığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
28.08.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2021 yılına yaşadıkları aşkla damga vurmuştu. Şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuz Koç'un ilişkisinin reklam olduğuna dair bir iddia ortaya atıldı.
19.09.2021 Magazin
Sen Çal Kapımı dizisinden erken veda!
Sen Çal Kapımı dizisinden erken veda! Sen Çal Kapımı dizisine yaz sezonu katılan Ayşe Akın büyük final öncesi ekibe veda ediyor.
27.07.2021 Magazin
Dünyaca ünlü isim Demet Özdemir'i takibe aldı
Dünyaca ünlü isim Demet Özdemir'i takibe aldı 10.5 milyon takipçisi ile sosyal medyanın dikkat çeken ünlülerinden oyuncu Demet Özdemir'i dünyaca ünlü Ricky Martin takibe aldı.
23.08.2020 Magazin
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da!
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da! Survivor 2020'nin bugünkü yeni bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Survivor yarışmacılarına bu sefer izleyenlerinde isteğiyle ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Cemal Can'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise dizilerin sevilen oyuncusu Demet Özdemir oldu. Peki, Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
İtalya'da Can Yaman'a yoğun ilgi
İtalya'da Can Yaman'a yoğun ilgi Ünlü oyuncu Can Yaman bir davet üzerine İtalya'ya gitti. Havalimanında yüzlerce hayranı tarafından karşılanan Yaman, izdihama neden oldu.
25.02.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın birlikteliklerini Instagram’dan duyurmasının ardından, Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler de arttı. Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında?
Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? Televizyonlarda ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide gördüğümüz ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan genç oyuncu Demet Özdemir, Eser Yenenler Show’a konuk oldu. Anlattıkları duygusal anılarıyla izleyiciler tarafından sıkça araştırılan Demet Özdemir, yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile dizi severlerin karşısına geçiyor. Peki Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Demet Özdemir kaç yaşında? İşte Demet Özdemir hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminin öncesinde ilişkilerini açıklayan çift, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu Oyuncu Can Yaman’ın Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajdaki 'libido' çıkışı büyük ses getirdi. Tayland'dan dönen İlker Kaleli de konuya dahil oldu.
11.12.2019 Magazin
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma Son dönemde gündemden düşmeyen Can Yaman'a bir uyarı da 'Erkenci Kuş'daki partneri ve bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi Demet Özdemir'den geldi.
9.12.2019 Magazin
Yine Can Yaman, yine olay!
Yine Can Yaman, yine olay! Son günlerde kadın hayranlarına verdiği cevaplarla gündeme gelen oyuncu Can Yaman'ın bu sefer de İspanyol kadın muhabire asıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı.
7.12.2019 Magazin
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Can Yaman'ın hayranları kurgu mu?
Can Yaman'ın hayranları kurgu mu? Başrolünde oynadığı 'Dolunay' ve 'Erkenci Kuş' dizileri İtalya’dan sonra İspanya’da da gösterilen Can Yaman önceki gün gittiği Madrid’de 2 bin kişi tarafından karşılandı.
26.11.2019 Magazin
İspanya'da Can Yaman izdihamı!
İspanya'da Can Yaman izdihamı! Bir televizyon programına konuk olmak için İspanya’nın başkenti Madrid’e gelen oyuncu Can Yaman’ı havalimanında 2 bin İspanyol hayranı karşıladı. Can Yaman, kendisini bekleyen kalabalığın arasından polis eşliğinde geçti.
25.11.2019 Magazin
Demet Özdemir'den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım
Demet Özdemir'den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım 'Erkenci Kuş' dizisi final yaptıktan sonra 'Evim' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Demet Özdemir, "Hazırsak başlayalım" notunu taşıyan paylaşımıyla dikkat çekti.
20.11.2019 Magazin
Can Yaman'ın 30 yaş partisi
Can Yaman'ın 30 yaş partisi Son dönemde ünü yurtdışına da yayılan Can Yaman, 30 yaşına bastı.
9.11.2019 Magazin
Askerlik öncesi dünya turu
Askerlik öncesi dünya turu Oyuncu Can Yaman, İtalya’da yayınlanan bir dizi ve yarışmadan teklif aldı, ama kabul etmedi.
17.09.2019 Magazin
Can Yaman tek başına oturup...
Can Yaman tek başına oturup... Kısmetse Olur yarışmasıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu
29.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkenci Kuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkenci kuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.