Epilepsi Hastası

Epilepsi Hastası

Son dakika epilepsi hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan epilepsi hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını epilepsi hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Epilepsi Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan epilepsi hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 epilepsi hastası haberi bulunmuştur. Tüm epilepsi hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar
Depremzede çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar Hatay'da 6 Şubat depreminde canlarını son anda kurtaran ancak birçok yakını hayatını kaybeden MS hastası Mustafa ve Müge Şahin çifti, Kozan Belediyesi'nin düzenlediği Sevgililer Günü programında gözyaşlarına boğuldu.
15.02.2024 Adana
Epilepsi genci yaşlısı demiyor! 20’li ve 60’lı yaşlara dikkat!
Epilepsi genci yaşlısı demiyor! 20’li ve 60’lı yaşlara dikkat! Nöroloji Uzmanı Dr. Cem Ortaçbayram, epilepsi nöbeti riski yaşamın ilk 20 yılında ve 60 yaşından sonra görülme sıklığının fazla olduğunu söyledi. Ortaçbayram, “Nöbet aralarında hasta genelde sağlıklıdır. Tek bir nöbet o kişinin epilepsi hastası olduğunu göstermez” dedi
15.02.2024 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi Gaziantep'te özel halk otobüsü şoförü Erdal Balta (35), aracında kalp krizi geçiren Burak Şimşek'i (33) güzergahından çıkarak, hastaneye yetiştirdi.
5.09.2023 Yaşam
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu Kağıthane'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, bilincini kaybedince omzuna tutunduğu hakim tarafından, kendisine yönelik saldırı olduğu sanılarak bacağından vuruldu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.
5.05.2023 Yaşam
Baldızı yerine balkonda çamaşır asan kadını vurmuştu! Karar çıktı
Baldızı yerine balkonda çamaşır asan kadını vurmuştu! Karar çıktı İstanbul Bağcılar'da tartıştığı baldızının arkasından ateş eden ve balkonda çamaşır asan kadını başından vurduğu iddia edilen sanık Murat İşçi hakkında karar çıktı. İki ayrı suçtan toplam 6 yıl hapis cezası verilen sanık hakkında tahliye kararı çıktı.
10.03.2023 Yaşam
Fulya boşandığı eşinin evine taşındı sonrası korkunç! Gerçeği bu sözlerle itiraf etti
Fulya boşandığı eşinin evine taşındı sonrası korkunç! Gerçeği bu sözlerle itiraf etti Fulya, İzmir'de çalıştığı pastanede korkunç bir olayla hayata veda etti. 2 çocuk annesi Fulya Öztürk'ün yanına, bir süre önce boşandığı ancak birlikte yaşadığı Hasan Ozan Baştosun geldi. Fulya, eski eşiyle konuşmaya başladı dakikalar sonra ise ortalık bir anda karıştı. Olaydan sonra eski eş Baştosun her şeyi itiraf etti. Öte yandan İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4'üncü Ceza Dairesi, Baştosun ile ilgili yeni kararı verdi.
27.02.2023 Yaşam
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti"
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti" Yapısında kullanılan ‘sismik izolatör’ sayesinde Elbistan Devlet Hastanesi, Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Battalgazi Devlet Hastanesi ise yıkıcı depreme rağmen dimdik ayakta kaldı...
12.02.2023 Gündem
Uzman isimden açıklama: Depremin yıkıcılığı sadece depremin büyüklüğüne bağlı değildir
Uzman isimden açıklama: Depremin yıkıcılığı sadece depremin büyüklüğüne bağlı değildir Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dikkatleri Doğu Karadeniz Bölgesine çekerek “Trabzon, Doğu Karadeniz sahili boyunca uzanan bir il. Sahilimiz gevşek kum, çakıldan oluşuyor. Bu tür yapılar zeminin yapıları depremi büyütme özelliğine sahiptir” dedi.
