Erdoğan Müjde

Erdoğan Müjde

Son dakika Erdoğan müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdoğan müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdoğan müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 856 erdoğan müjde haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Emekli ve memur milyonlarca vatandaş nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Milyonlarca emekli ve memurun gözü Beştepe'de olacak.
8.10.2023 Ekonomi
Emekli maaşına zam müjdesi! Bakan Işıkhan tarih verdi
Emekli maaşına zam müjdesi! Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti kongresinde açıkladığı emekli zammı müjdesiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.
7.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden petrol ve doğalgaz çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Sondaj gemileriyle kendi kendimize yeter hala geldik. Batı Karadeniz'deki aramalarımızı Orta ve Doğu Karadeniz'e de kaydırdık. Ordu ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var." ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter?
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Milyonlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazartesi günü açıklayacağı yeni müjdeleri bekliyor. Karadeniz'de keşfedilen gaz ile ilgili yeni müjdeleri 26 Aralık Pazartesi günü açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleyecekleri merak edilirken Karadeniz gazı ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı. Daha önce Karadeniz’deki sahalardan çıkan gazın Türkiye’ye 2023 yılında gelmeye başlayacağı duyurulmuştu. Peki, Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Karadeniz’de ne kadar gaz var? Doğalgaz rezervi ne kadar? İşte Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler…
25.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: 250 milyar TL’lik finansman tüm işletmelerimize hayırlı olsun
Bakan Nebati: 250 milyar TL’lik finansman tüm işletmelerimize hayırlı olsun Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni finansman paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e çağrı: Kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e çağrı: Kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum Cumhurbaşkanı maaşı üzerinden gelen eleştirilere son veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ek bütçenin genel kuruldaki görüşmelerinde Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili maddenin kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.
27.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi açıkladı! KDV yüzde 8'den yüzde 1'e indi! Gıda fiyatlarında büyük indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi açıkladı! KDV yüzde 8'den yüzde 1'e indi! Gıda fiyatlarında büyük indirim Gıda fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Gıda fiyatlarına büyük indirim geliyor. Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, fiyatlarını kapsıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Programında konuştu. Erdoğan, temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 1'e düşürüldüğünü açıkladı.
12.02.2022 Siyaset
KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler...
KYK kredi ve burs ücretlerine zam! İşte yeni ücretler... Üniversite bursları ile ilgili önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2022 üniversite bursları arttı! Yılın son Kabine toplantısından üniversite öğrencilerine müjde geldi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 burs miktarını açıkladı! Peki, KYK bursu ne kadar oldu? Yeni burs ücretleri 2022 ne kadar? Burs ne kadar oldu? İşte 2022 burs miktarı...
20.12.2021 Eğitim
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar...
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar... Maaşlara zam müjdesi. Milyonlarca sağlık çalışanını yakından ilgilendiriyor. Resmen kabul edildi. Detaylar belli oldu. 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2.500-5.000 lira arası zam yapacağız" dedi. Bakan Recep Tayyip Erdoğan da yaptı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor" ifadelerini kullandı. Gelen son dakika haberine göre hekimlere ek gösterge zammı, TBMM Genel Kurulu'nda teklife eklenerek kabul edildi. Bütün pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere, diş hekimleri dahil olmak üzere 5 bin lira ek gösterge zammı teklife eklendi ve kabul edildi.
1.12.2021 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeşil Kalkınma Eylem Planı başlıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeşil Kalkınma Eylem Planı başlıyor! Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de Yeşil Kalkınma Devrimi başlattıklarının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeşil Kalkınma Eylem Planı ile ilgili AB yeşil mutabakatına uyum için gereken eylem planını hazırladıklarını dile getirdi. Peki, Yeşil Kalkınma Eylem Planı nedir? Türkiye'de Yeşil Kalkınma Devrimi başlıyor mu? İşte detaylar...
27.09.2021 Gündem
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde insan kaynağı ve altyapı ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde olarak duyurduğu 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Bakanlığa bağlı pansiyonlarda personeli ihtiyacının ön plana çıktığını ifade eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli ihdas edildi.” dedi.
22.08.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi ne? Erdoğan müjdeyi ne zaman açıklayacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi ne? Erdoğan müjdeyi ne zaman açıklayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı'nın ardından gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Hafta başı gerçekleştireceği KKTC seyahatine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orada bir müjde vereceğini ve tüm dünyaya mesajlarının olduğunu açıkladı. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi ne? Erdoğan, Kıbrıs'ta ne açıklayacak? Erdoğan müjdeyi ne zaman açıklayacak? İşte detaylar....
16.07.2021 Gündem
Türkiye için tarihi gün! Yeni dönem başlıyor, 10 yıl boyunca...
