Engin Öztürk

Engin Öztürk

Son dakika Engin Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 644 engin öztürk haberi bulunmuştur. Tüm engin öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Yargıtay, mahkemenin verdiği kararın bir kısmını onarken bir kısmını da bozdu. Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından bugün ilk kez görülen duruşmada bir kısım şikâyetçilerin avukatı Berrin Demir, "Yargıtay sanki olayın ortaya çıkmasını engelleme noktasında yetkili kişilerin ceza almaması için cımbızla çeker gibi bir bozma kararı vermiş" dedi.
7.03.2024 Gündem
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda!
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda! Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, cumartesi gecesi çapkınlık turuna çıktı. İki yakın arkadaş, sabaha karşı saat 05.00’te Etiler trafiğinde objektife yansıdı.
17.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu! Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu son olarak sosyal medya hesabında en yakın arkadaşlarını takipten çıkmasıyla olay yaratmıştı. Kaygılaroğlu önceki akşam Kadıköy'de görüntülendi. Ünlü oyuncu en yakın arkadaşlarını takipten çıkması olayı sorulması üzerine konuştu. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Kaan Yıldırım ve Demet Özdemir gibi isimler vardı.
4.04.2023 Magazin
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim'
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim' Geçen hafta gazetecileri gördükten sonra köşe bucak kaçan oyuncu Engin Öztürk ile Esra Ruşan, önceki gece Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Ünlü isimler muhabirlerden neden kaçtıklarına açıklık getirdiler.
3.04.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi
Engin Öztürk'ün çapkınlık turu! Sabaha karşı görüntülendi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Selim Yaşaran' rolüyle adını geniş kitlelere duyuran, son olarak 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Sıfırıncı Gün' dizisi erken final yapan Engin Öztürk, önceki gece sabaha karşı iki güzelle Ulus'ta çapkınlık turundaydı.
25.03.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Bankacılığı bırakıp köyüne yerleşti! Kendi işinin patronu oldu
Bankacılığı bırakıp köyüne yerleşti! Kendi işinin patronu oldu Uzun yıllar bankacılık sektöründe çalışan Engin Öztürk, mesleğini bırakarak devletten aldığı 100 bin lira hibeyle köyüne yerleşti ve besi yetiştiriciliğine başladı.
19.12.2022 Gündem
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim Oyuncu Engin Öztürk ve meslektaşı Sarp Apak, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Gözündeki morluk dikkat çeken Apak, “Üç yıl aradan sonra ilk kez basketbol maçı yaptım. Orada da gözüme dirsek darbesi yedim. Durum bu” dedi.
23.09.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar!
'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinde flaş karar! Bu sezon TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi, reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapıyor. Kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerinin iyice düşmesi üzerine projenin 11. bölümde bitmesine karar verildi.
7.06.2022 Televizyon
Survivor bugün var mı, 6 Nisan bu akşam Survivor yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok?
Survivor bugün var mı, 6 Nisan bu akşam Survivor yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Survivor bu akşam var mı, neden yok? Survivor All Star'ın yeni bölüm tarihi için yapılan aramalar TV 8’in yayın akışını kontrol eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 5 Nisan Salı akşamı eleme bölümüyle ekrana gelen yarışmada ünlüler takımından Ardahan elendi. Eleme bölümü ardından yarışmaya araya verilirken, yarışmanın bugün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Bu akşam Survivor var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman?
6.04.2022 Televizyon
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz
BİK Genel Müdürü Duran: Gazetelerin ayakta kalması gerektiğini düşünüyoruz Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, gazetelerin ayakta kalması gerektiğini belirterek, "Gazetecilik kültürünü internet medyasına aktarmalılar diye düşünüyoruz." dedi.
17.11.2021 Gündem
Engin Öztürk: Bunun üzerine saatlerce konuşmak lazım
Engin Öztürk: Bunun üzerine saatlerce konuşmak lazım Engin Öztürk, önceki akşam Etiler’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, yapımcı Timur Savcı’nın 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli ile alakalı yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.
6.11.2021 Magazin
Esenyurt'taki faciada karar çıktı! AVM inşaatında 11 işçi hayatını kaybetmişti...
Esenyurt'taki faciada karar çıktı! AVM inşaatında 11 işçi hayatını kaybetmişti... Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin 15 tutuksuz sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
8.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Demet Özdemir rol arkadaşını unutmadı!
Demet Özdemir rol arkadaşını unutmadı! Sevilen oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Engin Öztürk’ün doğum gününü unutmadı.
28.09.2021 Magazin
Engin Öztürk’ün bitmeyen Çeşme tatili!
Engin Öztürk’ün bitmeyen Çeşme tatili! Engin Öztürk, Çeşme tatiline devam ediyor. Yazın büyük bölümünü Alaçatı’da geçiren Öztürk, geçtiğimiz günlerde Bodrum için yardım kampanyasında çalışırken görüntülenmişti.
11.08.2021 Magazin
Bige Önal'sız tatile çıkan Aras Bulut İynemli'nin yüzünden düşen bin parça
Bige Önal'sız tatile çıkan Aras Bulut İynemli'nin yüzünden düşen bin parça Uzun yıllardır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Bige Önal’la ayrıldıkları iddia edilen Aras Bulut İynemli, Çeşme’de tatile çıktı.
14.07.2021 Magazin
Fiat’tan yüzde 7 indirim!
Fiat’tan yüzde 7 indirim! Fiat Türkiye, nisan sonuna kadar birçok modelinde avantajlar sunmaya başladı.
22.04.2021 Otomobil
Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi ölüyor!
Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi ölüyor! 37. bölüm merakla beklenirken izleyici Mehdi’nin diziden ayrılacağını öğrendi. Ancak nasıl gideceği merak konusuydu. Bu merak, yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte son buldu.
28.03.2021 Televizyon
"Estetik değil sporla yaptım"
"Estetik değil sporla yaptım" Engin Öztürk önceki gün Bebek’teydi.
24.08.2020 Magazin
"Konuyu uzatmak kadın oyuncuları üzüyor"
"Konuyu uzatmak kadın oyuncuları üzüyor" Engin Öztürk, Bebek’te bir kafede görüntülendi.
12.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engin Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.