Emekli Astsubay

Emekli Astsubay

Son dakika emekli astsubay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli astsubay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli astsubay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Astsubay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli astsubay gelişmeleri de dahil olmak üzere 945 emekli astsubay haberi bulunmuştur. Tüm emekli astsubay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduğu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü Adana’da emekli astsubayın, karısını öldürmeden bir gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı ortaya çıktı.
27.10.2023 Yaşam
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı Merkez Bankası toplam rezervleri 20 Ekim ile biten haftada 1 milyar 627 milyon dolar arttı.
26.10.2023 Ekonomi
Emekli astsubay, tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü! Kan donduran olay
Emekli astsubay, tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü! Kan donduran olay Adana'da emekli astsubay Yaşar Ergül (53), tartıştığı eşi Seda Ergül'ü (35) 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürdü.
26.10.2023 Yaşam
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023 Astsubay maaş zammı 2023 ile astsubay maaşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı olarak Kara, Hava, Deniz, Sahil Güvenlik, Jandarma ve Özel Kuvvet Komutanlığı'nda görev alan astsubaylar tarafından sorgulanmaya başlandı. Temmuz ayında memur maaşlarına yansıyan zam sonrasında kıdemlerine göre maaşlarında astsubayların maaşlarında da artış yaşanıyor. 1/4 emekli astsubay maaşları başta olmak üzere emekli astsubay maaşı da bu zamlardan etkileniyor. Peki, Hava, deniz, kara, jandarma, sahil güvenlik ve Özel Kuvvetler astsubay maaşları ne kadar? 2023 astsubay maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 astsubay maaşı…
23.10.2023 Çalışma Hayatı
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı Kocaeli’de emekli astsubay olduğu öğrenilen şahıs önce tabancayla eşini kafasından vurdu, ardından da aynı tabancayla kendi kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
28.05.2023 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
Oyuncu Şehsuvar Aktaş'ın, yangında ölen babası ve üvey annesi toprağa verildi
Oyuncu Şehsuvar Aktaş'ın, yangında ölen babası ve üvey annesi toprağa verildi Bartın'ın Dallıca köyünde, tiyatro ve sinema oyuncusu Şehsuvar Aktaş'ın yangında hayatını kaybeden babası Yücel Aktaş (86) ile üvey annesi Nesrin Aktaş (83), gözyaşları arasında toprağa verildi. 
8.04.2023 Magazin
'Banka kasasındaki altın ve paralarımız' çalındı iddiası
'Banka kasasındaki altın ve paralarımız' çalındı iddiası İzmir'de, emekli astsubay Halil Güler (72) ve eşi Saadet Güler (65), banka kasasında muhafaza ettikleri toplam 2 milyon liralık altın, 200 euro ve beylik tabancanın çalındığını ileri sürdü. Şikayetçi olan çiftten Saadet Güler, "Bankaya güvendim. 'Evime hırsız girer' diye kasa kiralayıp, her şeyimi koydum. Olmayacak iş" derken; Halil Güler ise "Zararımızın tazminini istiyoruz. Mağduruz" diye konuştu. Banka yetkilileri, konunun yargıya taşındığını ve açıklama yapmayacaklarını belirtti.
4.03.2023 Gündem
Menderes'in idamını fotoğraflayan İsmail Şenyüz hayatını kaybetti
Menderes'in idamını fotoğraflayan İsmail Şenyüz hayatını kaybetti Merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam edilirken fotoğraflarını çeken ve dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmail Şenyüz (90), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.01.2023 Gündem
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme!
Necip Hablemitoğlu cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanık hakkında açılan davayı kabul eden Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği görevsizlik kararına savcılık tarafından yapılan itiraz reddedildi. Sanıklar, dosyanın gönderildiği terörle yetkili ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.
21.12.2022 Gündem
Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor?
Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’nın Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı olarak istihdam edilen astsubayların maaşları memur zammı ile birlikte değişecek. 2023 yılının ocak ayı itibariyle astsubay maaşlarına yapılacak zam da belli olacak. Peki, En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor? Astsubay Maaşları 2023’te ne kadar olacak? Astsubay Maaşları’na ne kadar zam gelecek? İşte detaylar…
18.12.2022 Çalışma Hayatı
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi…
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi… Astsubaylar Günü ne zaman ilen edildi, 17 Ekim neden astsubaylar günü? Dünya Astsubaylar Günü 2012 yılından beri her 17 Ekim’de kutlanıyor. İlk kez 2012 yılında kutlanmaya başlanan astsubaylar günü Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Peki, Dünya Astsubaylar Günü ne zaman ilan edildi, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim?
