Emmy

Emmy

Son dakika emmy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emmy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emmy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmy gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 emmy haberi bulunmuştur. Tüm emmy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Telenovela kategorisinde ödül alan “Yargı” dizisinin başarılı senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi: “Ben ödül alacağımızı biliyordum. Galiba ekipteki en inanan da bendim.”
25.01.2024 Magazin
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi "Homicide" ve "Brooklyn 99" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Emmy ödüllü aktör Andre Braugher 61 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, Homicide dizisindeki rol arkadaşı Ami Brabson ile 30 yılı aşkın bir süredir evliydi. Çiftin üç oğulları vardı.
13.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü Oyuncu Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinde canlandırdığı 'Ceylin' karakteri ile Latin Amerika'nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.
2.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, Emmy Ödülleri’nde finale kaldı.
25.09.2023 Vitrin
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman?
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman? Emmy ödülleri ne zaman, 75. Emmy ödül töreni ertelendi mi? Bu yıl 75'incisi düzenlenecek olan Emmy Ödüllerinin bu yıl 75'incisi düzenlenecek. Emmy Ödülleri töreni tarihi sorgulanırken, Emmy Ödül töreni ertelendi mi, Emmy Ödülleri neden ertelendi?” sorularına da yanıt aranıyor.
11.08.2023 Kültür Sanat
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Peter Werner hayatını kaybetti!
Peter Werner hayatını kaybetti! Başarılı televizyon dizileriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Peter Werner, 76 yaşında yaşamını yitirdi.
23.03.2023 Magazin
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı
İngiliz oyuncu Paul Mescal'den destek mesajı 2021 yılında Türkiye'de çekilen 'Aftersun' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde Oscar'a aday gösterilen Paul Mescal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası destek mesajı yayınladı.
12.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu belgesel için Türkiye’de
Dünyaca ünlü oyuncu belgesel için Türkiye’de Küresel iklim değişikliği hakkında çekimleri süren tek bölümden oluşan uzun metraj belgeselde Türkiye’de sorunun çözümü ile ilgili atılan adımlar ve gerçekleştirilen projeler ve dünyadaki uygulamalar ile farkındalık kazandırmak hedefleniyor. Belgeselin sunuculuğunu üstlenmesi için dünyaca ünlü oyuncu Adrian Grenier TRT World tarafından Türkiye’ye getirildi.
27.01.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir? Cheers dizisinde ‘Rebecca Howe’ karakterini canlandıran Emmy ödüllü oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında öldü. Peki, Kirstie Alley kimdir, neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
6.12.2022 Magazin
'Yargı' İspanya’da reytinglerde birinci oldu!
'Yargı' İspanya’da reytinglerde birinci oldu! Yargı, İspanyol basınının da gündemine oturdu. Kanal D ekranlarında ikinci sezonuyla da izleyiciyi ekrana kilitleyen, Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ İspanya’nın Antena3 kanalında ‘Secretos De Familia’ adıyla yayınlanmaya başlayıp, daha ilk bölümüyle 2 milyon izlenme alarak günün birincisi oldu.  
12.10.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Emmy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.