Emekli Zam Oranı

Emekli Zam Oranı

Son dakika emekli zam oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zam oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zam oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zam Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zam oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.177 emekli zam oranı haberi bulunmuştur. Tüm emekli zam oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek zamla birlikte yüzde 49,25 oranında artış yapıldı. Emekli zam farklarının Resmi Gazetede yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Yüzde 5 zam farkına yönelik kanun teklifi, Meclis'te kabul edildi. Emekli maaş farkları, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatırılacak. Peki, Emekli farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50 Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Öte yandan sabit gelirli için de çalışmalar başlıyor. Aralık ayında belirlenecek olan 2024 yılı asgari ücreti için de belirleyici parametre enflasyon olacak. İşte memur maaşı, emelli aylığı ve asgari ücret ile ilgili yapılacak değişikliğin detayları...
10.09.2023 Emekli
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Maaşlara gelecek zam oranı açıklandı, hesaba yatacak
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Maaşlara gelecek zam oranı açıklandı, hesaba yatacak Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli maaşı Temmuz zammı için geri sayım başladı. Asgari ücret, 6 aylık enflasyonun yüzde 18-19 bandında beklendiği ortamda refah payı ile yüzde 34 zam alması emekliye zam düzenlemesi için de beklentileri artırdı. Milyonların aklında hep aynı soru var: Temmuzda emekli maaşı zammı ne kadar olacak? TÜİK'in Haziran ayı enflasyon rakamını açıklaması sonrası 6 aylık enflasyon ile refah payı hariç SSK ve Bağ-Kur emeklisi için zam oranı kesinleşecek. Buna ek zam ilave edilecek. Emekli zam oranı için de yeni formül masada yer alıyor. İki veri emekli zammı için referans olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı teknik, Hazine ve Maliye Bakanlığı'da bütçe çalışmalarını gerçekleştiriyor. Öte yandan memur aylıklarına gelecek zamlarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Buna göre en düşük memur maaşı 22 bin lira olacak. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
22.06.2023 Emekli
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş! Memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin gözü 2023 yılının ocak ayına çevrildi. Yılın sonuna yaklaşılırken, emekliye yapılacak zam da merak edilen konular arasında yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanacak aralık ayı enflasyonu ile birlikte SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı netleşecek, memur emeklisinin alacağı enflasyon farkı da belli olacak. Peki, Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
26.12.2022 Emekli
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları...
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları... SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarına zam geldi! Yeni maaşlar belli oldu. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. 14 milyon emeklinin maaşlarına yapılacak zam oranı da böylelikle belli oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları bu ay itibarıyla hesaplara geçecek. İşte SGK ve Bağ-Kur emekli zam oranı ve yeni zamlı emekli maaşları...
4.07.2022 Emekli
Ocak ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Ocak ayı enflasyon enflasyon tahmini yüzde kaç, TÜİK ocak enflasyon ve TEFE TÜFE verileri ne olur?
Ocak ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Ocak ayı enflasyon enflasyon tahmini yüzde kaç, TÜİK ocak enflasyon ve TEFE TÜFE verileri ne olur? Enflasyon oranı 2022 ne zaman açıklanacak? Ocak ayı enflasyon rakamları şubat ayıyla en çok merak edilen konu oldu. Piyasanın gözü kulağı enflasyon oranının ne zaman açıklanacağında. Merkez Bankası 2022 Ocak ayı enflasyon tahmini geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Memur, emekli zam oranı, kira artış oranı gibi rakamları etkileyen enflasyon oranı ile TEFE TÜFE verileri TÜİK tarafından yapılacak açıklamayla belli olacak. Peki, ocak enflasyon ne zaman açıklanacak? Ocak 2022 enflasyon oranı tahmini yüzde kaç?
3.02.2022 Ekonomi
Emekli aylıkları ile ilgili flaş detay! Zamlı maaşlar...
