Elif Perinçek

Elif Perinçek

Son dakika elif perinçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elif perinçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elif perinçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Perinçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif perinçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 elif perinçek haberi bulunmuştur. Tüm elif perinçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elif Perinçek'ten iyi haber geldi
Elif Perinçek'ten iyi haber geldi İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, kardeşleri Elzem ve Ezel ile anneleri Seher Perinçek'in tedavileri tamamlandı.
12.11.2020 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu tedavi sonrası ilk oraya gitti
İBB Başkanı İmamoğlu tedavi sonrası ilk oraya gitti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 tedavisi sonrası ilk ziyaretini, İzmir depreminde görev alan İstanbul İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibine yaptı. İmamoğlu, depremden 65 saat sonra, 3 yaşındaki Elif Perinçek'i enkazdan kurtaran ekipte yer alan, minik depremzedenin parmağını tuttuğu itfaiyeci Muammer Çelik ve o anın tarihi fotoğrafını çeken İstanbul itfaiyesi fotoğraf sorumlusu Süreyya Mümtaz Kurt ile de bir araya geldi.
7.11.2020 Gündem
Minik Elif tedavi gördüğü hastanede yürümeye başladı
Minik Elif tedavi gördüğü hastanede yürümeye başladı İzmir'de 6.6'lık depremin ardından 65 saat sonra enkazdan kurtarılan minik Elif, tedavi gördüğü hastanede yürümeye başladı.
3.11.2020 Gündem
Hastaneden güzel haber geldi! Elif ile ailesi...
Hastaneden güzel haber geldi! Elif ile ailesi... Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Seher Perinçek’in kızı 3 yaşındaki Elif Perinçek, 65 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Perinçek ailesi, Elif’in tedavi gördüğü EÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde bir araya gelerek kavuşmanın heyecanını yaşadı.
3.11.2020 Gündem
İdil Şirin'den üzen haber!
İdil Şirin'den üzen haber! 58 saat sonra enkazdan çıkarılan İdil Şirin ve annesinin corona virüs testi pozitif çıktı.
3.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir'deki depremde 65 saat sonra yaralı kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in tedavi gördüğü hastanede el sallarken çekilen görüntüsünü paylaştı.
2.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif'le  ilgili paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif'le ilgili paylaşım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki deprem sonrası enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'le ilgili paylaşım yaptı.
2.11.2020 Siyaset
Enkazdan 65 saat sonra kurtarılan Elif Perinçek'in yeni görüntüleri...
Enkazdan 65 saat sonra kurtarılan Elif Perinçek'in yeni görüntüleri... Enkazdan 65 saat sonra kurtarılan Elif Perinçek'in yeni görüntüleri...
2.11.2020 Haber
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek Ünlü iş insanı Nevzat Aydın, İzmir depreminde enkaz altından 65 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.
2.11.2020 Yaşam
Enkazdan kurtulan Elif'in son durumu ne? Hastaneden ilk fotograf!
Enkazdan kurtulan Elif'in son durumu ne? Hastaneden ilk fotograf! Enkazdan 65 saat sonra sağ çıkarılan üç yaşındaki Elif'in sağlık durumu merak ediliyor. Depremde enkazında 65. saat mucizesi olarak hayata tutunan Elif'in kurtarılma görüntüleri tüm Türkiye'nin gündeminde. Peki, Enkazdan kurtulan Elif'in son durumu ne? İşte Enkaz altından çıkarılan ve herkese umut olan Elif'in son durumu...
2.11.2020 Gündem
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum!
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum! İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında mahsur kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek, 65 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Ünlü isimler de mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.
2.11.2020 Magazin
İletişim Başkanı Altun'dan 'Elif' paylaşımı
İletişim Başkanı Altun'dan 'Elif' paylaşımı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkaz altından 65 saat sonra kurtarıldıktan sonraki görüntüsünü paylaşarak, "Şükürler olsun, 3 yaşındaki Elifimiz tam 65 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı" dedi.
2.11.2020 Gündem
Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı
Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı
2.11.2020 Haber
'Elif parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı' Mucizeyi böyle anlattı!
'Elif parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı' Mucizeyi böyle anlattı! İzmir'de depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif'i kurtaran ekipten Muammer Çelik, "Elif benim parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı sağlık kabinine gidene kadar. O çocuk yaşamayı sonuna kadar hak ediyor." dedi.
