Gazete Vatan Logo
Magazin 'İki defa ameliyat oldum'

'İki defa ameliyat oldum'

Çıplak’ adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluşan şarkıcı ve oyuncu Erdem Yener'den çarpıcı itiraf.

'İki defa ameliyat oldum'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Çıplak’ adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluşan şarkıcı ve oyuncu Erdem Yener oldu.

"KÖPEĞİN MAMA SAATİ İÇİN ALARM KURUYORUM"

Kendisine yeni bir köpek aldığını ve mama saatleri için alarm kurduğunu belirten Erdem Yener, "Yeni bir köpek aldım. Dışarda olsam bile köpeğin mama saati için kendime alarm kuruyorum. Daha köpeğime isim bulamadım. Arkadaşlarım bana kötü baba diyorlar" dedi.

"KÖTÜ ANIMI DÜŞÜMÜP YAZIYORUM"

Şarkılarının sözlerini kendi yazdığını söyleyen ünlü isim, "Şarkılarımı illa ki kötü bir anımda, duygusal olduğum bir anımda oturup yazmıyorum. Daha önce kötü bir an geçirdiysem onu düşünüyorum genellikle ve yazıyorum” ifadelerini kulandı.

"REFLÜ YÜZÜNDEN İKİ DEFA AMELİYAT OLDUM"

Vakit bulamadığından ayaküstü hızlı yemek yediği için reflü olduğunu söyleyen Erdem Yener, "Uzun soluklu yemekleri arkadaşlarımla bir aradayken yiyorum. Onun haricinde çok hızlı ayaküstü birş eyler yiyorum ve bu yüzden reflü oldum. 2 kez ses tellerimden ameliyat oldum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"GENÇKEN METALCİYDİM"

Gençlik yıllarında metalciler gibi takıldığını söyleyen Erdem Yener, "Gençlik zamanlarımda saçlarım belime kadar geliyordu ve ağır metalciydim. O zamanlar o saçların bana yakıştığını düşünüyordum. Ama anladım ki yakışmıyormuş, onun için bir daha saçlarımı uzatmam” ifadelerini kullandı.