Engelli Memur Ataması

Engelli Memur Ataması

Son dakika engelli memur ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli memur ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli memur ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Memur Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli memur ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 engelli memur ataması haberi bulunmuştur. Tüm engelli memur ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğiz" dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki?
EKPSS sonuçları! ÖSYM EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır, EKPSS tercih sonuçları öğrenme linki? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. EKPSS kura sonuçları için aramalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla engelli memur ataması kura çekimi bugün başladı. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçlar ÖSYM tarafından ilan edilecek. Peki, EKPSS kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte EKPSS sonuçları 2022 sorgulama ekranı…
17.02.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Faiz, döviz kuru, enflasyon açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Engelli Memur Ataması programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızı bugünkü sıkıntıların pençesinden Allah'ın izniyle kurtaracağız. Faiz, döviz kuru, enflasyon prangasını da parçalayıp atacağız" dedi.
17.02.2022 Siyaset
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki!
EKPSS kura çekimi canlı izle! Engelli ataması (EKPSS) kura çekimi saat kaçta, EKPSS kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama töreni linki! EKPSS kura çekimi saat kaçta, engelli memur ataması sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kapsamında gerçekleştirilen engelli memur atamasına yönelik yapılan araştırmalar arttı. 5-14 Ocak'ta gerçekleştirilen tercihlerin ardından gözler kura çekimine çevrilmişti. Ertelen kura çekimi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, EKPSS kura çekimi canlı nasıl izlenecek, engelli ataması saat kaçta yapılacak? EKPSS kura çekimi hakkında merak edilenler…
17.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak?
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak? Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Son 20 yılda engelli memur sayısını yaklaşık 10 kat, işçi sayısını ise 3 kat artırdık. 17 Şubat'ta bir engelli memur ataması daha yapacağız" dedi.
8.02.2022 Memur
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı...
Kredi, fatura, destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri tek tek açıkladı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı görevindeki değişim, ülke gündemindeki konular ve ekonomik gelişmelere ilişkin konuştu. Erdoğan, konuşmasında bazı müjdeler de verdi. Erdoğan elektrik faturalarıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın 2-3 kat faturalarının arttığı yönündeki şikayetleri sonrası elektik kurumlarımıza tarifelerin düzenlemeye gitmesi talimatını verdik. Elektrik faturalarında aylık tüketimi, 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz" dedi.
31.01.2022 Gündem
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu
Memur adaylarına atama müjdesi! Bakan duyurdu Son dakika haberi... Milyonlarca memur adayına müjdeli haber geldi. Atama yapılıyor. Sınav ücretleri karşılanacak, tercihler ocak ayında yapılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “2022 yılı ocak ayı sonunda 2 bin 927 engelli memurumuzun kamuya atamasını gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 66 bin 14'e çıkarmış olacağız” dedi.
22.12.2021 Personel Alımı
Bakandan kamu ataması müjdesi! Bu ay sonu yapılacak
Bakandan kamu ataması müjdesi! Bu ay sonu yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,"Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan topladığımız talepler çerçevesinde aralık ayının son haftasında engelli kardeşlerimizin kamu kurumlarına atanması için bir kura töreni düzenleyeceğiz" dedi.
3.12.2019 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e çağrı: Kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e çağrı: Kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum Cumhurbaşkanı maaşı üzerinden gelen eleştirilere son veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ek bütçenin genel kuruldaki görüşmelerinde Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili maddenin kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.
27.06.2022 Ekonomi
EKPSS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman belli olacak? İşte EKPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
EKPSS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman belli olacak? İşte EKPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih! EKPSS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? EKPSS tercih sonuçları için nefesler tutuldu, beklenen gün nihayet geldi. 8 Şubat 2022'de erişime açılması beklenen EKPSS tercih sonuçları bugün açıklanacak. EKPSS puanı esas alınarak ilan edilen kadrolara tercihlerine göre yerleştirilecek olan adaylardan 2 bin 927 engelli vatandaşın kamuya yerleşmiş olacak. İşte EKPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı saat…
17.02.2022 Personel Alımı
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi!
