Erken Rezervasyon

Erken Rezervasyon

Son dakika erken rezervasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erken rezervasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erken rezervasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erken Rezervasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erken rezervasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 erken rezervasyon haberi bulunmuştur. Tüm erken rezervasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı’nın nisana denk gelmesiyle turizmde iç pazar rezervasyonları yüzde 70’lere ulaştı
Ramazan Bayramı’nın nisana denk gelmesiyle turizmde iç pazar rezervasyonları yüzde 70’lere ulaştı Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, iç pazarda erken rezervasyonun revaçta olduğunu belirterek, “Bölgeler olarak baktığımızda, otellerin erken rezervasyonlarında yüzde 50 ile yüzde 70 civarında artış var" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Tatile gidecekler rezervasyona başladı! İndirim fırsatı
Tatile gidecekler rezervasyona başladı! İndirim fırsatı Yaz tatili planları yapılmaya başlandı. Yükselen fiyatlarla karşılaşmak istemeyenler erken rezervasyon kampanyalarını takibe aldı. Bu yıl erken rezervasyonlarda geçen seneye göre yüzde 10’luk bir büyüme bekleniyor. Turizmciler sezonda fiyatların artabileceğini belirtirken “Ruslar da erken rezervasyona yöneldi” diyor.
9.02.2024 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar katlandı: Denizsiz, yemeksiz tatil 12 bin TL
Zam geldi! Fiyatlar katlandı: Denizsiz, yemeksiz tatil 12 bin TL Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
3.02.2024 Ekonomi
Bacasız sanayiden ekonomiye büyük katkı! Turizmde tarihi rekor yılbaşıyla birlikte gelecek
Bacasız sanayiden ekonomiye büyük katkı! Turizmde tarihi rekor yılbaşıyla birlikte gelecek Turizmde en iyi yıl olarak kabul edilen 2019 rakamlarını 2023 yılı Ekim ayı sonunda yakalayan Türkiye, Avrupa ve Rus pazarından gelecek yılbaşı rezervasyonlarıyla bu rekoru kıracak. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkan Başdanışmanı Hamit Kuk, “2019 yılı rakamlarını hemen hemen yakaladık hatta yılsonu itibarıyla üzerine bir miktar çıkmamız söz konusu. Kasım ve Aralık aylarının verileri çıktıktan sonra biz 2019’daki 51 milyon 700 bin rakamına çok rahat ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.
4.12.2023 Ekonomi
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak?
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak? Yılbaşının pazar akşamına denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık Cuma gününden 2 Ocak Salı gününe kadar 3 günlük tatil fırsatı oluştu. Bu nedenle tur operatörleri ile oteller, 2 ay öncesinden program hazırlayıp, yüzde 50'ye varan erken rezervasyon fırsatı sundu.
20.11.2023 Magazin
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili bugün başladı. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. İşte haberin detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı?
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı? Antalya'da yabancılara satışı yapılan konutların özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde amacı dışında kullanıldığını, bunun da otelcilik faaliyetlerine büyük zarar verdiğini söyleyen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, son dönemde satışı yapılan gayrimenkul sayısının 108 bine ulaştığını kaydetti. Kavaloğlu, " Bu listenin içinde 1 kişi 80 tane ev almış. Ve aynı kişi bu evleri kendi yurttaşlarına kiralıyor" ifadelerini kullandı.
11.09.2023 Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var Türk Hava Yolları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
2024 yılı 15 tatil (yarıyıl) ne zaman, 2023-2024 sömestr tarihi belli oldu mu? MEB yeni eğitim öğretim yılı ara tatil, sömestr ve yaz tatili tarihleri 2024
2024 yılı 15 tatil (yarıyıl) ne zaman, 2023-2024 sömestr tarihi belli oldu mu? MEB yeni eğitim öğretim yılı ara tatil, sömestr ve yaz tatili tarihleri 2024 2024 yılı 15 tatil ne zaman? 2024 sömestr tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? 2024 Şubat tatili, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isteyeler tarafından sorgulanıyor. Yurt içi ve yurt dışı tatil planı olanlar, uygun fiyat kampanyalarını takip ederken, takvimini yarıyıl tatiline göre ayarlıyor. Peki, 15 tatil ne zaman 2024, sömestr tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? İşte 2024 Şubat tatili…
10.08.2023 Eğitim
Bakan Ersoy: 6 ayda 22 milyon turist, 21 milyar gelir
Bakan Ersoy: 6 ayda 22 milyon turist, 21 milyar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "2023 yılının ilk 6 ayında Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 17 arttı ve 22 milyon 945 bin olarak gerçekleşti. Yüzde 27 artışla 21.7 milyar dolar gelir elde edildi." dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı Tatil planları yapan tüketicilerin, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmasını isteyen Özalp, “Yaz aylarının gelmesiyle tatil rezervasyonları yapılması konusunda reklam kampanyaları hız kazanmıştır. Tatil planları yapan tüketicilerimiz, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmalıdırlar.