12.02.2023 Gündem
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile depremde yaralananlar için hastane hizmeti vermeye başlayan TCG Sancaktar gemisinde incelemelerde bulundu, tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Bakan Akar, "TCG İskenderun ile şu ana kadar 328’i yaralı olmak üzere 545 kişinin nakli gerçekleştirildi" diye konuştu.
12.02.2023 Gündem
Hatay'da epilepsi hastası Mustafa, 149'uncu saatte kurtarıldı
Hatay'da epilepsi hastası Mustafa, 149'uncu saatte kurtarıldı Kahramanmaraş merkezinin vurduğu Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da epilepsi hastası 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül, 149'uncu saatte kurtarıldı.
12.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı
2 kız çocuğunu taciz eden şüpheli yakalandı; takip sırasında düşen polisin bacağı kırıldı Konya'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen B.P.’yi, çevredekiler linç etmeye kalkıştı. Bu sırada kaçmaya çalışan B.P.’yi kovalayan bir polis memurunun düşünce bacağı kırıldı. B.P. ve bir polis memurunun kolunu ısırıp, birine de tekme atan kalabalık arasındaki Musa A. gözaltına alındı.
27.01.2023 Gündem
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı?
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı? Akıl sağlığında sorunlar bulunan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz’dan yaklaşık bir aydır haber alınamıyor. İddiaya göre Kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldığı söylenen Elnare'ye ait köyde bir iz aranırken, izleyiciler “Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir?” sorularına yanıt arıyor.
19.12.2022 Yaşam
3 yaşındaki kızını döverek öldürdü! 'Sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum'
3 yaşındaki kızını döverek öldürdü! 'Sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum' Ankara'da, 3 yaşındaki kızı Elif Lülecioğlu'nu terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 36 yaşındaki Şerife Lülecioğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Kızını öldüren anne, "Elimdeki terlikle kızıma kaç kez ve neresine vurduğumu hatırlamıyorum. Boğazını sıktım mı göğsüne vurdum mu hiçbir şey hatırlamıyorum. Epilepsi hastası olduğum için sinirlendiğimde kontrolü kaybediyorum" dedi.
12.12.2022 Yaşam
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu? Gümüşhane'de ormanlık alanda köylüler tarafından insan kafatası ve kemikler bulunmuştu. Kemiklerin 7 yıl önce kaybolan 49 yaşındaki epilepsi hastası Hasan Germiç’e ait olduğu ortaya çıktı. Hasan Germiç’in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümüne birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" diye konuştu. Peki, Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
1.12.2022 Yaşam
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde ormanda ot toplayan köylüler tarafından 6 ay önce bulunan insan kafatası ve kemiklerin 7 yıl önce kaybolan epilepsi hastası Hasan Germiç'e (49) ait olduğu belirlendi. Ölüm nedeni araştırılan Germiç'in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümünde birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" dedi.
1.12.2022 Gündem
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi Kadına yönelik şiddet olaylarına her gün bir yenisi eklenirken, İzmir’de bir çocuk annesi Bahar Azak (42) 10 yıl önce boşandığı, nakil olmaması halinde sayılı günleri kalan eski eşi Can Şay’a karaciğer donörü olup, insanlık dersi verdi. Karaciğer nakliyle oğlunun babasına yeni bir hayatın kapılarını açan Azak, “Ayrılmış olsak da o benim hayatımın bir parçası. Ameliyata umutsuzlukla girip, mutlulukla çıktık” dedi.
6.11.2022 Yaşam
Kayıp epilepsi hastası Cansu her yerde aranıyor
Kayıp epilepsi hastası Cansu her yerde aranıyor  Aydın'ın Söke ilçesinde sabah evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan epilepsi hastası Cansu Yıldız (22) için polis ekipleri arama çalışması başlattı.