Emekli aylıkları ile ilgili flaş detay! Zamlı maaşlar... Emekli olmayı planlayan herkes, nasıl yüksek emekli maaşı alabileceğini araştırıyor. Bazı detaylar emekli maaşında artış sağlıyor. Emekli aylığı bağlanırken başvuru zamanı maaş tutarı için belirleyici oluyor. Birçok kişi yüksek emekli aylığı almak için emeklilik başvurusunu 2022'de yaptı. Ocak ayında emekli olmak için başvuru yapanlar ilk maaşlarını zamlı olarak mı alacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
13.01.2022 Uzmana Sor
Emeklilere zam müjdesi! En düşük 2 bin 500 lira...
Emeklilere zam müjdesi! En düşük 2 bin 500 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi duyurdu. Emekli maaşları ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Emekli aylıklarına enflasyon zammı dışında ilave zam geliyor.2022 itibarı ile en düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye çıkarılıyor.
3.01.2022 Emekli
Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı belli oldu mu? 2022 memur zammı ne kadar, memur maaş zammı yüzde kaç?
Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı belli oldu mu? 2022 memur zammı ne kadar, memur maaş zammı yüzde kaç? Memur zammı, bugün açıklanacak enflasyon oranlarının ardından belli olacak. TÜİK tarafından açıklanacak yılın ikinci yarına ilişkin enflasyon oranı ek zam konusu da netliğe kazandıracak. Memurlar  toplu sözleşme görüşmelerinde alınan yüzde 30-35'lik artışa ek zam olup olmayacağını sorguluyor. Sorgulamalar “Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı belli oldu mu? 2022 memur zammı ne kadar, memur maaş zammı yüzde kaç?” sorularının yanıtı üzerinden sürüyor. İşte Memur ocak zammı 2022 haberlerindeki son durum…
3.01.2022 Memur
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı?
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı ne kadar 2022, emekli zammı belli oldu mu 2022? Emekli 2022 zam haberlerini yakından takip ediyor. Emekli maaş zammı için nefesler tutuldu, bugün açıklanacak enflasyon oranlarının ardından emekliye yapılacak zam oranı da belli olacak. Asgari ücrette uygulanan zam sonrası emeklilere ne kadar zam yapılacağı merak konusuydu. Peki, emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı 2022 ne kadar oldu?
3.01.2022 Emekli
Emekliye zam ne kadar? Emekliye zam ne zaman belli olacak, SSK emekli zammı 2022 oranı?
Emekliye zam ne kadar? Emekliye zam ne zaman belli olacak, SSK emekli zammı 2022 oranı? 2022 işçi emekli zammı ne olur, emekliye zam ne kadar? Emekli zammı oranının belli olacağı enflasyon rakamları merakla bekleniyor. Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zammın arından memur ve emeklilere yapılacak zam oranın ne olacağı sorgulanmaya, yapılacak zam miktarı tahminleri araştırılmaya başlanmıştı. Emekli 2022 ocak zammı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla belli olacak. Peki, emekliye zam ne zaman belli olacak? 2022 emekli maaşı zammı ne kadar olacak?
28.12.2021 Emekli
Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları...
Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları... Memur ve memur emeklisinin gözü yapılacak zam oranlarına çevrildi. Asgari ücretteki rekor artış sonrası memurlar için de yüksek zam beklentisi oluştu. Yeni yıla sayılı günler kala milyonların gündeminde 2022 memur zammı yer alıyor. Ek zam konusu memur ve memur emeklisinin gözünü Bakanlığa çevrilmesine neden oldu. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına yanıt arıyor. 2022 zam oranları ile ilgili de son dakika açıklamaları art arda geliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener, "Şöyle söyleyelim net bir rakam vermeyelim ama gördüğümüz kadarıyla Türkiye yıl sonu enflasyon rakamını kasım ayında açıklanan 21,30’un üzerinde tamamlamış olacaktır. Yüzde 23-25 aralığında tamamlayacak. Asgari ücretteki gibi bir artış için memurlarımızı bir beklentiye sokmayalım. Zam artı enflasyon farkı diyoruz. İlk 6 ay için yüzde 5 zam zaten verildi. Bu yüzde 5’in üzerine gelecek enflasyon farkının ne kadar geleceğini konuşmaya başladık." ifadelerini kullandı. Öte yandan Türkiye İstatistik Kurumu, (TÜİK) 2021 yılının Aralık ayı enflasyonunu 3 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da açıklayacak. Böylece milyonlarca memur ve emeklisine yılın ilk yarısında verilecek maaş zammı belli olacak.
