Erdem Yener

Erdem Yener

Son dakika erdem yener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdem yener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdem yener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdem Yener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdem yener gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 erdem yener haberi bulunmuştur. Tüm erdem yener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı!
Güldür Güldür'ün kadrosuna flaş isimler katıldı! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.
25.08.2022 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Oyuncu Erdem Yener'in acı günü! 'Dün güzel annemi toprağa verdik'
Oyuncu Erdem Yener'in acı günü! 'Dün güzel annemi toprağa verdik' Oyuncu Erdem Yener'in annesinin vefat ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yener, “Dün güzel annemi toprağa verdik. Arayan soran herkese kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Herkese sağlıklı ömürler dilerim" dedi.
4.02.2022 Gündem
Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında?
Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında? Daha önce Sınav filmiyle, Elveda Rumeli ve Ulan İstanbul dizileriyle tanıdığımız Caner Özyurtlu, oyunculuğunun yanında yönetmenlik, senaristlik ve yapımcılık da yapıyor. Son olarak 2020 yapımı Biz böyleyiz filminin yönetmen ve senaristliğini de üstlenen Caner Özyurtlu, geçtiğimiz gün Eser Yenenler Show'a katıldı. Peki Caner Özyurtlu kimdir? Nerelidir? Caner Özyurtlu kaç yaşında? İşte Caner Özyurtlu'nun hayatı hakkında merak edilenler…
10.01.2020 Gündem
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
Önemli mesajlar vereceğiz
Önemli mesajlar vereceğiz Rock ve müzikal starlarını aynı sahnede buluşturan Rock Müzikaller projesinin kadrosunda yer alan ünlü isimler önceki gün Etiler’de buluştu.
5.09.2018 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den 'Mucize 2' geliyor!
Mahsun Kırmızıgül'den 'Mucize 2' geliyor! Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 'Mucize 2' filminin 1 Mart 2019'da vizyonda olacağını duyurdu
26.07.2018 Magazin
Üçüncü kez kapalı gişe
Üçüncü kez kapalı gişe Şebnem Ferah önceki gün Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni bu sene üçüncü kez kapalı gişe doldurdu. Ferah, sesi kadar sahne kostümü ile de müzikseverleri kendine hayran bıraktı
8.10.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
D-100'deki zincirleme kaza trafiği kitledi!
D-100'deki zincirleme kaza trafiği kitledi! Kocaeli'nin Kartepe ilçesi İzmit istikameti D-100 karayolunda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Can Bonomo, yeni albümüyle hayranlarının karşısına çıktı
Can Bonomo, yeni albümüyle hayranlarının karşısına çıktı Ünlü sanatçı Can Bonomo, 4'üncü albümü Kainat Sustu'nun lansman konserini dün akşam İstanbul'da verdi.
16.03.2017 Kültür Sanat
'İki defa ameliyat oldum'
'İki defa ameliyat oldum' ‘Çıplak’ adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluşan şarkıcı ve oyuncu Erdem Yener'den çarpıcı itiraf.
10.03.2017 Magazin
Diğer yanımı müzikle gösteriyorum
Diğer yanımı müzikle gösteriyorum Oyuncu ve şarkıcı Erdem Yener yeni albümü Çıplak ile müzikte de iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Müzik ve oyunculuğu bir arada yürütecek olan Yener şimdilerde albüm yanında, yeni filminin çekimlerine başlamaya hazırlanıyor...
13.01.2017 Arşiv
"Aşkı sahtekarca buluyorum"
"Aşkı sahtekarca buluyorum" Erdem Yener, Radyo Müzik stüdyolarında Meltem Çayırezmez’in konuğu oldu.
22.12.2016 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
Yılın aşk bombası
Yılın aşk bombası Aşk yaşadıkları konuşulan İrem Sak ile Ali Sunal, Erdem Yener'in albüm lansmanında yan yana poz vermemek için yüzlerini gizlemeye çalıştı.
2.12.2016 Magazin
Sahnelere döndü
Sahnelere döndü Oyuncu ve şarkıcı Erdem Yener, yaklaşık 4 yıl ara verdiği müzik hayatına ve sahnelere geri döndü...
1.12.2016 Magazin
'Giyinik olanı herkes soymak ister'
'Giyinik olanı herkes soymak ister' Erdem Yener, 'Çıplak' ismini verdiği ikinci albümünü yayınladı. Müzisyen ve oyuncu, yeni çalışmasını bu sözlerle özetledi.
21.11.2016 Magazin
‘Çıplak’ geliyor
‘Çıplak’ geliyor Müzisyen ve oyuncu Erdem Yener, ‘Çıplak’ adını verdiği ikinci albümünü 11 Kasım’da yayınlıyor...
7.11.2016 Magazin
Erdem Yener, Güldür Güldür'den ayrıldı
Erdem Yener, Güldür Güldür'den ayrıldı Güldür Güldür kadrosunda yaprak dökümü. Erdem Yener yeni sezon Güldür Güldür bölümlerinde yok.
20.10.2016 Magazin
Güldür Güldür Show’da üzen ayrılık...
Güldür Güldür Show’da üzen ayrılık... Keyifle izlenen komedi programı Güldür Güldür Show bomba bölümleriyle iddialı bir şekilde ekranlara dönüyor. Güldür Güldür Show'da üzücü bir olayda yaşandı, bu durum sevenleri üzecek. Güldür Güldür Show'daki Erdem Yener diziden ayrılıyor...
29.09.2021 Gündem
Türk filmlerinde 'komedi', yabancıda 'aksiyon'
Türk filmlerinde 'komedi', yabancıda 'aksiyon' Yılın en çok izlenen ilk 10 filminden beşini yerli yapımlar oluştururken, en çok izlenen yapımlar komedi filmleri oldu.
12.10.2016 Kültür Sanat
Festivalde barış pozu
Festivalde barış pozu Evlilik planları yaparken geçen ay ilişkilerini bitiren şarkıcı Can Bonomo ile manken Didem Soydan’ın ayrılığı kısa sürdü...
2.07.2016 Magazin
Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Çarşamba ve Cuma akşamları ekrana gelen Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı yaşanacak. Güldür Güldür Show 116. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...
3.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Yener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdem yener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.