Doğanlar Apartmanı

Doğanlar Apartmanı

Son dakika doğanlar apartmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğanlar apartmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğanlar apartmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğanlar Apartmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğanlar apartmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 doğanlar apartmanı haberi bulunmuştur. Tüm doğanlar apartmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir depreminin birinci yılı! İzmir depremi kaç şiddetinde oldu?
İzmir depreminin birinci yılı! İzmir depremi kaç şiddetinde oldu? 2020 yılında İzmir'in Seferihisar ilçesinde 16 saniye süren, depremde 117 kişi hayatını kaybetti. İzmir depreminin birinci yıldönümünde hayatını kaybedenleri anılıyor. Peki, İzmir depremi ne zaman oldu? İzmir depremi saat kaçta oldu? İzmir depremi kaç şiddetinde oldu? İşte detaylar…
30.10.2021 Gündem
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia!
İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'yla ilgili flaş iddia! İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde, 15 kişinin öldüğü 12 kişinin de yaralandığı Doğanlar Apartmanı ile ilgili davaya devam edildi. 2'si tutuklu 4 sanık hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Mehmet Sedat Boyacı, "Bana apartmanda 2018 yılında tadilat yapıldığı ve kirişlerde delikler açıldığı söylendi” dedi. Tanık olarak dinlenen T.Ü. ise tadilat öncesi yaptıkları test sonucu binanın yüksek riskli çıktığını belirterek, "Çıkan raporda bina beşinci dereceden çürük çıktı" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Gündem
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti!
İzmir Depremi'nde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Malik Tahirler, hayatını kaybetti! İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Bayraklı ilçesi 258’inci Sokak’ta yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazı altından yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler, yaklaşık 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.
26.11.2020 Futbol
Elif Perinçek'ten iyi haber geldi
Elif Perinçek'ten iyi haber geldi İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, kardeşleri Elzem ve Ezel ile anneleri Seher Perinçek'in tedavileri tamamlandı.
12.11.2020 Gündem
İzmir depremi sonrası gözaltına alınan 7 müteahhit tutuklandı
İzmir depremi sonrası gözaltına alınan 7 müteahhit tutuklandı Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 30 Ekim'deki depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 7'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.11.2020 Gündem
Kaburgalarındaki kırıklara rağmen kapı camını kırıp torunu ile eşini kurtardı
Kaburgalarındaki kırıklara rağmen kapı camını kırıp torunu ile eşini kurtardı İzmir'i vuran depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nn enkazından yaralı halde çıkan Mustafa Mutlu'nun, 8 kaburga kemiğinin kırık olmasına rağmen kapı camını kırarak, torunu ile eşini kurtardığı ortaya çıktı.
5.11.2020 Yaşam
İzmir depremi son durum: Müteahhitler tutuklandı mı? Hangi binaların müteahhitleri gözaltına alındı?
İzmir depremi son durum: Müteahhitler tutuklandı mı? Hangi binaların müteahhitleri gözaltına alındı? İzmir depremi sonrası başlatılan soruşturmada, 9 şüpheli asliyeye sevk edildi. İzmir'deki depremde yıkılan ve ağır hasar alan binalardaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 8 müteahhit, 1 fenni mesul adliyeye sevk edildi. İşte İzmir depremi son durum…
5.11.2020 Gündem
İzmir'de 9 şüpheli adliyeye sevk edildi! Aralarında müteahhitler de var
İzmir'de 9 şüpheli adliyeye sevk edildi! Aralarında müteahhitler de var İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan aralarında müteahhitlerin de bulunduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
5.11.2020 Gündem
İzmir'de yürekler yandı! Babaanne ve 4 torunu son yolculuklarına uğurlandı!
İzmir'de yürekler yandı! Babaanne ve 4 torunu son yolculuklarına uğurlandı! Çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalarak hayatlarını kaybeden Arife Yücel (60) ile torunları Diren (3), Lena (4), Vera (6) ve Feda Yücel (10) için cenaze töreni düzenlendi.
3.11.2020 Gündem
İzmir depreminde enkaz altında kalan Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı
İzmir depreminde enkaz altında kalan Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı.
2.11.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı
Bakan Albayrak'tan 'Elif' paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir'deki depremde 65 saat sonra yaralı kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in tedavi gördüğü hastanede el sallarken çekilen görüntüsünü paylaştı.
2.11.2020 Ekonomi
İzmir'deki deprem sonrası müteahhitlere operasyon! 9 gözaltı var...
İzmir'deki deprem sonrası müteahhitlere operasyon! 9 gözaltı var... İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.
2.11.2020 Gündem
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek Ünlü iş insanı Nevzat Aydın, İzmir depreminde enkaz altından 65 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.
2.11.2020 Yaşam
Doğanlar Apartmanı’nda bulunan Seda enkazdan çıkarıldı mı? Seda Dinçer bulundu mu?
