Erkek Bebek

Erkek Bebek

Son dakika erkek bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.113 erkek bebek haberi bulunmuştur. Tüm erkek bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı!
Türkiye'de en popüler bebek isimleri açıklandı! 2023 yıl sonu itibarıyla Türkiye'deki çocuk nüfusun toplam nüfusa oranının yüzde 26, toplam çocuk sayısının 22 milyon 206 bin 34 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en popüler erkek bebek isimlerini yayımladı.
19.04.2024 Gündem
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada ikiz bebek görülmek, rüya tabircileri tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, hayırlı haberler alınacağına delalet eder. Rüya yorumcuları, ikiz bebek görmek ile ilgili çok fazla olumsuz bir tabirde bulunmamışlardır.
11.01.2024 Eğitim
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir açıklaması: Düşman değiliz, kırgınız Oyuncu Ahmet Kural, düğününe gelmeyen meslektaşı Murat Cemcir ile birbirlerine kırgın olduklarını söyledi.
19.12.2023 Magazin
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü 22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023 Gündem
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu! 8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi!
Oğlunun adını doğumundan 16 ay sonra değiştirdi! Rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren reality şov yıldızı Kylie Jenner, oğlunun adını resmi olarak değiştirdi.
27.06.2023 Magazin
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış'
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış' Mersin Erdemli’de sahile yakın noktada dere kenarındaki parkta terk edilen bebek eşiyle yürüyüşe çıkan bir hastane personeli tarafından bulunarak ambulansla sevk edildiği hastanede tedavi altına alındı. Murat ismi verilen 3-4 günlük erkek bebeğin 3 kilogram ağırlığında 50 santim boyunda oluğu belirtildi. Polis ekipleri hastanede doğduğu değerlendirilen bebeğin annesini bulmak için çalışmalara başladı.
15.06.2023 Yaşam
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi Pakistan'da iki cinsel organla dünyaya gelen erkek bebek doktorları şaşkına çevirdi. Ancak altı milyonda bir görülen bu olayın ardında başka anormallikler de var.
30.04.2023 Dünya
Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek görüntü! 20 günlük bebek avucunda annesinin saçları ile enkazdan çıkarıldı
Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek görüntü! 20 günlük bebek avucunda annesinin saçları ile enkazdan çıkarıldı Türkiye'yi derinden yaralayan depremin acı bilançosunun her geçen saat arttığı Hatay'da enkazdan çıkarılan 20 günlük bir bebeğin görüntüleri yürekleri dağladı. Avucunda annesinin saçları ile enkazdan çıkarılan bebek hastaneye kaldırılırken görüntüler yaşananlar depremin en acı tabloları arasında yerini aldı.
9.02.2023 Gündem
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Evde vahşet! İki aylık bebek bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu
Evde vahşet! İki aylık bebek bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu Gaziantep'te iki aylık erkek bebek annesiyle bulunduğu evde bıçaklanarak öldürülürken, annesi ise yaralı halde bulundu. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba gözyaşı döktü. Olayın zanlı yada zanlılarını bulmak için çalışma başlatıldı.
7.10.2022 Yaşam
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti 'Avrupa Yakası' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerindeki rolleri ile tanınan Bülent Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olacağını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu bu sefer acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Magazin
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi Trabzon'un Tonya ilçesinde, 2,5 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan erkek bebeğinin ölümüne ilişkin 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası verilen Pınar Ç. (23), istinaf mahkemesinin kararıyla beraat etti. Kararda, 'Eylemin taksirle ölüme neden olma suçunu oluşturduğu anlaşıldığı' belirtildi.
1.09.2022 Yaşam
Dila Tarkan anne oldu!
Dila Tarkan anne oldu! Geçtiğimiz mart ayında 3 yıllık sevgilisi Dağhan Doğruer'le nikah masasına oturan Dila Tarkan anne oldu.
28.08.2022 Magazin
20 günlük bebeğini döverek öldürdüğü iddia edilen anne tutuklandı
20 günlük bebeğini döverek öldürdüğü iddia edilen anne tutuklandı Kırşehir'in Mucur ilçesinde, 20 günlük erkek bebeğini döverek öldürdüğü iddia edilen anne Z.A., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne tutuklandı.
20.08.2022 Yaşam
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum!
Hande Soral tatilden paylaştı: Aşık oldum! 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini ailesiyle geçiriyor. Daha önce bakıcı tutmadığını, bebeğini anneannesiyle büyüteceklerini söyleyen güzel oyuncu, eşi İsmail Demirci, annesi Sebahat Soral ve kardeşi Bedirhan Soral ile Bodrum'a gitti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü isim, minik oğluyla çekilen fotoğrafını da yayınlamayı ihmal etmedi. İşte detaylar...
27.07.2022 Magazin
En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları...
En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları... En güzel ve en değişik isimler anne ve babalar tarafından çocukları için aranır. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
15.07.2022 Yaşam
14 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı! Hakim acımadı
14 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı! Hakim acımadı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, o dönem 14 yaşındaki Y.S.A.'dan erkek bebeği dünyaya gelen ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıl hapse çarptırılan Selçuk Çatalcam'ın (36) cezası istinafta bozulurken, sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Çatalcam'ı 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan yeniden 24 yıl hapse çarptıran heyet, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'dan da 6 yıl hapis cezası verdi.
15.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.