Elektronik Kelepçe

Elektronik Kelepçe

Son dakika elektronik kelepçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektronik kelepçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektronik kelepçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektronik Kelepçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektronik kelepçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 elektronik kelepçe haberi bulunmuştur. Tüm elektronik kelepçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanına hakaretten ev hapsine alınarak, elektronik kelepçe takıldı
Cumhurbaşkanına hakaretten ev hapsine alınarak, elektronik kelepçe takıldı Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınarak hakkında adli kontrol kararı verilen Ayşegül Didem D. (41), ev hapsine alınarak, ayağına elektronik kelepçe takıldı.
19.05.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
Deprem sonrası "Gebersinler" demişti! Cezası belli oldu
Deprem sonrası "Gebersinler" demişti! Cezası belli oldu Samsun'da yaşayan bir kadın, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'takiler gebersinler" paylaşımıyla ilgili ifadesi alınarak, mahkemece kendisine elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.
9.02.2023 Gündem
"Gebersinler" paylaşımına kelepçeli ev hapsi
"Gebersinler" paylaşımına kelepçeli ev hapsi Samsun'da yaşayan bir kadın, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'takiler gebersinler" paylaşımıyla ilgili ifadesi alınarak, mahkemece kendisine elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.
8.02.2023 Gündem
'İkizler Çetesi' operasyonunda 6 tutuklama
'İkizler Çetesi' operasyonunda 6 tutuklama İkiz kardeşlerin Makedonya'dan yönettiği bahis çetesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 6’sı tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 9 şüpheliye elektronik kepçe takılarak, 1 kişi ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
23.01.2023 Gündem
Aslıhan Sinem'in ölümünde istenen cezalar belli oldu
Aslıhan Sinem'in ölümünde istenen cezalar belli oldu İzmir'de, iş görüşmesinin ardından haber alınamayan ve bir gün sonra hastanede olduğu öğrenilen Aslıhan Sinem Çiçek'in (18) ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. Savcı, şüphelilerden Cem A. için 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 19 yıla kadar, Burak K. için ise 'yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti. İddianamede, Cem A. ve Burak K. hakkında ‘olası kastla öldürme' suçundan kovuşturmaya yer olmadığı belirtildi
20.01.2023 Gündem
Saplantılı aşık dehşeti! Eve girip tecavüz etti, elektrik ustası bu halde buldu
Saplantılı aşık dehşeti! Eve girip tecavüz etti, elektrik ustası bu halde buldu İzmir'de dehşet dolu bir olay yaşandı. 28 yaşındaki 1 çocuk annesi D.T. kendisine saplantılı şekilde takılan bir kişi tarafından hayatının kabusunu yaşadı. Taşınmak üzere olduğu eve gelen saplantılı aşık, genç kadına tecavüz etti. Eve gelen elektrik ustası dehşet dolu manzarayla karşılaştı. İşte korkunç haberin detayları...
16.01.2023 Yaşam
Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı
Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı Eşinden ayrılan ve çocuklarının velayeti babasında olan kadın, ortaokulda okuyan 2 çocuğunu görmeye gitti. 50 yaşındaki kadın, okulda 17 yaşındaki oğlunun silahlı saldırısına uğradı ve öldü. Çocuk aynı zamanda, annesinin erkek arkadaşını da okul bahçesinde kafasından ve sağ göğsünden vurdu. 17 yaşındaki çocuk tutuklandı, babasına ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanacak. Çocuğun ifadesi de ortaya çıktı.
6.01.2023 Yaşam
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı Türkiye’nin günlerce konuştuğu olay İzmir'de yaşandı. İş görüşmesine giden Aslıhan Sinem Çiçek'ten saatlerce haber alınamadı. Bir gün sonra ise hastanede olduğu öğrenildi. Genç kız burada hayatını kaybederken, ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya şüpheli olarak tutuklandı. Davada flaş bir gelişme yaşanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu da ortaya çıktı. İşte Sinem’in ölüm nedeni...
17.12.2022 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını paylaşacağız
Bakan Soylu: Belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını paylaşacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, nüfusu 100 binin üstündeki belediyelerden kadın konukevi yapılması konusunda talepleri olduğunu ifade ederek, "1 Ocak 2023'ten itibaren nüfusu 100 binin üzerinde olan belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını kamuoyuyla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.
