Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İtalyan gazeteci Beşiktaş'ın yeni stoperini duyurdu!

İtalyan gazeteci Beşiktaş'ın yeni stoperini duyurdu!

Beşiktaş, Southampton forması giyen 26 yaşındaki stoper Lyanco'nun işini bitirdi.

İtalyan gazeteci Beşiktaş'ın yeni stoperini duyurdu!

Transferde son dönemde taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş yönetimi, sessizliğini bozdu. Kartal'ın talip olduğu Halil Dervişoğlu son dakika hamlesiyle Galatasaray'a transfer olurken, Dusan Tadic ise ezeli rakip Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Özellikle Ajax'la sözleşmesini fesheden Sırp yıldızın ezeli rakibe imza atması, siyah-beyazlı taraftarları öfkelendirdi.

DİVAN KURULU BAŞKANI'NDAN ÇEBİ'YE ÇAĞRI

Stadyuma isim sponsorluğu bulamayan ve transferde de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalarak taraftarını üzen Beşiktaş'ta kulübün içinden Başkan Ahmet Nur Çebi'ye çağrı geldi. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk sosyal medya hesabı üzerinden Ahmet Nur Çebi'ye ilettikleri yazıyı "Divan Kurulu olarak bugün Sn. Başkan Ahmet Nur Çebi’ye sponsorluklar ve transferler ile ilgili acilen camiayı rahatlatacak açıklama beklediğimizi yazılı olarak ilettik" ifadeleri ile duyurdu.

LYANCO İLE ANLAŞMA TAMAM

Şu ana kadar kadrosuna Somaspor formasını giyen Emrecan Bulut'u katan siyah-beyazlı yönetim Southampton'ın savunmacısı Lyanco ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi markajına aldığı ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı

TEKLİF YÜKSELTİLDİ

Asbaşkan Emre Kocadağ, transfer çalışmaları için İzmir’e gitmişti. Göztepe ile hazırlık maçı yapmak için İzmir’de bulunan Southampton’lı yöneticilerle görüşmüştü. Daha önce 4 milyon euroluk teklifini 5 milyon euroya yükselten siyah-beyazlıların İngiliz ekibini ikna etti.

ROMANO ANLAŞMAYI DUYURDU

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, tecrübeli savunma oyuncusunun transferi için kendisi ve kulübü Southampton'la anlaşmaya vardı. 4 senelik sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı oyuncunun yarın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

EMİRHAN DELİBAŞ GÖZTEPE’YE BONSERVİSİYLE VERİLDİ

Sports Digitale'in haberine göre, 2 kulüp arasında yapılan Lyanco anlaşmasına göre Emirhan Delibaş Göztepe’ye bonservisiyle verildi. Bunun örneğini geçen sene Redmond transferinde Hasic ve Emirhan’ın kiralık olarak Göztepe’ye gitmesinde yaşamıştık.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON 30 MAÇA ÇIKTI

Lyanco, 2022-2023 sezonunda Southampton ile 21 tanesi Premier Lig olmak üzere 30 maça çıktı. 26 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı.

İtalyan gazeteci Beşiktaşın yeni stoperini duyurdu