Eleman Alımı

Eleman Alımı

Son dakika eleman alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleman alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleman alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleman Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleman alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 eleman alımı haberi bulunmuştur. Tüm eleman alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak Memur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Personel alımı için yayımlanan ilanlara göre memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde 19 kamu kurumu alım yapacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için açılan personel alımı pozisyonları belli oldu. Hangi kurum kaç personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kurumlar ve personel alımı şartları listelendi. İşte detaylar...
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Togg'da ÖTV avantajı! Togg'un fiyatı belli oldu
Togg'da ÖTV avantajı! Togg'un fiyatı belli oldu Togg ile ilgili flaş gelişme. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak Togg için çok önemli bir vergi avantajı adımı geldi. Meclis’te kabul edilen önergeyle, motor gücü 160 kW’ı, vergisiz fiyatı ise 700 bin TL’yi geçmeyen elektrikli araçlardan alınacak ÖTV oranı yüzde 10 olarak belirlendi. Güncel vergi oranları ve matrah dilimleri dikkate alındığında Togg’un fiyatının 900 bin TL bandında olabileceği tahmin ediliyor.
1.07.2022 Ekonomi
TOGG eleman alımı yapacak! Aranan şartlar belli oldu
TOGG eleman alımı yapacak! Aranan şartlar belli oldu TOGG eleman alımı yapıyor. TOGG eleman alımı 2022 şartları belli oldu ve pozisyonlar da tek tek açıklandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasındaki çalışmalar sona yaklaşırken, üretimde görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Yalnızca Türkiye için değil, Almanya'daki ofis için de işe alımlar yapılıyor.
22.06.2022 Ekonomi
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler?
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler? TTK, daimi statüde çalıştırmak üzere 30 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırmak üzere Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile 11 kaynak işçisi, 13 mekanizasyon ve pres işçisi, 4 talaşlı imalat işçisi, bir ağaç işleri işçisi ve bir de elektrik işçisi olmak üzere, toplam 30 nitelikli eleman alımı yapacak. Peki, Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alimi 2021 başvuru formu yayınlandı mı, aranan şartlar neler?
18.11.2021 Personel Alımı
TEİAŞ işçi alımı 2021! TEİAŞ İŞKUR üzerinden işçi alacak!
TEİAŞ işçi alımı 2021! TEİAŞ İŞKUR üzerinden işçi alacak! TEİAŞ Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere eski hükümlü ve engelli sürekli işçi alınacak. TEİŞ kadroları için yapılacak eleman alımı ile ilgili duyuru yayımlandı. Peki, TEİAŞ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TEİAŞ işçi alımı 2021 başvuru şartları ve İŞKUR başvuru ekranı...
24.02.2021 Personel Alımı
112 acil çağrı merkezi 1500 personel alımı ne zaman olacak? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karabük’te mülakat ve işbaşı tarihini duyurdu!
112 acil çağrı merkezi 1500 personel alımı ne zaman olacak? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karabük’te mülakat ve işbaşı tarihini duyurdu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karabük 112 Acil Çağrı Merkezi'nin tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezde emniyet, jandarma, sağlık, orman, itfaiye ve diğer acil çağrı merkezlerine gelen çağrıların karşılanması üzere 1500 personel alımı yapacağını açıkladı. 112 acil çağrı merkezi eleman alımı detayları…
11.02.2021 Personel Alımı
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı 2021! MİT başvuru şartları!
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı 2021! MİT başvuru şartları! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasından personel alımı yapılacağını dair 'Peşindeyiz ve Seni iyi Tanıyoruz' isimli bir video ve yazı paylaştı. Peki, Mit personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli İstihbarat Teşkilatı personel alımı şartları ne? İşte Mit personel alımı 2021 başvurusu detayları...
19.01.2021 Personel Alımı
İş ilanı verip, tanıştığı kadınları dolandıran şüpheli yakalandı
İş ilanı verip, tanıştığı kadınları dolandıran şüpheli yakalandı Bursa'da, kendisini avukat olarak tanıtıp, hukuk bürosunda çalıştırılmak üzere internette eleman ilanı vererek, iş başvurusunda bulunan 10 kadını yaklaşık 30 bin lira dolandırdığı öne sürülen Ümit K. (26), gözaltına alındı.