31.08.2022 Siyaset
Ev hapsi nedir? Ev hapsi şartları ne? Gülşen ev hapsi şartıyla tahliye edildi!
Ev hapsi nedir? Ev hapsi şartları ne? Gülşen ev hapsi şartıyla tahliye edildi! Geçen hafta tutuklanan Gülşen’in avukatlarının mahkemeye yaptığı itiraz kabul edildi. Şarkıcı Gülşen konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanmıştı. Gülşen'in, ev hapsine karar verilerek tahliye edildiği öğrendildi. Peki, Ev hapsi nedir? Ev hapsi şartları ne? Ev hapsi ne demek, nasıl uygulanır? İşte detaylar…
29.08.2022 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıklayarak, “Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 505 bin 190 olmuştur. Bugün itibarıyla ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı da 3 milyon 763 bin 652 kişidir.” ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Gündem
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı'nca aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla kurulan Elektronik Kelepçe İzleme Merkezi'nde bugüne kadar mahkeme kararı doğrultusunda elektronik kelepçe takmakla yükümlü 1200 kişinin takibi yapıldı, hala 580 kişi takip ediliyor. Elektronik kelepçeyle izlenen vakalarda şu ana kadar şiddet olayı yaşanmadığı belirtildi.
26.05.2022 Gündem
135 yıl hapsi istenen Bitcoin Safiye ve eşi 39 sayfa savunma yaptı
135 yıl hapsi istenen Bitcoin Safiye ve eşi 39 sayfa savunma yaptı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 Bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı suçlamasıyla haklarında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (42) ile Oğuzhan Yüce (47) çiftinin yargılanmasına başlanıldı. Can güvenliği endişesiyle SEGBİS ile duruşmaya bağlanan Yüce çifti suçsuz olduklarını belirtirken, hazırladıkları 39 sayfadan oluşan savunmayı avukatları aracılığıyla mahkemeye teslim etti.
17.05.2022 Gündem
Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem! Resmen değişti, Tüm Türkiye'de devreye girdi, artık tamamen...
Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem! Resmen değişti, Tüm Türkiye'de devreye girdi, artık tamamen... Ehliyet ve kimlik kartları ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Kimliklerde yeni dönem başladı. Tamamen değişiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'T.C. Kimlik Kartına E-imza Yükleme' lansmanına katıldı. Maslak'taki bir banka ve Üsküdar İlçe Nüfus Müdürlüğüne canlı olarak bağlanılarak sistem test edildi. Canlı bağlantıların ardından kürsüye çıkan Bakan Süleyman Soylu, sistemin 10 Ocak'tan itibaren kullanıldığını söyleyerek, bugünden itibaren 81 ilde 200 noktada e-imza yükleme işleminin başlatıldığını duyurdu. Öte yandan Kullandığınız ehliyet 2016’dan önce alındıysa bir an önce yeniletmeniz gerekiyor. Yıl sonuna kadar değişim için süreniz var. 20 milyona yakın kişi yeni tip sürücü belgesi alırken, ehliyet özelliği yüklenen çipli kimlik kartı kullananların sayısının ise 3 milyonun üzerine çıktığı belirtildi. İşte son dakika haberi ve Kimlik ve ehliyetlerle ilgili son gelişmeler...
22.04.2022 Gündem
Rezidansta işkence istismar! Şok eden detaylar ortaya çıktı
Rezidansta işkence istismar! Şok eden detaylar ortaya çıktı Konya’da eski sevgilisi Murat Demirci'nin (41) daveti üzerine gittiği rezidansta nişanlısı Sara Demir (24) ile arkadaşı Tuğba Demirci’nin (22) M.K.’ye (27) 36 dakika, zorla götürülen Demet A.’ya (21) ise yaklaşık 2 saat boyunca işkence yaptığı ortaya çıktı.
21.04.2022 Yaşam
Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri’nden 81 ile genelge...
Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri’nden 81 ile genelge... Erkeğe eğitim, elektronik kelepçe, KADES uygulaması, kadın konukevi, kolluk personeline eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu, 81 il valiliğine gönderildi. 5 milyon erkeğe eğitim verilmesi, elektronik kelepçe sayısı 1500’e çıkarılması belirtilen genelgede, 5 milyon KADES uygulaması indirme sayısına ulaşılması, kadın konukevi sayısının arttırılması, 110 bin kolluk personeline eğitim verilmesi hedeflerinin detaylarına yer verildi.
2.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Kelepçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektronik kelepçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.