Enis Fosforoğlu

Enis Fosforoğlu

Son dakika Enis Fosforoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enis Fosforoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enis Fosforoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enis Fosforoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enis fosforoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 enis fosforoğlu haberi bulunmuştur. Tüm enis fosforoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Fosforoğlu nikah masasında gözyaşlarına boğuldu
Seren Fosforoğlu nikah masasında gözyaşlarına boğuldu 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, önceki gün iş insanı Kaan Önal’la dünyaevine girdi. Fosforoğlu, nikâh sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.
15.09.2020 Magazin
'Babamın adını yaşatacağız'
'Babamın adını yaşatacağız' Kızı Seren Fosforoğlu ve bir grup sanatçı dostu, 22 Haziran’da hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu’nun adını yaşatmak amacıyla kolları sıvadı. Ekip, usta tiyatrocunun anısına bir oyuncu eğitim bursu verecek.
20.09.2019 Magazin
Selen Görgüzel'den 'fotoğraf' eleştirilerine yanıt
Selen Görgüzel'den 'fotoğraf' eleştirilerine yanıt Enis Fosforoğlu'nun cenaze törenine Hamdi Alkan - Selen Görgüzel çiftinin fotoğraf çekmesi damga vurmuştu. Selen Görgüzel ise eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.06.2019 Magazin
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kalkınmanın manivelası
Kılıçdaroğlu: Demokrasi kalkınmanın manivelası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kimliklerinin, inançlarının, yaşam tarzlarının farklı olabileceğini ancak bayraklarının altında özgürce yaşamak istediklerini dile getirerek, "Bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak hepimizin ortak amacı olmalıdır." ifadesini kullandı.
25.06.2019 Siyaset
Cenazede yaşanan görüntüler tartışma yarattı
Cenazede yaşanan görüntüler tartışma yarattı Son dönemde cenazelerinde ünlülerle fotoğraf çektirme merakı büyük tepkilere neden olmuştu.
25.06.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Usta oyuncu Enis Fosforoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Enis Fosforoğlu hayatını kaybetti Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncusu Enis Fosforoğlu (71) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
22.06.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu bayramda kriz geçirdi
Enis Fosforoğlu bayramda kriz geçirdi Tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu, bayramın son günü yaşamını sürdürdüğü Büyükada’da kalp krizi geçirdi
13.06.2019 Magazin
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti TÜRK tiyatro dünyasının ünlü yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncusu Yaman Tüzcet, uzun süredir yaşadığı Avustralya'da 76 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2018 Magazin
Usta oyuncu Ferdi Merter'den kötü haber
Usta oyuncu Ferdi Merter'den kötü haber Şubat 2018 evde düşüp kalçasını kıran ve ameliyat olan usta oyuncu Ferdi Merter'den bir kötü haber daha geldi. Kalça kırığı sonrası tedavi sürecinde olan Ferdi Merter'in yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
3.05.2018 Magazin
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy Çok değil 11 yıl evvel iki özel tiyatronun olduğu Kadıköy’de bugün 70 kadar tiyatro topluluğu 31 farklı sahnede izleyici ile buluşuyor.
27.01.2018 Arşiv
Bakandan uçakta hayati  müdahale
Bakandan uçakta hayati müdahale THY’nin önceki günkü Ankara-İstanbul seferinde rahatsızlanan Enis Fosforoğlu’nun sanatçı kızı Seren’e ilk müdahale uçakta bulunan ve doktor olan Betül Sayan Kaya’dan geldi
29.09.2021 Gündem
Ayberk Atilla'yı gözyaşları ile uğurladılar
Ayberk Atilla'yı gözyaşları ile uğurladılar 20 gün önce öğrendiği mesane kanseri hastalığı yüzünden hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla, son yolcuğuna uğurlandı. Sanat camiasından birçok isim ustanın vedasında bir araya geldi
23.01.2017 Magazin
Ayberk  Atilla hayatını kaybetti
Ayberk Atilla hayatını kaybetti Usta oyuncu Ayberk Atilla bu sabah hayatını kaybetti. Sanatçı bir süredir tedavi görüyordu.
17.03.2017 Magazin
Ayberk Atilla kansere yakalandı!
Ayberk Atilla kansere yakalandı! Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Atilla kanser hastalığına yakalandı.
12.01.2017 Magazin
2 yıl sonra torununu kucakladı
2 yıl sonra torununu kucakladı Tiyatrocu Enis Fosforoğlu ile kızı Seren Fosforoğlu’nun küslüğü son buldu...
25.10.2016 Magazin
Gonca Vuslateri şiir kitabı yazdı
Gonca Vuslateri şiir kitabı yazdı Beyaz perde ve tiyatro sahnelerinin önemli oyuncularından biri olan Gonca Vuslateri’nin şiir kitabı Manik Serçe’yi Pınar Öğün’ün çizimleri süslüyor.
14.03.2016 Kültür Sanat
Babasına rağmen hamile kaldı!
Babasına rağmen hamile kaldı! Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren Fosforoğlu 3 aylık hamile.
12.03.2015 Magazin
Bu kez gazete patronu oldu
Bu kez gazete patronu oldu Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Enis Fosforoğlu’nun öğrencilerinden biri olan Emel Filiz yeni oyunu ‘2...
2.02.2015 Magazin
‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’
‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’ Kendisi gibi tiyatrocu olan kızı Seren’le 3 aydır konuşmayan Enis Fosforoğlu “Kızım beni üzdü. Onun arkasından konuşmak bana yakışmaz” dedi
22.10.2014 Magazin
Bu ihtiyar heyeti çok Moda
Bu ihtiyar heyeti çok Moda Enis Fosforoğlu, Buket Uzuner, Anais Martin Moda’nın İhtiyar Heyeti’nin yeni üyeleri...
3.05.2014 Arşiv
Yeşilçam yıldızının oğlu sokakta!
Yeşilçam yıldızının oğlu sokakta! Bir 'Yeşilçam ve vefasızlık' haberi daha...
12.12.2012 Yaşam
'Cinsel ilişkiye girdiler' davasını kazandı!
'Cinsel ilişkiye girdiler' davasını kazandı! Yönetmen Zafer Ünlü hakkında tazminat davası açan Selen Görgüzel ilk duruşmayı kazanarak zafer bayrağını eline aldıSelen Görgüzel ve Devrim Saltoğlu 'Mıhlıçay aşıkları filminde "Rol gereği değil gerçekten cinsel ilişkiye girmişler" haberi ile medyaya yansımıştı...
2.04.2012 Magazin
‘Yavşaklık yaptıysak özür dileriz’
‘Yavşaklık yaptıysak özür dileriz’ Haluk Bilginer’in “oyuncuların çoğu yavşaktır” diye konuşması tiyatrocuları öfkelendirdi
19.09.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Enis Fosforoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enis fosforoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.