27.07.2020 Yaşam
İŞKUR 1420 temizlik personeli alımı yapılacak!
İŞKUR 1420 temizlik personeli alımı yapılacak! İŞKUR temizlik personeli alacağını duyurdu. İstanbul başta olmak üzere, toplam 68 şehirden 1420 temizlik personeli alımı yapılacak. Temizlik personeli alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak.
22.01.2020 Personel Alımı
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak!
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak! Türkiye Taş Kurumu daimî işçi alımı ilanı yayınladı. Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde personel eksikliğini karşılamak üzere Zonguldak ilinde çalışmak üzere 30 işçi alımı yapılacak. Peki TTK işçi alımı başvuru ne zaman başlıyor, şartları nedir? Hangi kadrolara alım yapılacak?
19.10.2019 Personel Alımı
Çok sayıda memur alımı yapılacak
Çok sayıda memur alımı yapılacak Polis Akademisi Başkanlığı 2 bin komiser yardımcısı alacağını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü de yetiştirilmek üzere 500 kadın özel harekat polisi alacağını duyurdu. Lise mezunları da başvurabilecek.
22.09.2019 Gündem
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de!
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de! Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için İstanbul ve İzmir'de işe alım etkinliği düzenleyecek. Başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar olacak. İşe kabul edilenlere Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. İşe kabul edilenler çalıştığı uçak modelinin büyümesi ve kabin sınıfında değişmesi halinde alacağı maaş da artacak.
19.06.2019 Personel Alımı
SGK'ya sözlü sınavla 400 personel alınacak
SGK'ya sözlü sınavla 400 personel alınacak SGK 400 personel alımı yapacak. Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alımı için başvurular 10-17 Haziran tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.
24.05.2019 Çalışma Hayatı
Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi alıyor
Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi alıyor Selçuk Üniversitesi personel alıyor. Bugün yayınlanan ilanda son başvuru tarihi 15 Mayıs.
30.04.2019 Personel Alımı
Adnan Menderes Üniversitesi 48 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?
Adnan Menderes Üniversitesi 48 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır? Adnan Menderes Üniversitesi'ne 48 öğretim üyesi alınacak. Son başvuru tarihi olarak 6 Mayıs belirtilirken adaylar şimdi "Başvuru nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.
23.04.2019 Çalışma Hayatı
İŞKUR eleman alıyor
İŞKUR eleman alıyor İş arayanların rağbet gösterdiği kurumlardan biri olan İŞKUR'da 54 bin açık iş bulunuyor. İŞKUR özel sektöre işçi alımı yapıyor.
2.04.2019 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alıyor
Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alıyor Sahil Güvenlik Komutanlığına 38 sözleşmeli personel alınacak
1.04.2019 Personel Alımı
Dev banka elemanlarını oyun oynatarak seçecek
Dev banka elemanlarını oyun oynatarak seçecek Dünyanın en büyük yatırım bankalarından JP Morgan, yeni mezunları işe alımlarda üniversite ziyaretleri yerine adaylara internet üzerinden oyun oynamalarını isteyecek.
22.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev banka elemanlarını oyun oynatarak seçecek
Dev banka elemanlarını oyun oynatarak seçecek Dünyanın en büyük yatırım bankalarından JP Morgan, yeni mezunları işe alımlarda üniversite ziyaretleri yerine adaylara internet üzerinden oyun oynamalarını isteyecek.
22.03.2019 Dünya
PTT 2019'da KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak!
PTT 2019'da KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak! 2019 yılı için PTT kendi içinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. PTT 55 bin personel alımını 100. yıla kadar tamamlayacak. Peki PTT KPSS'siz personel alımı için başvurular ne zaman başlıyor? Genel şartlar neler? İşte detaylar... Başvuru tarihlerine ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.
18.03.2019 Çalışma Hayatı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi eleman alıyor
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi eleman alıyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 58 öğretim görevlisi almak için ilan açtı.
27.02.2019 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Eleman Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleman alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.