28.12.2021 Çalışma Hayatı
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! AK Parti'den son dakika açıklaması
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! AK Parti'den son dakika açıklaması Memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor. AK Partili milyonlarca memur ve emekli tarafından beklenen haber duyurdu. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Milletimizin alım gücünü artırmak için hem asgari ücreti tarihi bir şekilde yükseltiyor hem de önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında da düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi. Peki memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam gelmesi ön görülüyor? İşte memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan zam ile ilgili tüm detaylar...
25.12.2021 Memur
Memur ve emekliye çifte zam! 1000 lira ve...
Memur ve emekliye çifte zam! 1000 lira ve... Emekli ve memur milyonlarca kişi için müjde! 2022'de çifte zam geliyor. Maaşlarda 1000 liralık artış olacak. Tüm gözler emekli ve memur zammı için yapılacak açıklamalara çevrildi. Ocak ayında memur ve emekli maaşlarında artış yapılacak. Bunun üstüne bir de gündemde olan 3600 ek gösterge zammı eklenecek. Düzenlemenin yakında Meclis'e gelmesi bekleniyor. Ocak zammıyla ilgili ek protokol için mutabakata varan memurların yeni zammıyla ilgili bazı formüller de konuşulmaya başlandı. 2022 memur maaşları için 3 formül üzerinde duruluyor. Emekliler için ise kademeli artış formülü öne çıkıyor. İşte emekli ve memur maaşlarına ilişkin son dakika gelişmeleri...
20.12.2021 Memur
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonları kapsıyor! Çift maaş için...
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonları kapsıyor! Çift maaş için... Milyonlarca emekli zamlı bayram ikramiyelerini aldı. İkramiye ödemesinden emekli maaşı alanların yanında dul ve yetim aylığı alanlarda yararlanıyor. Birçok kişi çift ikramiye alıp alamayacağını araştırıyor.
15.05.2021 Ekonomi
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 605 lira...
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 605 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu. Zamla ilgili ilk rakam ortaya çıktı. Emekliler her yıl ocak ve temmuz aylarında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam tutarında ise, enflasyon rakamları etkili oluyor. Emekli temmuz zammı için iki kritik veri kalırken, beklenti anketine göre yapılacak zam oranı yüzde 7.66 olarak hesaplandı. Yeni veriye göre en düşük emekli aylığı esnafta 2 bin 201, Bağ-Kur tarımda bin 789, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 2 bin 605 liraya çıkacak.
14.05.2021 Ekonomi
SGK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri... Zam oranı netleşti! En düşüğü 2 bin 536 lira....
SGK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri... Zam oranı netleşti! En düşüğü 2 bin 536 lira.... Milyonlarca memur ve emekli 2021 zammını bekliyordu. Rakamlar netleşti. Şimdi kendi maaşının ne kadar yükseleceğini araştırıyor.
5.01.2021 Ekonomi
Emekliye zam!  'Asgari ücret kadar...'
Emekliye zam! 'Asgari ücret kadar...' Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak ocak zammında. Artık sayılı günler kaldı. SGK, Bağ-Kur, emekli sandığı... Tüm emeklilerin maaşları 2021'de yükselecek. 'Emekli maaşım ne kadar olur?' diye araştırma yapan emekli vatandaşlar en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını da merak ediyor. Asgari ücrete yapılan zammın belli olması ile birlikte emeklilerden de aynı oradan zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Asgari ücretteki 500 lira net artışın emeklilerimizin aylıklarına da yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ise netleşmeye başladı. Yılın ikinci yarısındaki enflasyon oranlarının baz alınarak gerçekleşeceği tahmini zam oranı emeklilere yüzde 7.96, memur ve memur emeklilerine ise 6.96 olarak göründü.
