Ünlü İsim

Ünlü İsim

Son dakika ünlü isim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü isim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü isim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü İsim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü isim gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.653 ünlü isim haberi bulunmuştur. Tüm ünlü isim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Sahne alması için açık çek verildiği iddia edilmişti Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Kıbrıs'ta sahne alan Zara, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumlarken, estetik yapan ünlülere de seslendi.
13.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Magazin
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Ünlü isimler sandık başında!
Ünlü isimler sandık başında! İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim oy kullanmak için sandık başına geçti. Cem Yılmaz, " “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” dedi.
31.03.2024 Gündem
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. Paris Hilton'un paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı.
29.03.2024 Magazin
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdır. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen Beşerler, muhabirlerle de sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verirken ihanet açıklaması da yaptı.
29.03.2024 Magazin
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Bahar Öztan platoniği olduğu aşkını yıllar önce itiraf etmiş
Bahar Öztan platoniği olduğu aşkını yıllar önce itiraf etmiş Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncunun vefat etmesinin ardından yıllar önce platonik aşık olduğu ünlü isim ortaya çıktı.
22.03.2024 Magazin
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Magazin
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç kapıyı gösterdi, Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç kapıyı gösterdi, Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kariyerinde dev takımların teknik direktörlüğünü yapan dünyaca ünlü isim sarı lacivertli ekibin başına geçebilir. Şu anda boşta olan tecrübeli teknik adam için bomba bir haber ortaya atıldı. Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcı radarına aldığı ifade edildi. İşte detaylar...
14.03.2024 Fenerbahçe
Filiz Akın son durumunu açıkladı! '10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi’
Filiz Akın son durumunu açıkladı! '10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi’ Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz kasım ayında hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak hayranlarına ettikleri dualar için teşekkür etti.
12.03.2024 Magazin
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü İsim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü isim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.