Doğanlar Apartmanı’nda bulunan Seda enkazdan çıkarıldı mı? Seda Dinçer bulundu mu? İzmir’de 6.9 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda yurttaş enkaz altında kalarak hayatını kaybederken, göçük altında olanların yakınlarının da umutlu bekleyişi sürüyor. Enkaz altında umutla beklenen isimlerden biri de İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencilerinden Seda Dinçer idi. Peki, Seda Dinçer bulundu mu? Doğanlar Apartmanı Seda enkazın çıkarıldı mı?
2.11.2020 Gündem
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum!
Ünlü isimlerden 'Elif Perinçek' paylaşımı: Pamuk ellerini öperim yavrum! İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında mahsur kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek, 65 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Ünlü isimler de mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.
2.11.2020 Magazin
İletişim Başkanı Altun'dan 'Elif' paylaşımı
İletişim Başkanı Altun'dan 'Elif' paylaşımı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkaz altından 65 saat sonra kurtarıldıktan sonraki görüntüsünü paylaşarak, "Şükürler olsun, 3 yaşındaki Elifimiz tam 65 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı" dedi.
2.11.2020 Gündem
Küçükyumuk ailesi kurtuldu mu? Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında olan Küçükyumuk ailesi son durum!
Küçükyumuk ailesi kurtuldu mu? Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında olan Küçükyumuk ailesi son durum! İzmir'deki 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma ekipleri enkaz altındali çalışmalarına devam ediyor. 3 yaşındaki Elif bebeğin kurtulmasının ardından Küçükyumuk ailesinin durumu akıllara geldi. Küçükyumuk ailesi kurtuldu mu?
2.11.2020 Gündem
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş!
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş! İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıktı.
2.11.2020 Gündem
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş!
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş! İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıktı.
2.11.2020 Haber
Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı
Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı Doğanlar Apartmanı enkazından 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı
2.11.2020 Haber
'Elif parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı' Mucizeyi böyle anlattı!
'Elif parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı' Mucizeyi böyle anlattı! İzmir'de depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif'i kurtaran ekipten Muammer Çelik, "Elif benim parmağımı bir tuttu, hiç bırakmadı sağlık kabinine gidene kadar. O çocuk yaşamayı sonuna kadar hak ediyor." dedi.
2.11.2020 Gündem
Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı? Elif Perinçek bulundu mu?
Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı? Elif Perinçek bulundu mu? Perinçek ailesi enkazdan çıkarıldı mı, tüm Türkiye tarafından hep bir ağızdan sorulan soruların başını çekiyordu. Doğanlar Apartmanı’nın enkazında anne ile dört çocuğunun yeri 16 saat sonra eşinin “Bu perdeler bizim evin” demesiyle tespit edildi. Ekipler tüm çabalarıyla yeni mucizelere imza atmak istiyor ve tüm titizliğiyle çalışıyor. Depremden 23 saat sonra anne ve 3 çocuğu enkazdan çıkarıldı. Perinçek çiftinin bir çocuğu müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, gözler enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif’teydi. Elif Perinçek bulundu mu?
2.11.2020 Gündem
Depremin 65. saatinde mucize! 3 yaşındaki Elif sağ çıkarıldı!
Depremin 65. saatinde mucize! 3 yaşındaki Elif sağ çıkarıldı! İzmir'de meydana gelen depremde 65 saat sonra bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek enkaz altından sağ olarak çıkarıldı. Öte yandan AFAD, depremde can kaybının 95'e yükseldiğini bildirdi. Yapılan son açıklamada, deprem sonrasında büyüklüğü 4'ün üzerinde 43 artçı olmak üzere, toplam 1323 artçı sarsıntı yaşandığı belirtilerek, "SAKOM'dan alınan bilgilere göre; 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 994 vatandaşımızdan 847'si taburcu edilmiş olup, 147 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir'de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 12'sinde çalışmalar tamamlanmış olup 5 binada çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Elif Perinç'in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bilinci açık, ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi" dedi...
2.11.2020 Gündem
Bakan Kurum: Artık hasarlı binaların yıkım  süreçlerini başlattık
Bakan Kurum: Artık hasarlı binaların yıkım süreçlerini başlattık Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem sonrası artık hasarlı binaların yıkım süreçlerini başlattıklarını söyledi.
1.11.2020 Gündem
İzmir'deki deprem bölgesinde sıcak gelişme! 52 saat sonra haber var
İzmir'deki deprem bölgesinde sıcak gelişme! 52 saat sonra haber var 6.6 büyüklüğündeki İzmir-Seferihisar depreminden 52. saat sonra Doğanlar Apartmanı'ndan 3 kişi daha enkazdan çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan 3 kişinin de hayatını kaybettiği öğrenilirken enkazdan cansız bedenleri çıkarılan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Hayatlarını kaybedenlerin Mert Küçükyumuk, eşi Eda Küçükyumuk ve çocukları Ateş Küçükyumuk olduğu belirlendi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, İzmir depreminde 79 vatandaşın hayatını kaybettiği, 962 vatandaşın yaralandığı belirtilirken, 219 kişinin tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi.
2.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğanlar Apartmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğanlar apartmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.