Erkan Çelik

Erkan Çelik

Son dakika erkan çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 erkan çelik haberi bulunmuştur. Tüm erkan çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu?
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturuyor. Genç müzisyen Seda Sayan'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulunmuştu. Magazin takipçileri Çağlar Ökten Seda Sayan ilişkisini merak ederken Çağlar Ökten’ın hayatı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Çağlar Ökten kaç yaşında ve nereli? Çağlar Ökten ne iş yapıyor? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Magazin
Atlas Sineması ilk galasını "Mimarların Piri Sinan" ile yapıyor!
Atlas Sineması ilk galasını "Mimarların Piri Sinan" ile yapıyor! Osmanlı İmparatorluğu’nun muhteşem dönemine eserleriyle damga vuran, Kanuni Sultan Süleyman, II.Selim ve III. Murad dönemlerinde 50 yıl boyunca ‘Mimarbaşı’ olarak görev yapan Mimar Sinan’ın hayatı "Mimarların Piri Sinan" adıyla belgesel oldu. Çekimleri 2018 yılında başlayan ve 3 yıl süren belgeselin galası, İstanbul Valiliği’nin ev sahipliğinde Atlas Sineması’nda gerçekleşecek. Galada, Mimar Sinan’ın kendi el yazısıyla notlar düştüğü 4 asırlık Tezkiretü’l Bünyan adlı el yazması eser de sergilenecek.
8.04.2021 Kültür Sanat
İzdivaç ünlüsüne corona virüs gözaltısı!
İzdivaç ünlüsüne corona virüs gözaltısı! Kahramanmaraş'ta 2 corona virüs vakası olduğu yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapan Zekeriya Atak, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilirken gülüp rahat tavırlar sergileyen Zekeriya Atak, "2 tane koronavirüs çıktı' dedik, suç mu?" dedi.
17.03.2020 Yaşam
Seda Sayan'a hakaret edene kamuya yararlı işte çalışma cezası
Seda Sayan'a hakaret edene kamuya yararlı işte çalışma cezası Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile eski erkek arkadaşı Erkan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 1800 lira adli para cezasına çarptırılan Zekeriya Atak, parayı ödemeyince cezası 180 saat kamuya yararlı bir işte çalışmaya çevrildi.
6.10.2019 Magazin
Kabızlık şikayeti ile gitti... Görenler inanamadı!
Kabızlık şikayeti ile gitti... Görenler inanamadı! Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde kabızlık şikayeti ile hastaneye giden bir hastanın karın boşluğundan 30 santimetre çapında ve 6 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.
28.05.2019 Sağlık
Kumar parası bulamayan eşini ‘seni parçalayacağım’ deyip darp etti
Kumar parası bulamayan eşini ‘seni parçalayacağım’ deyip darp etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) kumar oynamak için para bulamadığı gerekçesiyle eşini ‘seni parçalayacağım’ diyerek darp eden Noyan Y. önce gözaltına alındı, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.05.2019 Yaşam
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat!
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat! Zuhal Topal’ın açtığı 130 bin TL'lik tazminat davası sonuçlandı
18.01.2019 Magazin
Kavga büyüyor! Seda Sayan'dan Zuhal Topal'a...
Kavga büyüyor! Seda Sayan'dan Zuhal Topal'a... Sunucu Seda Sayan, hakkında çıkan 'davayı kaybetti' şeklindeki haberlere sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir metinle yanıt verdi.
11.10.2017 Magazin
Mahkeme Zuhal’i haklı buldu!
Mahkeme Zuhal’i haklı buldu! Zuhal Topal’ın Seda Sayan ve o dönemki sevgilisi Erkan Çelik’e damat adayı Zekeriya Atak yüzünden açtığı dava sonuçlandı. Erkan Çelik’in Zuhal Topal ve eşine iftira attığı, Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı
9.10.2017 Magazin
Aşkın ilk karesi
Aşkın ilk karesi Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı.
14.09.2017 Magazin
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu?
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu? Erkan Çelik'ten 6 ay önce ayrılan Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı.
14.09.2017 Magazin
Seda’nın kopyası
Seda’nın kopyası Seda Sayan’dan 5 ay önce ayrılan Erkan Çelik yeni sevgilisi Tuğba Olcay ile fotoğrafını paylaştı.
16.08.2017 Magazin
Seda Sayan'a yeni sevgili şoku!
Seda Sayan'a yeni sevgili şoku! 6 yıl aşk yaşadığı Seda Sayan'dan 5 ay önce ayrılan Erkan Çelik yeni sevgilisi Tuğba Olcay ile fotoğrafını paylaştı.
16.08.2017 Magazin
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi!
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi! Altı yıl aşk yaşadığı Erkan Çelik’ten 5 ay önce ayrılan Seda Sayan’ın (55), Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor.
17.01.2018 Magazin
Sürpriz ikili!
Sürpriz ikili! Seda Sayan (55) ile galerici Murat Karabova’nın (46) sık sık bir arada görülmesi akıllarda soru işareti bıraktı.
13.08.2017 Magazin
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
Efkar dağıttık
Efkar dağıttık Serkan Kaya, önceki gece Etiler Sahne İstanbul’da müzik şöleni yaşattı.
6.05.2017 Magazin
Yasak haberlerinden sonra Seda Sayan'dan bomba karar!
Yasak haberlerinden sonra Seda Sayan'dan bomba karar! Seda Sayan, KHK'nın evlilik programlarının yasaklanmasına dair çıkan haberlerinin ardından sosyal medyaya ve sahnelere dönme kararı aldı.
30.04.2017 Magazin
Sezen’le küs değiliz
Sezen’le küs değiliz Sevgilisi Erkan Çelik’le olan ilişkisine son veren Seda Sayan önceki gün Akmerkez’deydi.
16.04.2017 Magazin
Erkan Çelik'ten Seda Sayan'a şok sözler!
Erkan Çelik'ten Seda Sayan'a şok sözler! Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik, "Ne ilişkimiz ne de dostluğumuz kaldı" açıklamasını yaptı.
13.04.2017 Magazin
Seda Sayan'a 'ayrılık' yaramadı!
Seda Sayan'a 'ayrılık' yaramadı! Seda Sayan'ın 6 yıllık sevgilisi Erkan Çelik’ten 1 ay önce ayrılması her iki ismi de kötü etkiledi.
11.04.2017 Magazin
Seda Sayan'ın malına göz dikince ayrıldılar!
Seda Sayan'ın malına göz dikince ayrıldılar! Seda Sayan-Erkan Çelik ayrılığıyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
30.03.2017 Magazin
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu Sinemaya yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen ve yıllar sonra yeniden düzenlenen 1. Sinema Güzeli Yarışması’nda ‘Kral’ ve ‘Kraliçe’ belli oldu
23.03.2017 Magazin
1 dakikada 15 bin TL harcadı
1 dakikada 15 bin TL harcadı Erkan Çelik ile 6 yıllık ilişkisini bitiren Seda Sayan, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
14.03.2017 Magazin
Seda Sayan'ın dönmesini bekledi ancak...
Seda Sayan'ın dönmesini bekledi ancak... Seda Sayan'ın kendisine geri dönmesinden ümidini kesen Erkan Çelik, ünlü sanatçıyla ilgili tüm paylaşımlarını gözünü bile kırpmadan sildi.
14.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.