30.12.2020 Emekli
2021 Ocak emekli zam oranı | Emekli ocak zammı ne kadar olacak? 12 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi merakla bekliyor!
2021 Ocak emekli zam oranı | Emekli ocak zammı ne kadar olacak? 12 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi merakla bekliyor! SSK ve Bağ-Kur emeklisi milyonlar ocak zammını merakla bekliyor. Emekliler, emekli ocak zammı 2021 ne kadar olacak? sorusuna yanıt arıyor. 2021 emekli ocak zammı, enflasyon tahminine göre yüzde 6.35. Enflasyon oranına bağlı olarak SSK ve Bağ-Kur'lulara yapılacak emekli zammında 405 liraya kadar artış bekleniyor. İşte emekli ocak zammı hakkında merak edilenler…
23.11.2020 Emekli
Emeklilere zam! 355 lira ve...
Emeklilere zam! 355 lira ve... Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Temmuzda 5.75 zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ocak zammını merak ediyor. Beklenti anketindeki enflasyon tahmini, zam oranının yüzde 5.4 olabileceğini gösteriyor. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilere bir güzel haber de intibakla ilgili geldi. İntibak düzenlemesinin KPDK toplantısında masaya getirileceği belirtiliyor. İntibak kabul edilirse emekliler 355 liraya varan zam alacak.
19.09.2020 Emekli
Emekli zammı ne kadar oldu? SSK VE BAĞ-KUR emekli zam oranı nedir? Emekli maaşı zammı ne zaman verilecek?
Emekli zammı ne kadar oldu? SSK VE BAĞ-KUR emekli zam oranı nedir? Emekli maaşı zammı ne zaman verilecek? Temmuz ayı emekli maaşı zammı belli oldu. Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklileri, heyecanla temmuz maaş zammı için haziran ayı enflasyon rakamlarını bekliyordu. Haziran ayı enflasyon oranları belli olacak. Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklileri maaşlarını bu yılın ilk 6 aylık enflasyonu oranında zamlı alacak. Peki, emekli maaşı zammı ne kadar? Emekli maaşı zammı ne zaman verilecek? İşte Emekli temmuz zammı 2020…
3.07.2020 Emekli
Emekli sandığı, SGK, Bağkur... Tüm emeklileri ilgilendiriyor! En az 2 bin 208 TL
Emekli sandığı, SGK, Bağkur... Tüm emeklileri ilgilendiriyor! En az 2 bin 208 TL Tüm emekliler temmuzda yapılacak zammı bekliyor. Enflasyon oranına göre belirlenecek zamla birlikte SSK emeklilerinin en düşük emekli maaşı 2 bin 208 lira olurken, esnafta en düşük emekli maaşı bin 865 liraya çıkacak.
7.06.2020 Emekli
2020 memur emekli maaşı belli oldu! Yüzde 5.5 zamla emekli memur maaşı ne kadar oldu?
2020 memur emekli maaşı belli oldu! Yüzde 5.5 zamla emekli memur maaşı ne kadar oldu? 2020 emekli memur maaş zammı ne kadar? 2020 memur maaş zammı yüzde kaç oldu? Soruları TÜİK’in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasından sonra yoğun bir şekilde araştırılıyor. Memur ve memur emeklileri ocakta yüzde 4’lük zamma ilave ek 1.49 enflasyon farkı alacak. Yeni veriyle göre memur ve emekli memur maaşlarına yılın ilk 6 ayında 5.5 oranında zam yapılacak. Böylece en düşük memur emeklisi maaşı 2 bin 522 liradan 2 bin 6601 liraya çıkacak. Peki, 2020 emekli maaşı zamla birlikte ne kadar olacak? İşte 2020 memur maaşı hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zam Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zam oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.