Erdoğan Demirören

Erdoğan Demirören

Son dakika Erdoğan Demirören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdoğan Demirören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdoğan Demirören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Demirören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan demirören gelişmeleri de dahil olmak üzere 780 erdoğan demirören haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan demirören haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Erdoğan Demirören’i özlemle andık
Erdoğan Demirören’i özlemle andık 81 yıllık ömrünün 62 yılını Türk ekonomisine hizmetle geçiren iş insanı Erdoğan Demirören vefatının 5’inci yılında anıldı. 10 farklı sektörde kurduğu 27 şirketle binlerce insana istihdam sağlayan Erdoğan Demirören, aynı zamanda Türk ekonomisine de yön veren iş insanlarından biriydi.
9.06.2023 Ekonomi
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü Beyoğlu’nda barda görsellik amacıyla oluşturulan alevlerin sıçramasıyla vücudunda ciddi yanıklar meydana gelen genç kızın hayatı kabusa döndü. Defalarca ameliyat geçirdiği 12 günlük zorlu yoğun bakım sürecinin ardından dehşet anlarını anlatan genç kız, “Kolum, sırtım, saçım alev topuna dönmüştüm. İnsanlara doğru gittim, benden korkmuşlardı” dedi.
8.06.2023 Yaşam
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür! Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu Ülkemizde ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65'inci Dönem mezunlarını törenle uğurladı.
7.06.2023 Eğitim
Demirören Medya Lisesi'nde dijital iletişim sunumu düzenlendi
Demirören Medya Lisesi'nde dijital iletişim sunumu düzenlendi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur Emine Koç’un katılımıyla ‘Artı ve eksileriyle dijital iletişim’ sunumu düzenlendi. Sunumda, iletişimden, medyaya; yeni medyadan dijital hastalıklara kadar birçok konu öğrencilerle tartışıldı.
25.05.2023 Eğitim
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, Erdoğan Demirören Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri, Başakşehir İTÜ İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini konuk etti. Öğrenciler birbirinden eğlenceli etkinliklerle güzel bir gün geçirdi.
10.05.2023 Eğitim
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı! Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı. Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan okul ilk öğrencilerini, 5 Haziran 2022'deki LGS ile kabul edecek. Öğrenciler, okulda medya sektörünün profesyonel isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda açılış töreninde Demirören Dijital Medya Mesleki Eğitim Merkezi'nin de ilk adımı atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim Merkezi'nin kurulması için protokol imzalandı.  Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün mesleki eğitim alanında kırılma noktası yaşayan tarihi bir gün olduğuna inanıyorum. Demirören Medya Lisesi'nde 55'inci AR-GE'yi kuruyoruz. Bunun müjdesini vermek istiyorum" dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" diye konuştu.
31.05.2022 Eğitim
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek!  TBF ile iş birliği anlaşması imzalandı...
Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek! TBF ile iş birliği anlaşması imzalandı... Misli.com; ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi'nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi'nin ise isim sponsoru oldu.
12.10.2021 Basketbol
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı Kemer Country Club’ın başkanı ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören anısına düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup”ın dördüncüsü 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Golfçüler, bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi.
11.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına 8-10 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Clubta 4üncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Açılıyor
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Açılıyor Geleceğin medyasına çağa uygun yeni nesil gazeteciler yetiştirmeyi hedefleyen Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ilk adımı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Demirören Medya arasında imzalanan protokolle atıldı. Protokol imza törenine Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay katıldı.
8.10.2021 Eğitim
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çetin Oktay son yolculuğuna uğurlandı
Çetin Oktay son yolculuğuna uğurlandı Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay’ın kayınpederi, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Oktay ve Murat Oktay’ın dedeleri, Lidya Yapı A.Ş. Onursal Başkanı Çetin Oktay son yolculuğuna uğurlandı.
1.08.2021 Gündem
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Magazinin efsane ismi Zozo Toledo hayatını kaybetti!
Magazinin efsane ismi Zozo Toledo hayatını kaybetti! Türkiye'nin ilk paparazzisi Zozo Toledo önceki gün hayatını kaybetti. Renkli kişiliği ile tanınan Toledo koronavirüs tedavisi görüyordu.
24.12.2020 Magazin
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Demirören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan demirören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.