Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi

Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi

Beşiktaş'ta Antalyaspor yenilgisi sonrası antrenör Burak Yılmaz ile başkan Ahmet Nur Çebi görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmede Burak Yılmaz'a söz verdi.

Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında yaşananların ardından başkan Ahmet Nur Çebi ve antrenör Burak Yılmaz kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşmede başkan tarafından Burak Yılmaz'a söz verildi.

GÖREVİ BIRAKABİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından teknik sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile toplantı yapacağını ve sonrasında görevi bırakabileceğini açıklamıştı.

Burak Yılmaz, Antalya’daki maç sonunda, “Şimdi buradan çıkınca konuşacağım. Küçük isteklerim olacak. Hayır derse ayrılacağım. Benim kimseden beklentim yok. Ben sabah akşam burada çalışıyorum. Ben kendi ülkemde böyle bir saygısızlık yaptırmam, yaptırmam. Hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var, kanal kanal gezen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla konuşacağım, 3-4 Aralık’a kadar devam edeceksem benim ufak isteklerim var, olmayacaksa ben teşekkür edeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Karşılaşmanın ardından ikilinin Antalya’da bir araya geldiği ve bir durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi. Fanatik'te yer alan habere göre Ahmet Nur Çebi ve Burak Yılmaz arasında yapılan görüşmede ayrılık kararı çıkmadı. Beşiktaş'ın 3 Aralık tarihine kadar Burak Yılmaz ile yola devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

SEÇİME KADAR SÖZ VERİLDİ!

Görüşmenin finalinde, yola devam kararı çıktı. Burak Yılmaz’ın, “Seçime kadar ben devam edeceksem, başkandan ufak isteklerim olacak” diyerek istediği desteğe Çebi’den olumlu yanıt geldiği bildirildi. Başkanın seçime kadar yeni bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi düşünmediklerini belirttiği ve Burak Yılmaz’a 3 Aralık’taki seçime kadar destek sözü verdiği kaydedildi.

EMRE KOACADAĞ'IN TEKNİK DİREKTÖR ADAYI SERGEN YALÇIN

Beşiktaş'ta olağanüstü genel kurula sayılı günler kala başkan adaylığını açıklaması beklenen Emre Kocadağ'ın Sergen Yalçın ile anlaşma sağladığı öne sürüldü. Kocadağ'ın 2020-2021 sezonunda Kara Kartal'a çifte kupa zaferi yaşatan Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fanatik'te yer alan habere göre başkan adaylığını açıklayan Emre Kocadağ, sürpriz bir isim ile anlaşmaya vardı. Buna göre Kocadağ, Kara Kartal’ı geçtiğimiz yıllarda şampiyon yapan Sergen Yalçın ile prensipte el sıkıştı. Ayrıca diğer başkan adaylarının da teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile temasa geçtiği gelen haberler arasında yer aldı.

BEŞİKTAŞ'LA ÇİFTE KUPA ZAFERİ YAŞADI

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu çifte kupayla tamamlamıştı. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray ile ligin son haftalarında kıyasıya şampiyonluk yarışına girmişti. İki takım son haftaya aynı puanda girmişti. Beşiktaş, İzmir'de Göztepe'yi 2-1 mağlup etmiş Galatasaray ise sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etmişti. Beşiktaş, Galatasaray'ın 1 gol önünde averajla şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu.

İzmir'de şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş, aynı statta bu kez Antalyaspor'u kupa finalinde mağlup ederek Sergen Yalçın'la çifte kupayı müzesine götürmüştü.

AHMET NUR ÇEBİ'YE GÖNDERMEDE BULUNDU

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, TV100'de katıldığı programda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye göndermede bulunmuştu. Sergen Yalçın, "Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız." ifadelerini kullanmıştı.