Emmy Ödülleri

Emmy Ödülleri

Son dakika Emmy Ödülleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emmy Ödülleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emmy Ödülleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmy Ödülleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmy ödülleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 emmy ödülleri haberi bulunmuştur. Tüm emmy ödülleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Telenovela kategorisinde ödül alan “Yargı” dizisinin başarılı senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi: “Ben ödül alacağımızı biliyordum. Galiba ekipteki en inanan da bendim.”
25.01.2024 Magazin
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü Oyuncu Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinde canlandırdığı 'Ceylin' karakteri ile Latin Amerika'nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.
2.11.2023 Magazin
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, Emmy Ödülleri’nde finale kaldı.
25.09.2023 Vitrin
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman?
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman? Emmy ödülleri ne zaman, 75. Emmy ödül töreni ertelendi mi? Bu yıl 75'incisi düzenlenecek olan Emmy Ödüllerinin bu yıl 75'incisi düzenlenecek. Emmy Ödülleri töreni tarihi sorgulanırken, Emmy Ödül töreni ertelendi mi, Emmy Ödülleri neden ertelendi?” sorularına da yanıt aranıyor.
11.08.2023 Kültür Sanat
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı 2021 yılında Türkiye'de çekilen 'Aftersun' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde Oscar'a aday gösterilen Paul Mescal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası destek mesajı yayınladı.
12.02.2023 Magazin
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022 74.sü düzenlenen Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. Farklı yapım ve oyuncuların yarıştığı gecenin sonunda en iyiler, Emmy Ödülünü kazandı. İşte, 74.Emmy Ödülleri ve kazananları...
13.09.2022 Kültür Sanat
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Bob Rafelson hayatını kaybetti Hollywood’un ünlü yönetmeni, Emmy Ödüllü Bob Rafelson 89 yaşında hayatını kaybetti.
25.07.2022 Magazin
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler…
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler… Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl video konferans yöntemiyle gerçekleşen Emmy Ödülleri’nin 73. Los Angeles’te yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Netflix yapımı "The Crown" ve "The Queen's Gambit" ile komedi dalında Apple TV yapımı "Ted Lasso" damgasını vurdu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kazananları…
20.09.2021 Gündem
Cloris Leachman hayatını kaybetti
Cloris Leachman hayatını kaybetti ABD'li oyuncu ve komedyen Cloris Leachman 94 yaşında yaşamını yitirdi.
28.01.2021 Dünya
Neslihan Atagül yurtdışına açılıyor
Neslihan Atagül yurtdışına açılıyor Oyuncu Neslihan Atagül, yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Global bir projede yer almak için sözleşme imzalayacak olan oyuncu, “Mesleğimi yurtdışında geniş bir kitleye sergileyecek olmak beni heyecanlandırıyor” dedi.
8.11.2020 Magazin
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Arıza'dan ilk fotoğraflar paylaşıldı. Ayça Ayşin Turan ile baş rolü paylaştığı Arıza dizisinden ilk kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşılan Tolga Sarıtaş, beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, Tolga Sarıtaş ve yeni dizisi hakkında araştırmalar da arttı. Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı…
18.07.2020 Gündem
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
Haluk Bilginer, İngiliz dizisinde başrol oynayacak
Haluk Bilginer, İngiliz dizisinde başrol oynayacak Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer, İngiliz yapımı 'Alex Rider' dizisinde başrolde yer alacak.
20.05.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
'İnsanlar yorucu'
'İnsanlar yorucu' İrem Sak, Haluk Bilginer’in, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmesinden sonra, “İrem, gel arada Emmy’nin tozunu al’ dese, ‘Haluk Bey, kaç gibi müsait ev’? derim” tweet’ine gelen tepkiler yüzünden isyan etti.
11.12.2019 Magazin
Haluk Bilginer ödülü ekibiyle kutladı
Haluk Bilginer ödülü ekibiyle kutladı Usta sanatçı Haluk Bilginer, Onur Saylak'ın yönettiği 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agah Beyoğlu' rolü ile Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu' seçilmişti.
4.12.2019 Magazin
Emmy Ödülü kazanan ünlü oyuncu Haluk Bilginer İstanbul'a geldi
Emmy Ödülü kazanan ünlü oyuncu Haluk Bilginer İstanbul'a geldi Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülen sanatçı Haluk Bilginer, İstanbul Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. Havalimanında yoğun ilgiyle karşılayan tiyatro ve sinema sanatçısı Bilginer, "Ödülü kazanmış olmam kendi adıma mutluluk vesilesi ama beni asıl mutlu eden şey, Türkiye'de bu ödülün bir mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanmasıdır. Bu beni çok mutlu etti gerçekten" diye konuştu.
27.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emmy Ödülleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmy ödülleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.