Türkiye için tarihi gün! Yeni dönem başlıyor, 10 yıl boyunca... Türkiye'nin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdedeydi. Merakla beklenen açıklama geldi. Müjdeyi Zonguldak'ta veren Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi keşfi duyurdu. Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol ve doğal gaz aramalarında yeni keşifler için rota oluşturulduğunu bildirdi. Bakan Dönmez yaptığı flaş açıklamada keşif ile ilgili '10 yıl' detayını paylaştı. Öte yandan Uzmanlar, son keşifle birlikte 540 milyar metreküpe ulaşan doğal gaz rezervini değerlendirdi. BOTAŞ Eski Genel Müdürü Dr. İbrahim Palaz ise keşifle ilgili olarak "Her iki halde de Türkiye için iyi bir haber. En son kazılan kuyudaki veriler çok cesaretlendirici" ifadelerini kullandı.Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar "Bu işin içinde ismini zikretmek gerekirse Berat Albayrak var. Enerji Bakanı olduğu dönemde yaptığı girişimlerdir. 2014’teki girişimlerin meyvesini 2020’de aldık" dedi. İşte ayrıntılar...
4.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ne? Millete Sesleniş konuşması ne zaman?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ne? Millete Sesleniş konuşması ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim" sözleri üzerine pek çok kişi Millete Sesleniş konuşmasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Millete Sesleniş konuşması ne zaman? Ulusa Sesleniş konuşması saat kaçta? İşte detaylar...
11.02.2021 Gündem
Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Cumhurbaşkanı doğalgaz rezerv miktarını açıkladı!
Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Cumhurbaşkanı doğalgaz rezerv miktarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni doğalgaz rezervini açıkladı. Karadeniz’de doğalgaz sondaj çalışmaları yapan Fatih gemisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni doğalgaz keşfi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye doğalgaz rezervi miktarı kaç metreküp? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.10.2020 Gündem
Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfi! Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye  doğalgaz ihracatçısı olabilir!
Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfi! Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye doğalgaz ihracatçısı olabilir! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni müjde için cumartesi gününü işaret etmesi büyük heyecan yarattı. Karadeniz'de bulunan rezerv miktarı ise internette gündem oldu. Son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü 'müjdeler olsun' etiketi ile paylaştı. Pek çok kişi de yeni doğal gaz bulundu mu? Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? sorularını araştırıyor. Peki, yeni doğalgaz keşfi Türkiye'yi doğalgaz ihracatçısı yapar mı? İşte yeni doğalgaz keşfi ile ilgili gelişmeler...
16.10.2020 Ekonomi
Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu? 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi arttı mı?
Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu? 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi arttı mı? Türkiye’nin, Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz rezervi miktarını yukarı yönlü revize etmeye hazırlandığı, yeni rezerv tahminin gelecek hafta açıklanmasının planlandığı iddia edildi. İşte yeni doğalgaz rezervi iddiasına yönelik detaylar...
10.10.2020 Gündem
Ve belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak!
Ve belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak! Dünya nefesini tuttu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cuma günü açıklayacağım" dediği müjdeyi bugün saat 15.00'te duyuracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdenin Karadeniz'de bulunan ciddi doğal gaz rezervi olduğu ifade ediliyor. Müjdeye ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor.
21.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü nasıl bir müjde açıklayacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü nasıl bir müjde açıklayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cuma günü bir müjde vereceğiz, Türkiye'de yeni bir dönem açılacak' sözleri ile duyurdu. Herkes ne açıklayacak diye merak ediyor. sosyal medya yıkıldı. Herkes nasıl bir mü: Doğal gaz mı? Petrol mü? Aşı mı? CNN Türk canlı yayınında Başak Şengül’ün konukları Abdulkadir Selvi ve Murat Gezici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Twitter hesabından "Cuma gününü iple çekiyoruz" paylaşımı yaptı.
19.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yerli güneş paneli fabrikasının açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, ''Cuma günü bir müjde vereceğiz, yeni bir dönem açılacak'' ifadelerini kullandı.
19.08.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve "Ereğli Demir Çelik fabrikası 1 milyar dolarlık yeni yatırım kararı aldı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda'daki katliama da değinerek, çok sert konuştu:"50 kardeşimizi alçakça öldürdün ama bunun hesabını vereceksin. Bunun hesabını eğer Yeni Zelanda sormazsa öyle veya böyle biz bunun da hesabını sormasını biliriz."
19.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçilerle Beştepe'de buluştu. Erdoğan, "Çiftçilerimizin mazot maliyetlerinin yarısını biz ödemeye başlayacağız" dedi. Ayrıca bugünkü programda köyüne dönen ailelere verilecek 300 koyun + maaş projesinin detayları da belli oldu.
20.02.2018 Siyaset
13 yıllık rüya bugün gerçek oluyor
13 yıllık rüya bugün gerçek oluyor Enerjide arz güvenliği için kritik önemdeki Tuz Gölü Doğalgaz Yeraltı Depolama Tesisi’nde gaz depolanmasına bugün başlanacak.
10.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.