6.11.2022 Yaşam
Annesine küfür eden kişiye attığı tokat hayatını kararttı! Eşi ve çocuklarıyla eylemde
Annesine küfür eden kişiye attığı tokat hayatını kararttı! Eşi ve çocuklarıyla eylemde Kocaeli'de çalıştığı fabrikada kendisine küfür ve hakaret ettiği iddia edilen şahsa tokat attığı için tazminatı verilmeden işten çıkartılan Kani Yılmaz, eşi ve çocuklarıyla birlikte fabrika önünde eylem yapıyor. Dikkat çekebilmek için aracına pankartlar asan Yılmaz, sesini duyurabilmek için de sloganlar atıyor.
4.09.2022 Yaşam
23 yaşındaki Muhammet Şile'de denizde boğuldu
23 yaşındaki Muhammet Şile'de denizde boğuldu Şile'de 23 yaşındaki Muhammet Faik Taşin denizde boğuldu. Yeğeninin cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen amca Murat Taşin, "Şile denizi, katil demek. Kimse gitmesin." dedi.
25.07.2022 Yaşam
En az 10 takma adı var! Parmak izi ele verdi: Tecavüz, sahtekarlık...
En az 10 takma adı var! Parmak izi ele verdi: Tecavüz, sahtekarlık... İskoçya'da gittiği hastanede yarattığı taşkınlıktan dolayı mahkemeye çıkarıldı ama duruşmada bambaşka bir suçlamayla karşı karşıya kaldı! Parmak izinin her yerde aranan ve sahte ölüm belgesi çıkartmış Nicholas Rossi'ye ait olduğu söylenen Arthur Knight'ın davasındaki detaylar filmlere konu olacak cinsten.
10.07.2022 Dünya
Zihinsel engelli çocuğa cinsel istismara 16 yıl 8 ay hapis
Zihinsel engelli çocuğa cinsel istismara 16 yıl 8 ay hapis Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde zihinsel engelli B.U.'ya (18) 3 yıl önce cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Ali D. (69), 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.05.2022 Yaşam
Acil serviste kızını dövüp sağlık görevlilerine saldırmıştı! 'İlaç kullanıyorum, böyle bir şey olmuş olabilir'
Acil serviste kızını dövüp sağlık görevlilerine saldırmıştı! 'İlaç kullanıyorum, böyle bir şey olmuş olabilir' Gaziantep'te, özel hastanede kendisiyle eve dönmek istemeyen kızını dövüp; engel olmaya çalışan sağlık görevlilerine de bıçakla saldırarak ambulans şoförünü kolundan yaralayan Orhan Dağlı (50), epilepsi hastası olduğunu ve ilaç kullandığını belirterek, "Böyle bir şey olmuş olabilir" dedi.
23.05.2022 Yaşam
Epilepsi ile yaşamak mümkün
Epilepsi ile yaşamak mümkün Nöroloji Uzmanı Dr. Abdurrahman Akbaş, “Bazı epilepsi nöbet tipleri belli bir süre devam edip, tedaviyle tamamen düzelirken, bazıları ise hayat boyu devam etmektedir” dedi.
26.03.2022 Sağlık
Toplumun yüzde 60’ı epilepsili bireylerden rahatsız oluyor!
Toplumun yüzde 60’ı epilepsili bireylerden rahatsız oluyor! 14 Şubat Dünya Epilepsi Günü kapsamında Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Prof. Dr. Nerses Bebek, toplumun yüzde 60’ının çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından rahatsızlık duyduğunu bildirerek epilepsi hastalarının karşılaştıkları ön yargıların hastalığın ötesinde bir zarar verdiğine dikkat çekti. Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının bu yıl gönüllü elçisinin oyuncu Furkan Andıç olduğunu belirten Prof. Dr. Bebek, “Uzun lafın kısası epilepsili bireyler okuyabilir, çalışabilir, iş hayatında başarılı olabilir, evlenebilir ve çocuk sahibi olabilir” dedi.
13.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Epilepsi Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki epilepsi hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.