5.07.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın!
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın! Yaz tatili için planlar yapılmaya başladı. Erken rezervasyon yaparak kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin tercihi internet üzerinden tatil paketi satın almak oluyor. Uzmanlar ise vatandaşları sahte siteler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.
7.06.2023 Ekonomi
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti" dedi.
18.04.2023 Gündem
Tatil sezonu başladı! Erken rezervasyon fırsatı: Yüzde 40 indirim
Tatil sezonu başladı! Erken rezervasyon fırsatı: Yüzde 40 indirim Türkiye’nin en önemli turizm merkezi Antalya’da, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala turizm tesislerinde doluluk oranı hızla artmaya başladı. Tatil planı yapacaklar için erken rezervasyon uyarısı geldi. İşte detaylar
18.04.2023 Ekonomi
Bayram öncesi fiyatlar arttı! Yüzde 20 zam geldi: 1.000 TL'den başlıyor
Bayram öncesi fiyatlar arttı! Yüzde 20 zam geldi: 1.000 TL'den başlıyor Bayram tatili yapacakları yakından ilgilendiriyor. Yoğun talep fiyatlara yansıdı. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala kiralık araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. İşte detaylar...
12.04.2023 Ekonomi
Bayramda kiralık araba fiyatları ile ilgili açıklama! Güne göre değişiyor
Bayramda kiralık araba fiyatları ile ilgili açıklama! Güne göre değişiyor Eskişehir’de bir oto kiralama firmasının sahibi olan Hasan Köle, Ramazan Bayramı tatilinde otomobil kiralamak isteyen vatandaşların rezervasyon işlemlerini erkenden yapması gerektiğini söylerken, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu. Öte yandan bayram zamanında kiralık otomobil fiyatlarına da değinen isim, günlük, haftalık ve aylık olarak fiyatların değişkenlik gösterdiğini belirterek rakamları açıkladı.
4.04.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü Bugün başlayan sömestr tatilini dört gözle bekleyen bazı kayak merkezlerinde, yeterli kar yağışı olmadığı için gece boyunca suni kar üretiliyor. Uludağ’daki tesislere ise suni kar makineleri bile çare olmazken; yetkililer hava yeterince soğumadığı için kar makinelerini kullanamamaktan yakınıyor. Erciyes ve Palandöken ise kardan nasibini alan şanslı bölgeler...
20.01.2023 Gündem
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın Konaklama ihtiyaçlarınızı villa kiralama ile gidermek istiyor olabilirsiniz. O zaman en doğru yerde olduğunuzu ve sizlere bu konuda birbirinden güzel villalar ile çözüm üreteceğimizi söylemeliyiz. Özellikle villalarda kalacak olanlar için her şey yerli yerinde olması ve manzarası önemlidir. Sonuç olarak gece uyurken ve aynı zamanda da güne sabah başlarken mutlu şekilde uyanmak isteyebilirsiniz. Firmamız sizin yerinize hemen her şeyi a dan zye düşünmüştür. İhtiyaçlarınızın sorunsuz şekilde karşılanması için her ne gerekiyorsa yapmaktadır.
29.12.2022 Advertorial
Ucuz tatil fırsatı! Tatile gidecekler elini çabuk tutun
Ucuz tatil fırsatı! Tatile gidecekler elini çabuk tutun Tatile gidecek herkesi yakından ilgilendiriyor. Ucuz tatil fırsatı başladı. Birçok noktada uygun fiyatlı tatil yapılabiliyor. Tatile gitmek isteyenler erken rezervasyon dönemine yoğun ilgi gösteriyor. Erken rezervasyon yaptıranların hem fiyat hem de yer bulma açısından avantajlı olacağını belirten Turizmciler yeni yılla birlikte tatile gideceklere kötü haberi duyurdu.
10.12.2022 Ekonomi
Konforlu ve huzurlu tatilin yeni adresi villa kiralama
Konforlu ve huzurlu tatilin yeni adresi villa kiralama Son yıllarda oldukça popüler hale gelen ve herkesten uzakta izole bir tatil imkanı veren villa tatili, oldukça fazla tercih edilmeye başladı.
6.12.2022 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Erken Rezervasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erken rezervasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.