Emre Kocadağ

Emre Kocadağ

Son dakika Emre Kocadağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Kocadağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Kocadağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Kocadağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre kocadağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 emre kocadağ haberi bulunmuştur. Tüm emre kocadağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, başkan adaylığını açıklıyor
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, başkan adaylığını açıklıyor Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü kongreye girmeme kararı sonrası adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.
8.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi Beşiktaş'ta Antalyaspor yenilgisi sonrası antrenör Burak Yılmaz ile başkan Ahmet Nur Çebi görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmede Burak Yılmaz'a söz verdi.
7.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Emre Kocadağ kimdir? BJK Asbaşkanı Emre Kocadağ serveti ne kadar?
Emre Kocadağ kimdir? BJK Asbaşkanı Emre Kocadağ serveti ne kadar? Emre Kocadağ kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Beşiktaş Asbaşkanı ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ'ın liste hazırladığı ve BJK başkanlığına aday olacağı iddia edildi. Siyah beyazlı taraftarlar "Emre Kocadağ kimdir, ne iş yapıyor?", "Emre Kocadağ serveti ne kadar?" sorularına yanıt aramaya başladı.
30.10.2023 Gündem
İtalyan gazeteci Beşiktaş'ın yeni stoperini duyurdu!
İtalyan gazeteci Beşiktaş'ın yeni stoperini duyurdu! Beşiktaş, Southampton forması giyen 26 yaşındaki stoper Lyanco'nun işini bitirdi.
19.07.2023 Beşiktaş
Şampiyonluk için dev prim! 100'er bin dolar
Şampiyonluk için dev prim! 100'er bin dolar Beşiktaş yönetimi şampiyon olunması halinde oyuncularına 100'er bin dolar prim dağıtma kararı aldı.
8.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı Pazar günü Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 yenerek Galatasaray'la puan farkını 11 yapan Beşiktaş, Hatayspor ve Gaziantep FK maçları için UEFA'ya gitti.
4.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan TFF'ye başvuru MHK'ye gönderme: Manuel zekanıza cevabımızı verdik
Beşiktaş'tan TFF'ye başvuru MHK'ye gönderme: Manuel zekanıza cevabımızı verdik Süper Lig'in 27.haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 yenerek Galatasaray'la olan puan farkını 11'e düşüren Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'ın hem TFF'ye hem de MHK'ye olan tepkisi dikkat çekerken, Kocadağ'ın maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında sarfettiği sözler ise Siyah Beyazlı cephede takdir topladı.
2.04.2023 Beşiktaş
Almanya ve Polonya'da örnekleri var! Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru
Almanya ve Polonya'da örnekleri var! Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru Beşiktaş, TFF’nin ligden çekilen takımların kalan maçlarını hükmen mağlup sayılması kararını UEFA’ya taşıyacak. Şampiyonlar Ligi'nin yönetmeliğinde bulunan 28. maddesinin 3. bendinde belirtilen karar üzerinden başvuruda bulunulacak.
22.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş her şeyi ayarladı! 'Git sözleşmesini feshet öyle gel'
Beşiktaş her şeyi ayarladı! 'Git sözleşmesini feshet öyle gel' Wout Weghorst'la yollarını ayırdıktan sonra Vincent Aboubakar'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, yıldız golcünün sözleşmesinin feshedilmesini bekliyor.
16.01.2023 Beşiktaş
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılara gelmesinde çevresinin çok etkisi olduğunu söyledi. Kendi evinde gibi hissettiğini ifade eden Icardi, Nef Stadyumu'nda da inanılmaz bir atmosfer olduğunu belirtti.
14.01.2023 Galatasaray
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Weghorts gitti, bizim 2 senede yaptığımız transferler ortada. Dünyanın birçok yıldızını Beşiktaşa kazandırdık. Çok düşük maliyetlere kazandırdık. Gidenin yeri dolacaktır, bununla alakalı çalışıyoruz. Aboubakar da Beşiktaş’a çok büyük katkıları olmuş bir oyuncu kendisi de gündemimizde demek istiyorum. Tabi onun da sözleşmesi devam ediyor. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız. Boupendza da listede olabilecek bir oyuncu ama birkaç oyuncu daha var listemizde. Başka bölgeler için de var.” dedi.
14.01.2023 Beşiktaş
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Beşiktaş'ta Ozan Tufan harekatı
Beşiktaş'ta Ozan Tufan harekatı Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği Ozan Tufan için harekete geçti.
4.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama...
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama... Beşiktaş'ın 1,5 yıllık kontrat imzaladığı Şenol Güneş'in yardımcılığını Eren Şafak yapacak. Siyah-beyazlı takımda bir dönem forma giyen Real Madrid efsanesi Guti Hernandez, sosyal medya hesabından Şenol Güneş paylaşımı yapması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Beşiktaş
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım"
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" Süper Lig'de kendisine sunulan kadronun hakkını veremediği görülen Valerien Ismael'in Ahmet Nur Çebi'ye "Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" sözleri yönetimde memnuniyetle karşılandı.
21.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst'un opsiyon bedeli belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst'un opsiyon bedeli belli oldu! Forvet atağına kalkan ve bu bölge için üst üste transferler açıklayan Beşiktaş'ın renklerine kattığı Wout Weghorst'un opsiyon bedeli netlik kazandı.
7.07.2022 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi Romain Saiss!
İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi Romain Saiss! Vida ile yollarını ayıran Montero ve Welinton'dan çok da memnun kalmayan Beşiktaş Romain Saiss'ın işini bitirdi.
3.06.2022 Beşiktaş
Ne Beşiktaş ne Adana Demirspor! Fransa basını yeni takımını yazdı
Ne Beşiktaş ne Adana Demirspor! Fransa basını yeni takımını yazdı Lille'den ayrılan ve adı sık sık Süper Lig ekipleriyle anılan Burak Yılmaz'ın Lig 1 ekibi Reims'le görüştüğü ortaya çıktı.
25.05.2022 Fransa
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama Pazartesi NEF Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle sarı kırmızılı yöneticiler maçın ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. TFF topu Beşiktaş'a atarken, Emre Kocadağ'dan flaş bir açıklama geldi.
11.03.2022 Galatasaray
Sergen Yalçın ve Ljajic bombası! Başkan canlı yayında açıkladı
Sergen Yalçın ve Ljajic bombası! Başkan canlı yayında açıkladı Beşiktaş'ın 2022 yılı 1. Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan başkan Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktör Sergen Yalçın'la ilgili 'altını oydu' eleştirilerine sert tepki gösterdi. Çebi, Ljajic ile ilgili de "3 milyon 750 bin euro bizden alan futbolcuya 750 bin euro bile öneren olmadı. 350 bin euro'ya git dediğimizde "Ne işim olur orada? Ben, İstanbul'dayım ve keyfim yerinde" dedi." açıklamasında bulundu.
5.03.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Emre Kocadağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre kocadağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.