2.11.2020 Gündem
Depremin 65. saatinde mucize!
Depremin 65. saatinde mucize! İzmir'de meydana gelen depremde 65 saat sonra bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.
2.11.2020 Haber
Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı? Elif Perinçek bulundu mu?
Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı? Elif Perinçek bulundu mu? Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı, tüm Türkiye tarafından hep bir ağızdan sorulan soruların başını çekiyordu. Doğanlar Apartmanı’nın enkazında anne ile dört çocuğunun yeri 16 saat sonra eşinin “Bu perdeler bizim evin” demesiyle tespit edildi. Ekipler tüm çabalarıyla yeni mucizelere imza atmak istiyor ve tüm titizliğiyle çalışıyor. Depremden 23 saat sonra anne ve 3 çocuğu enkazdan çıkarıldı. Perinçek çiftinin bir çocuğu müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, gözler enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif’teydi. Elif Perinçek bulundu mu?
2.11.2020 Gündem
Depremin 65. saatinde mucize! 3 yaşındaki Elif sağ çıkarıldı!
Depremin 65. saatinde mucize! 3 yaşındaki Elif sağ çıkarıldı! İzmir'de meydana gelen depremde 65 saat sonra bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı. Öte yandan AFAD, depremde can kaybının 95'e yükseldiğini bildirdi. Yapılan son açıklamada, deprem sonrasında büyüklüğü 4'ün üzerinde 43 artçı olmak üzere, toplam 1323 artçı sarsıntı yaşandığı belirtilerek, "SAKOM'dan alınan bilgilere göre; 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 994 vatandaşımızdan 847'si taburcu edilmiş olup, 147 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir'de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 12'sinde çalışmalar tamamlanmış olup 5 binada çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Elif Perinç'in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bilinci açık, ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi" dedi...
2.11.2020 Gündem
23 saat sonra gelen mucize! 'Çalışmamızın son 3-4 saatinde...'
23 saat sonra gelen mucize! 'Çalışmamızın son 3-4 saatinde...' İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında 4 çocuğuyla mahsur kalan Seher Dereli Perinçek ile ikiz kızları Elzem ve Elif Perinçek, yaklaşık 23 saat sonra yaralı kurtarıldı. Enkazından anneyle çocuklarını çıkaran ekip yaşananları anlattı.
1.11.2020 Gündem
İzmir’de enkaz altındaki anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı ve enkazdan çıkarıldılar...
İzmir’de enkaz altındaki anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı ve enkazdan çıkarıldılar... Bayraklı, Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Doğanlar Apartmanı’nda kurtarma ekipleri çalışıyor. Bölgeden gelen son dakika bilgisine göre enkaz altındaki anne ve 4 çocuğuna 23 saat sonra ulaşıldı. Yaşam tüneli oluşturuldu ve anne ile 3 çocuğu, 23 saat sonra arama kurtarma ekiplerince çıkarıldı.
31.10.2020 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Anastasiadis’e sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik Rum lider Anastasiadis'in açıklamalarıyla ilgili olarak, "KKTC eşit egemenlik hakkını talep ettiği için büyük bir çılgınlık içinde bu konuşmaları yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC'ye yaptığı bu saygısızlığı aynen iade ediyoruz." dedi.
3.05.2021 Siyaset
Anne ve 3 çocuğu sağ çıkarılmıştı! Acı haber geldi
Anne ve 3 çocuğu sağ çıkarılmıştı! Acı haber geldi İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazı altında kalan Seher Dereli Perinçek ile 4 çocuğunun yeri, 16 saat sonra tespit edildi. 23 saat sonra anne ve 3 çocuk sağ kurtarılmıştı. Bakan Koca, sağ kurtarılan bir çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı. Enkaz altındaki diğer çocuk için kurtarma çalışmaları devam ediyor.
31.10.2020 Gündem
Gülen ve Perinçek tanıtım yüzümüz!
Gülen ve Perinçek tanıtım yüzümüz! Frankfurt Kitap Fuarı'nda Gülen, Perinçek ve Balbay Türkiye’nin tanıtım yüzü olacak!
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elif Perinçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif perinçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.