Emekli Sandığı

Emekli Sandığı

Son dakika emekli sandığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli sandığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli sandığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Sandığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli sandığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.900 emekli sandığı haberi bulunmuştur. Tüm emekli sandığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi?
Maaşlar ne zaman yatacak, bayram öncesi yatar mı? 2024 Nisan maaşları erken yatacak mı 2024, bayramdan önce ödenecek mi? Ramazan Bayramı yaklaşırken, maaşların erken yatıp yatmayacağı konusu gündeme geldi. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Kamu çalışanları, memurlar ve emekliler maaşlarının ödeme tarihine ilişkin araştırmalarını hızlandırdı. Kamu kurumlarında çalışan memurların aylıkları normal şartlarda her ayın 15’inden itibaren yatırılırken emeklilerin ödemeleri ise tahsis numarasına göre yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı öncesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaşları bayramdan önce hesaplara yatırıldı. Peki, bu yıl maaşlar erken yatacak mı, memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Maaşlar ne zaman yatacak?
4.04.2024 Ekonomi
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak?
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak? Kamu kurumu çalışanları ve emeklileri nisan ayının gelmesiyle maaşlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Maaş ödemelerini bekleyen kamu çalışanları bayram sebebiyle yatırılacak maaşların bayram öncesi hesaplarında olup olmayacağını sorguluyor. Bakanlık merak edilen soruya yanıt verdi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleri tahsis numarasına göre farklı tarihlerde yapılırken, memur maaşları her ayın 15’inde hesaplara yatırılıyor. Peki, Memur ve emekli maaşları erken mi ödenecek? Kamu personeli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce mi yatacak?
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuru şartı bulunuyor. 2 yıllık maaş tek seferde banka hesaplarına yatırılıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı bulunmuyor. SGK'ya yazılı olarak başvuru yapılması gerekiyor. Ödemeler banka hesabına tek seferde yatırılıyor. İşte merak edilen detaylar...
31.03.2024 Ekonomi
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmesi! Rakamlar belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kök maaş detayı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye İstatistik Kurumu yılın ikinci enflasyon verisini açıkladı. Milyonlarca emeklinin beklentisi olan kök maaşlara Temmuz ayında yansıyacak olan enflasyon verisi de belli oldu. Öte yandan enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ikinci veri açıklandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaş farkını cebine koydu bir ödeme daha geliyor! Şubat ayında SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı 3'ü 1 arada maaş hesaba geçiyor!
Emekli maaş farkını cebine koydu bir ödeme daha geliyor! Şubat ayında SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı 3'ü 1 arada maaş hesaba geçiyor! Şubat ayı emekliler için adeta maaş yağmuru olacak. Yeni yılda zamlı maaşlarını alan emekliler ek ödemelerini de almaya hazırlanıyor. İki farklı ödemeyi hesaplarında görecek emekliler için bir ödeme imkanı daha geldi. Maaş farklarını ceplerine koyan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri bir ödeme imkanı daha alıyor. İşte son bilgiler...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam ile ilgili ilk veriler ortaya çıktı. Ocak ayı enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ilk veri...
5.02.2024 Ekonomi
Emekli sandığı maaş farkları ne zaman yatacak 2024? Emekli sandığı maaş farkları Resmi Gazetede yayınlandı mı, 4C emekli maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak?
Emekli sandığı maaş farkları ne zaman yatacak 2024? Emekli sandığı maaş farkları Resmi Gazetede yayınlandı mı, 4C emekli maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklama sonrasında, emeklilere ek zam oranı yüzde 49,25 oldu. Hükümet tarafından emeklilere yüzde 5 ek zam üzerine bir zam daha yapılarak, toplam emekli maaşı zammı yüzde 49,25'e yükseltildi. Şimdi ise gözler maaş farklarının ne zaman yatacağına çevrildi. Peki, Emekli sandığı maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak? Emekli sandığı maaş zammı 2024 ne zaman yatacak?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 2024 yılı bütçe maratonundan sonra çalışmalarına ara veren TBMM'yi yoğun bir mesai bekliyor. Meclis'in en önemli gündem maddesini çalışanlar ile emekliler oluşturacak. Ek zammın bu ay içinde hızla yasalaştırılması ve emekli aylıklarına yansıtılması hedefleniyor.
14.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşına refah payı geliyor! En düşük emekli aylığında hesap değişti, işte yeni maaşlar
Emekli maaşına refah payı geliyor! En düşük emekli aylığında hesap değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakıdan ilgilendiriyor. SSK, Bağ-Kur emeklisinin gözü refah payı olarak yapılacak ek zamma çevrildi. Emekli Sandığı emeklileri ile SSK, Bağ-Kur emeklileri arasında oluşan 11.68 puanlık zam farkının kısmen giderilmesi bekleniyor. Emekliye moral zammını gelecek hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor. SSK emeklilerinin 17-26 Ocak, Bağ-Kur emeklilerinin de 25-28 Ocak'ta aylıklarını enflasyon ve refah payı ile birlikte alması öngörülüyor.
6.01.2024 Emekli
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! İşte yeni kök maaş tablosu
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! İşte yeni kök maaş tablosu Memur emekli milyonlar bekliyordu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. Bakan Mehmet Şimşek emekli maaşı düzenlemeleri için bütçe sınırlarını sonuna kadar zorlayacak. Emekli zammı için atılacak adımlarda düşük gelir grubu gözetilecek. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
5.01.2024 Çalışma Hayatı
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024?
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024? 4A, 4B, 4C emekli aylık zammıyla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi ve yeni emekli olacakların maaş oranları belli olacak. SGK emekli maaşı hesaplama robotu ile aylık hesaplamaları yaparak emekli maaşını öğrenmek mümkün. Emeklilikte prim gün sayısı, sigorta statüsü gibi faktörler de maaşı etkiliyor. Peki, Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? SSK, Bağkur, Emekli maaşı nereden sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli aylığı sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesapla robotu…
4.01.2024 Emekli
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasıyla SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin alacağı zam oranı netlik kazanacak. 6 aylık enflasyon oranına ek memur emeklileri ise temmuzda memurlara verilen seyyanen zammın kendilerine verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
2.01.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu Çalışan emekliye ikramiye düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı. 5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Bununla beraber SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
28.12.2023 Emekli
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
27.12.2023 Gündem
5 bin TL ikramiye bekleyen emekliler dikkat! SSK, Bağ-Kur, Emekli sandığı mensubu  tüm çalışan emekliler için yeni karar
5 bin TL ikramiye bekleyen emekliler dikkat! SSK, Bağ-Kur, Emekli sandığı mensubu tüm çalışan emekliler için yeni karar Çalışan emeklinin beklediği 5 bin TL ikramiye için görüşmeler tamamlandı. TBMM Genel Kurulunda görüşülen ekonomiye ilişkin kanun teklifinin, çalışan emeklilere 5000 lira verilmesini öngören 55. maddesi kabul edildi. Peki çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı...
27.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Sandığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli sandığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.