Emlak Haberleri

Emlak Haberleri

Son dakika emlak haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 emlak haberleri haberi bulunmuştur. Tüm emlak haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyasi istikrar satışlara yansımaya başladı
Siyasi istikrar satışlara yansımaya başladı Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür, Milliyetemlak.com'a fuarı ve konut sektörünü değerlendirdi.
12.09.2014 Arşiv
Milliyet Emlak standına yoğun ilgi
Milliyet Emlak standına yoğun ilgi CNR Expo'da Milliyet Emlak standını ziyaret edenler hediye kazanıyor!
14.09.2014 Arşiv
"Emlakta Başarının Sırları" paylaşıldı
"Emlakta Başarının Sırları" paylaşıldı Milliyet Emlak, CNR Expo 2014 Emlak Fuarı'nda düzenlediği konferansla fuara damga vurdu.
12.09.2014 Arşiv
Zengin yabancılar yatırıma gelecek
Zengin yabancılar yatırıma gelecek Emlak sektörünün kalbinin attığı CNR Expo 2014 Emlak fuarı başladı.
11.09.2014 Arşiv
3. çeyrekte konut satışları artacak
3. çeyrekte konut satışları artacak CNR Expo Emlak Fuarı başladı. Sektörün kalbi fuarda atıyor.
11.09.2014 Arşiv
Emlak sektörünün kalbi Emlak Fuarı'nda atıyor!
Emlak sektörünün kalbi Emlak Fuarı'nda atıyor! Emlak sektörünün yıldız projelerinin bir araya geldiği CNR EXpo Emlak 2014 Fuarı bugün başladı.
11.09.2014 Arşiv
Yalılar direniyor!
Yalılar direniyor! Ayıkcan Emlak yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, kurdaki artışın yalı satışlarını etkilemediğini söyledi.
16.02.2014 Futbol
Ev arayanlar buraya!
Ev arayanlar buraya! Bildiğiniz seri ilan sitelerini unutun, artık Türkiye'nin dünyada örneği olmayan bir emlak sitesi var...
5.03.2013 Ekonomi
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan göç dalgası, kiraların yükselmesine neden oldu. Yaşanan artışlar sonrası devlet, özel önlemler aldı. Ancak fırsatçı ev sahipleri yüksek kira bedelleri talep etmeye devam ediyor. Öyle ki Antalya'da kiralık daire fiyatları; 40 bin liraya kadar çıkıyor. Ayrıca mülk sahipleri bir yıllık kira bedelini de peşin olarak talep ediyor.
20.10.2022 Ekonomi
Konut fiyatlarındaki köpük eriyecek! Ev sahipleri harekete geçti, sayı hızla artıyor
Konut fiyatlarındaki köpük eriyecek! Ev sahipleri harekete geçti, sayı hızla artıyor Uzun süredir fahiş fiyatlar ile gündemde olan gayrimenkul sektörü ile ilgili harekete geçildi. Sosyal konut projesi ve hazine arazilerinin vatandaşa satılacağı haberleri, konut sektöründe fiyatların düşeceği beklentisini oluşturdu. Durum böyle olunca vatandaş satışa geçti. İnternet ilanlarında son 1 haftada 20 bin konut ve ticari iş yeri satışa çıktı. Sektör temsilcileri “Fiyatların düşeceğini gören ev sahibi evini tavandan satmak için harekete geçti” dedi.
7.08.2022 Ekonomi
Temerrüt nedir, temerrüde düşmek ne demek? Evergrande temerrüte düşmekten kurtuldu!
Temerrüt nedir, temerrüde düşmek ne demek? Evergrande temerrüte düşmekten kurtuldu! Evergrande’nin uzun zamandır borçlarını çeviremediği ve iflas edeceği gündemdeydi. Evergrande’nin iflası, Çin ekonomisi dışında dünya ekonomisinde de büyük etkilere sahip olabileceğinden yakından takip ediliyor. Emlak şirketi Evergrande, dün yapması gereken 148 milyon dolarlık ödemeyi yapmayınca, sosyal medyada Evergrande şirketinin iflas ettiği haberleri yayıldı. İflas haberlerinin ardından kripto para piyasası hızla düştü. China Evergrande 30 günlük ek sürenin sonunda bazı tahvil yatırımcılarına faiz ödemesini yaptı ve temerrüdden kurtuldu. Peki, Temerrüt nedir, temerrüde düşmek ne demek?
11.11.2021 Ekonomi
Emlakçılıkta yeni dönem! Artık yapılamayacak, ev alan ve ev satanlar...
Emlakçılıkta yeni dönem! Artık yapılamayacak, ev alan ve ev satanlar... Bakanlık harekete geçti ve açıklama geldi. Artık yapılamayacak. Uygulama uzun süredir gündemdeydi. Yeni düzenlemede geri sayım başladı. Ev alacak ya da evini satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Son tarih 31 Mart'a kadar uzatılmıştı. Yetkisi olmayanlar artık yapamayacak. Yapanlara ise yakalanmaları halinde ceza uygulanacak ve cezalar 10 katına kadar çıkabilecek. Emlakçılar için bakanlıktan maille 'yetki belgesi başvuru' uyarısı geldi. Eğer son tarihe kadar başvuru yapılmazsa 1 Nisan'dan itibaren emlakçılık yapılamayacak. İhbar için şikayet hattı da kuruldu.
26.03.2021 Ekonomi
TÜRGEV Genel Müdürü Altındiş:  İBB bize bilgi, belge sunamadı
TÜRGEV Genel Müdürü Altındiş: İBB bize bilgi, belge sunamadı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na (TÜRGEV) toplam değeri 165 milyon lira olan 5 taşınmaz verildiğini iddia etti. TÜRGEV Genel Müdürü Oktay Altındiş, 3 kez İBB'ye başvuruda bulunmalarına rağmen söz konusu taşınmazların neler olduğunu bir türlü öğrenemediklerini söyledi.
17.02.2020 Gündem
Karagümrük’teki evini satıyor
Karagümrük’teki evini satıyor Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.
17.07.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Temmuz Pazartesi 9 Temmuz Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Bültenden gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Programı seyrederken hem yarışma anını yaşayabilir hem de eleyici sorular karşısında stresinizi atabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalın.
9.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile çarşamba akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar 1 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile pazar akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.07.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlıyor. Siyasetten sağlığa kadar her alandaki tüm sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşısından tek tek öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneleri ile ekranları renklendiren sinema filmini arkadaşlarınızla birlikte seyrederek güzel bir film keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına giriş yapacak. Sevilen renkli diziyi, sevdiklerinizle birlikte Star ekranlarından seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı yerli dizinin yepyeni ilk bölümü ekranlara dahil olacak. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen bu mükemmel yapım ile aşkın farklı yönlerine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi 25 Haziran Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlayacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve olaylarını detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Genel kültür, tarih, siyaset ve güncel yaşam gibi pek çok konudaki sorularla yayına başlayan yarışmayı keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.