Erdoğan Toprak

Erdoğan Toprak

Son dakika ERDOĞAN TOPRAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ERDOĞAN TOPRAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ERDOĞAN TOPRAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Toprak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan toprak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.421 erdoğan toprak haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan toprak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ece Güner, partinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da iş birliği tekliflerini reddetmesi nedeniyle İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, parti içindeki değişim tartışmalarını eleştirdi. Toprak, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a tepki göstererek "Sen de o kurulun üyesiydin, niye o gün çıkıp bunu söylemedin" dedi. Toprak, "Geçmişi bırakarak, geleceği nasıl kurtaracağız ona bakmalıyız" ifadelerini kullandı.
1.07.2023 Gündem
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası çiftçilere de müjde verdi. Erdoğan, TMO 2023 buğday ve arpa alım fiyatlarını belirlediklerini açıkladı.
6.06.2023 Ekonomi
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Mısırda taban fiyat belli oldu
Mısırda taban fiyat belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeminde Rusya-Ukrayna Savaşı, tahıl koridoru, ekonomideki gelişmeler ve terörle mücadele olan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "TMO mısır alım fiyatını ton başına 5 bin 700 TL olarak uygulayacak" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon Millet İttifakı'nda adaylık krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın, Mansur Yavaş'ın ve Ekrem İmamoğlu'nun isimleri adaylık için öne çıkıyor. Öte yandan Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon yapılıyor iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.
7.06.2022 Siyaset
Buğday ve arpa alım fiyatı açıklandı!
Buğday ve arpa alım fiyatı açıklandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki kampında çiftçilere de güzel haberi verdi. Erdoğan, Toprak Mahsuller Ofisi'nin sert ekmeklik buğdayın tonu için 7 bin 50 TL, arpa alımı için de 500 TL'si prim olmak kaydıyla toplamda 6 bin TL ödeme yapacağını belirtti.
5.06.2022 Ekonomi
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu Seçim tarihi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Millet İttifakı erken seçim için bastırırken Cumhur İttifakı ise seçimlerin haziran 2023 tarihinde yapılmasını istiyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi ile ilgili soruya net bir cevap vererek, "Seçimler zamanında yapılacak. 2023 haziranında" dediği ifade ediliyor.
31.05.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu...
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı'nda adaylık krizi yaşanıyor. Adaylıkla ilgili peş peşe hamleler yapılıyor. İşte Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili son durum...
21.10.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
Levant kalite nedir, Levant kalite fındık nedir? Fındık alım fiyatları belli oldu!
Levant kalite nedir, Levant kalite fındık nedir? Fındık alım fiyatları belli oldu! 2021 Fındık güncel fındık fiyatları merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı CNNTürk ekranlarından fındık alım fiyatlarını açıkladı. Erdoğan açıklamasında “Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira, Levant kalite fındık için ise kilogram başına 26,5 liradır." İfadelerini kullanınca Levant kalite hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Levant kalite nedir, Levant kalite fındık nedir?
12.08.2021 Gündem
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay Erdal Baran'ın tutuklu, Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in tutuksuz olarak 'Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama' suçundan yargılanmalarına başlandı. Tutuklu sanık Yıldız, adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi.
9.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük felaket yaşadılar, rabbim yardımcıları olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük felaket yaşadılar, rabbim yardımcıları olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke olarak, millet olarak her geçen gün hamdolsun daha iyiye gidiyoruz. Ülkemiz askeri alanda olsun, ekonomik, eğitim, ulaşım, enerjide olsun görüyorsunuz müjdeleri alıyorsunuz. Ve bunların devamı aynen gelecek, geliyor diyebilirim." açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun'da olacağım" dedi.
28.08.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçiler ile iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem milli hem yerli elektrikli traktörünün prototipini tamamladıklarını ifade ederek yakın dönemde seri üretime geçileceğini belirtti.
14.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TMO ile 1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu 14,5 liradan alacağız. Kayıtlı fındık alımlarında kilo başına 2 lira da destekleme ödemesi yapıyoruz" dedi.
26.10.2018 Ekonomi
CHP'de kanal krizi! Para toplanamadı
CHP'de kanal krizi! Para toplanamadı KRT televizyonu için ödenecek parayı bulmakla görevli olan Erdoğan Toprak, kanalda söz sahibi olmak istedi, Tuncay Özkan itiraz edince gerginlik yaşandı. Toprak parayı getirmediği için henüz ödeme yapılamadı.
13.09.2018 Siyaset
3. turda 335 oyla Yıldırım
3. turda 335 oyla Yıldırım Meclis yeni başkanını seçmek için toplandı. 5 aday yarıştı. Cumhur İttifakı’nın adayı olan son Başbakan Binali Yıldırım üçüncü turda 335 oyla kazandı
12.07.2018 Siyaset
Meclis Başkanı belli oldu
Meclis Başkanı belli oldu TBMM Genel Kurulu'nda yapılan üçüncü tur oylamada, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 335 oy alarak TBMM Başkanı seçildi. Genel Kurul'daki üçüncü tur oylamaya 584 milletvekili katıldı. Teşekkür konuşmasında Yıldırım, yeni sisteme göre yasama faaliyetlerinin önemli olacağını belirterek, "Yeni dönem Meclisi yapılan anayasa değişikliği doğrultusunda uzlaşma kültürünü daha da geliştirme imkanına sahip olmuştur" dedi. Yeni sistemde yürütmenin TBMM'ye tasarı gönderme yetkisi bulunmadığına dikkat çeken Yıldırım, "Kanun yapma yetkisi tamamen Meclise ait olacaktır. Bu durum yasama organını çok daha önemli hale getirecektir" diye konuştu.
12.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Toprak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan toprak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.