15 bin öğretmen ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan öğretmen ataması müjdesi! Milyonlarca öğretmen adayının beklediği müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçelerini sunan Oktay, 2022'de yapılacak öğretmen alımını duyurdu. Oktay, "15 bin öğretmen ataması daha gerçekleştirilecek." dedi. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman? İşte detaylar...
15.12.2021 Eğitim
SGK, SSK, Bağkur, emekli, memur milyonları ilgilendiriyor! 90 gün şartı var, o parayı alamazsınız
SGK, SSK, Bağkur, emekli, memur milyonları ilgilendiriyor! 90 gün şartı var, o parayı alamazsınız Emekli, çalışan, memur, SGK, SSK, Bağkur'lu milyonlarca kişi merak ediyordu. Tek tek açıkladı. SGK o parayı 90 gün dolmadan ödemez. SGK merkezine müracaat ederek ‘Kıdeme esas yazı’ alırsanız tazminatınız alırsınız. Ne kadar emekli maaşı alırım? Ne zaman emekli olurum gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
6.03.2021 Uzmana Sor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika aşı açıklaması: Biz başladık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika aşı açıklaması: Biz başladık... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Sosyal Atama Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan, "Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde şu anda aşı sıkıntısı var biz ise aşı konusunda attığımız adımlarla süratle aşılarımızı aldırmaya başladık." dedi.
26.01.2021 Siyaset
Tavuk karası olduğu için görevden alınan öğretmen hukuk mücadelesi başlattı
Tavuk karası olduğu için görevden alınan öğretmen hukuk mücadelesi başlattı Van’da 2 aile, tavuk karası hastası olan ve sınav kağıtlarını öğrencileriyle birlikte okuduğunu iddia ettikleri fizik öğretmeni Turgay Özmen’i (57) şikayet etti. Öğretmenlikten alınıp, memur olarak başka okulda görevlendirilen Özmen, görevine dönmek için hukuk mücadelesi başlattı.
3.12.2020 Gündem
Engelli atamaları ne zaman 2020? Engelli memur atamaları…
Engelli atamaları ne zaman 2020? Engelli memur atamaları… Engelli memur atamaları ne zaman olacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuyla ilgili açıklama yaparak, kamuya engelli ataması için tarih verdi. Engelli atamaları ne zaman 2020? Engelli memur atamaları…
7.11.2020 Memur
Kamu kurumlarına engelli kadrosu yazısı!
Kamu kurumlarına engelli kadrosu yazısı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurumlarından münhal (boş) engelli kadrolarını 31 Ekim 2020 tarihine kadar, Bakanlığın internet sitesinden bildirmelerini istedi.
5.09.2020 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
EKPSS 2019/1 tercih sonuçları belli oldu mu? Eğitim durumuna göre engelli memur şartları neledir?
EKPSS 2019/1 tercih sonuçları belli oldu mu? Eğitim durumuna göre engelli memur şartları neledir? 2019 EKPSS başvuru sonuçları ve kura çekiminin ne zaman yapılacağı günün en çok aranan sorularından biri oldu. 2019 EKPSS tercih sonuçlarının ve kura töreni bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan törenle belli oldu. Atama için heyecanla bekleyen vatandaşlar, EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını soruyordu. Engelli memur atama sonuçları hakkında merak edilenler…
9.01.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde gündeme dair önemi açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin Özek'in yüzene asit döken sanığın aldığı ceza ile ilgili konuşarak, verilen cezanın az olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.
9.01.2020 Gündem
EKPSS tercih sonuçları bugün mü açıklanacak?
EKPSS tercih sonuçları bugün mü açıklanacak? EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu bugün oldukça sık soruluyor. Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve EKPSS tercih sonuçlarının 9 ocakta açıklanacağını duyurmuştu. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS kura töreni saat kaçta yapılacak? Engelli memur atama sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar…
9.01.2020 Eğitim
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak Yarın 572 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atamaları yapılacak.
19.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Memur Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli memur ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.