Gazete Vatan Logo
Magazin Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu

Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu

Sinemaya yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen ve yıllar sonra yeniden düzenlenen 1. Sinema Güzeli Yarışması’nda ‘Kral’ ve ‘Kraliçe’ belli oldu

Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu

Ataköy Wow İstanbul Hotel & Convention Center’da yapılan törenin sunuculuğunu Ceren Kaplakarslan ve Vatan Şaşmaz yaptı. Yarışmanın jürisinde ise sinema ve dizi sektörünün ünlü yapımcıları Şükrü Avşar (Avşar Film), Mehmet Yiğit Alp (NTC Medya), Çağrı Bingüller (Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi), Engin Çağlar (Film-San Vakfı Bşk.), Salih Güney, Tamer Karadağlı, Şoray Uzun, Ömür Gedik, Wilma Elles, Kendi, Gönül Yazar, Zafer Gündoğdu, Muammer Kapucuoğlu ve Berna Burçin Çakır (Wow Hotel Genel Müdür Yrd.) yer aldı.

Yarışmada 20 yaşındaki hukuk öğrencisi Dilara Gülsün Meydancı ‘Kraliçe’ seçilirken, ikinciliği hukuk öğrencisi Suğdem Gözalır, üçüncülüğü ise Çello öğrencisi Esra Erdoğan kazandı. Erkeklerde ise 22 yaşındaki Robert Lisesi mezunu Orhan Öztürk ‘Kral’ seçilerek taç giyerken, ikinci işletme öğrencisi Erkan Çelik, üçüncü ise dış ticaret eğitimi alan Recep Usta oldu.

Yeşilçam’ın Prensi

‘Prens’ lakaplı ünlü oyuncu Salih Güney, kendi oyu ile Adanalı hemşerisi 22 yaşındaki Kağan Ağca’yı ‘Yeşilçam’ın Prensi’ seçerek ünvanını devrettiğini açıkladı. Ağca’nın oyunculuk eğitimini üstlendi.

Haberin Devamı