Emekli Asker

Emekli Asker

Son dakika emekli asker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli asker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli asker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.618 emekli asker haberi bulunmuştur. Tüm emekli asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti Amasya'da bir köy düğününde emekli asker Mehmet Çelik (53), havaya ateş etmek isteyen S.Ç.'nin (46) silahından çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
4.06.2023 Gündem
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü? Filibe Temyiz Mahkemesi'nin Türkiye'ye iade talebini kabul ettiği ve gece saatlerinde İstanbul'a getirilen Hablemitoğlu suikastı faillerinden Levent Göktaş tutuklandı. Peki, Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
17.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş!
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş! Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş için Türkiye'nin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı, Levent Göktaş yakalandı. Peki, Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı?
8.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması!
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması! Yunanistan Türkiye savaş ve askeri gücü karşılaştırması aramalar arttı. Emekli Yunan komutan Yanis Egolfopulos'un yaptığı, "Larisa'dan üç füze atsak İstanbul Boğazı'ndaki köprüleri vururuz" şeklindeki provokatif açıklamaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan sert tepki geldi. Çavuşoğlu, konuyla ilgili olarak, "Cesareti varsa yapsaydı. Boş laflarla kendilerini avutmalarına gerek yok" yorumunda bulundu. Söz konusu gelişmelerin ardından Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması 2022…
13.06.2022 Gündem
Yeni provokasyon! Yunan amiral: Boğaz köprülerini vururuz!
Yeni provokasyon! Yunan amiral: Boğaz köprülerini vururuz! Emekli yunan komutan, Fransız yapımı Rafale savaş uçakları ile Ege’de hava üstünlüğünün Atina’ya geçtiğini söyledi. Çıktığı televizyon kanalında “Larisa’dan üç füze atsak İstanbul Boğazı’ndaki köprüleri vururuz” diyerek provokatif açıklamalar yaptı.
12.06.2022 Dünya
Necip Hablemitoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi! Kilit isim yakalandı
Necip Hablemitoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi! Kilit isim yakalandı Ankara'daki 20 yıl önce evinin önünde Necip Hablemitoğlu'nun ölümüne neden olan silahlı saldırıyla ilgili aranan Tan Dervişoğlu, İstanbul Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Dervişoğlu, Ankara TEM Şube'ye sevk edildi.
10.06.2022 Gündem
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Gaybubet Evi’ olarak adlandırılan hücre evlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü ve komiser ile emekli asker ve bölge talebe mesullerinin bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. 
24.11.2021 Gündem
Kanser hastası eşini kravatla boğdu, sonra kendini vurdu!
Kanser hastası eşini kravatla boğdu, sonra kendini vurdu! Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım (70) karaciğer kanseri hastası eşi Hamiyet Yıldırım'ı (74) kravatla boğduktan sonra tabanca ile yaşamına son verdi.
26.07.2021 Gündem
59 gündür kayıp emekli astsubayın cansız bedeni bulundu
59 gündür kayıp emekli astsubayın cansız bedeni bulundu Ordu’da, 59 gün önce eşiyle tartışıp evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan, otomobili dere kenarında terk edilmiş olarak bulunan emekli astsubay Remzi Bayazıt'ın (58) cansız bedeni dere kenarında bulundu.
2.12.2020 Gündem
Köftecinin ihbarıyla herşey ortaya çıktı! Çete böyle çökertildi...
Köftecinin ihbarıyla herşey ortaya çıktı! Çete böyle çökertildi... İstanbul Zeytinburnu’nda bir köfteci, kendisini dolandırmaya çalışan şebekeye inanmayarak şikâyetçi oldu. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen polisler son yılların en büyük vurgunlarından birini ortaya çıkardı. İçinde bankacıların da olduğu şebekenin, yüzlerce kişiden 200 milyon TL topladığı ortaya çıktı.
12.08.2020 Gündem
FETÖ'nün İsveç'e kaçan mahrem sorumlusu coronadan öldü
FETÖ'nün İsveç'e kaçan mahrem sorumlusu coronadan öldü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İsveç'te yaşayan firari mahrem sorumlularından Bahattin Bican, corona virüsünden öldü.
13.04.2020 Corona Virüsü
Corona virüs yaşlı çifti vedalaşma şansından mahrum bıraktı
Corona virüs yaşlı çifti vedalaşma şansından mahrum bıraktı Dünyanın bir çok ülkesinde corona virüs krizi nedeniyle cenaze törenlerini yasakladı. Virüs pek çok aileyi, sevdikleriyle vedalaşma şansından mahrum bıraktı.
4.04.2020 Dünya
Saatine biçilen değeri öğrenince çıldırdı!
Saatine biçilen değeri öğrenince çıldırdı! ABD'de antika ürünlerle ilgili düzenlenen bir televizyon programına katılan emekli asker, 1970 yılında aldığı kol saatine 700 bin dolar değer biçilince sevinçten kendini yere attı.
29.01.2020 Dünya
Libya'da Misrata kenti Hafter'e karşı seferberlik ilan etti
Libya'da Misrata kenti Hafter'e karşı seferberlik ilan etti Libya'daki Misrata Belediye Meclisi, başkent Trablus'u Halife Hafter güçlerine karşı savunmak için seferberlik ilan etti.
15.12.2019 Dünya
Savcılar düğmeye bastı! Peş peşe operasyonlar, gözaltılar var
Savcılar düğmeye bastı! Peş peşe operasyonlar, gözaltılar var İzmir merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik "ankesör" soruşturması kapsamında, muvazzaf astsubay ve polisler ile meslekten ihraç edilen 2. sınıf emniyet müdürünün de aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Konya merkezli 6 ilde 29 kişi için gözaltı kararı verilirken, Ankara'da da eski emniyet müdürlerine yönelik operasyon başladı.
17.09.2019 Gündem
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu!
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine  ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan "Balyoz darbe planı  davası" hakimi eski İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, 13 yıl 4  ay hapis cezasına mahkum edildi.
1.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kripto yapılanmasına operasyon!
FETÖ'nün kripto yapılanmasına operasyon! FETÖ’nün TSK’deki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 22'si muvazzaf 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25.06.2019 Gündem
Yalova merkezli 12 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 22 gözaltı!
Yalova merkezli 12 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 22 gözaltı! Yalova merkezli 12 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 22 şüpheli yakalandı.
25.03.2019 Gündem
FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı
FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı Gümüşhane merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonlarda 7 muvazzaf ve iki emekli asker gözaltına alındı.
15.03.2019 Gündem
İran'da emekli askerlerden maaş protestosu
İran'da emekli askerlerden maaş protestosu İran'da meclis binasının önünde toplanan bir grup emekli asker maaşlarının yetersizliğini protesto etti.
18.12.2018 Dünya
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına operasyon FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 53 kişi gözaltına alındı.
26.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.