17.10.2022 Gündem
Sivas'ta feci kaza! Otomobil şarampole uçtu, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
Sivas'ta feci kaza! Otomobil şarampole uçtu, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı Sivas’ın Gürün ilçesinde otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
Emekli astsubay ile hemşire ormanda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu
Emekli astsubay ile hemşire ormanda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu Aydın’ın Didim ilçesinde, makilik alanda emekli astsubay Hasan T. (65) ile hemşire Hamide S. (49) tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Hamide S.'nin Hasan T.'yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde durulurken, ikisinin de evli bir süredir birlikteliklerinin olduğu öne sürüldü.
2.09.2022 Yaşam
Didim'deki koyda iki kişi ölü olarak bulundu
Didim'deki koyda iki kişi ölü olarak bulundu Aydın’ın Didim ilçesinde bağlı Fevzipaşa Mahallesi Mercimek mevki koyundaki makilik alanda iddiaya göre aralarında gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen iki kişinin cansız bedenleri bulundu. İki cansız bedende de tek kurşun olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
2.09.2022 Yaşam
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında emekli yüzbaşı tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında emekli yüzbaşı tutuklandı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında gözaltı süreleri uzatılıp, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden emekli yüzbaşı Ahmet Tarkan Mumcuoğlu tutuklandı, 3'ü ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
18.06.2022 Yaşam
Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında flaş gelişme
Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasında flaş gelişme Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında aranan Tan Dervişoğlu, gözaltına alındı.
10.06.2022 Gündem
Finalist başkan itiraf etti! 'Üç yıl içinde beş defa pes etme noktasına geldim'
Finalist başkan itiraf etti! 'Üç yıl içinde beş defa pes etme noktasına geldim' Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı "Üç yıl içinde 3-5 defa pes etme noktasına gelmişimdir. Başkanlık koltuğuna oturduğumdan beri her gün 4-5 saatlik uykuyla ayaktayım" itirafında bulundu.
15.05.2022 Kayseri Spor
Takı kavgasında 4 kişiyi yaraladı, 'Yere ateş ettim' dedi
Takı kavgasında 4 kişiyi yaraladı, 'Yere ateş ettim' dedi Trabzon'da, 8 ay önce doktor kızı Burcu Bulut Keleş ile meslektaşı Ümit Keleş'in düğününde çıkan takı tartışması sırasında tabancayla damat ve kız kardeşi ile dünürlerini yaralayan tutuklu Basri Bulut'un (50) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada darbedildiğini öne süren Bulut, "Kendimi ve ailemi korumak amacıyla yere ateş ettim. Hedef gözetmedim” dedi. 
12.05.2022 Yaşam
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı
KKTC’yi sarsan Halil Falyalı suikastinde ‘Söylemez kardeşler’ çıktı KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) suikastinin ‘izi’ İstanbul’a uzandı. Falyalı suikastinin perde arkasından adı Susurluk Raporu’na da giren ‘Söylemez kardeşler’ çıktı. Çete lideri Mustafa Söylemez ile tetikçi oldukları belirtilen iki kişi İstanbul’da yakalandı. Söylemez’in suikast öncesi Falyalı ile yoğun telefon görüşmesi yaptığı saptandı.
11.02.2022 Gündem
Doktor çiftin düğünü kanlı bitmişti! Takı kavgası davasında flaş gelişme
Doktor çiftin düğünü kanlı bitmişti! Takı kavgası davasında flaş gelişme Trabzon'da 4 ay önce meslektaşı Ümit Keleş (30) ile evlenen doktor Burcu Bulut'un (30) babası emekli astsubay Basri Bulut'un (50) takı tartışması nedeniyle damat ile ailesinden 3 kişiyi silahla yaraladığı kavga ile ilgili iddianame kabul edildi. İddianamede; tutuklu Basri Bulut hakkında 'silahla nitelikli kasten yaralama' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Soruşturmada delil olan ses kaydında; 'vur, hepsini vur' dediği öne sürülen Burcu Bulut Keleş için de 'azmettirmek' suçundan babası kadar hapis cezası talep edildi.
27.01.2022 Gündem
Emekli astsubay evinin bahçesinde ölü bulundu
Emekli astsubay evinin bahçesinde ölü bulundu  Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, kanser tedavisi gören emekli astsubay Mehmet Salih Duman (70) evinin bahçesinde ölü bulundu. 
5.01.2022 Yaşam
Emekli astsubay, 'park' kavgasında komşusunu öldürdü
Emekli astsubay, 'park' kavgasında komşusunu öldürdü İzmir'in Buca ilçesinde Adem Ateş (38), bina önünde park nedeniyle tartıştığı komşusu emekli astsubay K.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. K.Y., saklandığı evinde yakalanarak gözaltına aldı.
4.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Astsubay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli astsubay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.